تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1230 از 2365 اولاول ... 23073011301180122012261227122812291230123112321233123412401280133017302230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,291 به 12,300 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید کراس کامپ های 2 way مثل mx165 کجاس؟ صدا کجا تفکیک میشه؟ میخوام بدونم نحوه اتصال تیوتر چجوریه؟ چون از این کراس های بزرگ نداره!
    سلام
    کراس اوور این نوع کامپوننت به صورت خطی تقریبا روی خود کامپوننت نصب هست. با شیب 12db برای تیوتر و 6dB برای ووفر
    این عکسش هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روی ووفر دوجفت کانکتورهست یکی برای ووفر و دیگری برای کراس اوور.تیوترها هم با کابلی که هست متصبل میشن.اتفاقا طراحی جالبی داره برای اینکه اون باکس کراس اوور پسیو رو حل کنند اینجوری طراحی کردن.
    سلام اقا حمید نه بابا به خدا چیزی نگفتیم فقط گفتم چی شده اقا حمید دیگه جواب مارو نمیدن حمید جان هم فرمودن حتما سرشون شلوغه مدیونیم ما به شما ارادت ویژه ای داریم
    نمیدونم پیامارون ندارم سه چهار ماه پیش بود سه تا سوال متفاوت هم پی ام میکردم
    قصد جسارت نداشتم به خدا معذرت

کنوود 6974 قیمت 135 تومن
    کنوود 6944 قیمت 157 تومن
    کنوود 6994 قیمت 177 تومن
    کنوود 6984 قیمت 155 تومن
    کنوود x693 قیمت 200 تومن
    داریم
    ارادت دارم. من کوچیک همه برو بچ p30world هم هستم.
    علی جان قیمت اسپیکرها مطمئنی درسته؟
    تو اسپیکر های کواک کنوود تو رنج قیمت زیر 200 تومن چه مدل هایی هست ؟
    فروشگاه مجازی محصولات کنوود نداریم ؟
    به نظر من 693. یا 6974 میتونن گزین خوبی باشن.

2. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. بچه ها ماشینم 111. پخش 2550 پایونیر. امپ 800 تورنادو. باند چی بزارم صداش خفن در بیاد؟ یکی بهم 718 کنوود معرفی کرد ولی حس می کنم 400 w کم باشه جواب نده. پایونیر 600 w بندازم چطوره؟
    کدومش بهتره؟

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

علی جان قیمت اسپیکرها مطمئنی درسته؟
    اره فقط یه خورده ارزونتر شده که اون فروشگاهی که توش دیدم گفته کننود 10 درصد ارزون کرده هنوز قیمتا رو کم نکرده حدود 5 تومن تا 10 تومن زیر اون قیمتایی که گفتم هستش
    لینک فروشگاه هم براتون پخ میکنم

5. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از حمید آقا و حسین آقا

پس ساب یا rs12 بگیرم یا rs12 freeair . میشه قیمتشون رو بگید. باکس سیلد یا پرتد؟ اصلا فرق این باکسها چیه؟ حتما میخوام توی باکس باشه و کیفیت خوب نه قدرت زیاد.

نمی دونم چرا دکمه تشکر رو نمی بینم تو سایت. پستای چند ماه پیشم هم پاک شدن. یه 30-40 تا پستی بود!!!!

7. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام. بچه ها ماشینم 111. پخش 2550 پایونیر. امپ 800 تورنادو. باند چی بزارم صداش خفن در بیاد؟ یکی بهم 718 کنوود معرفی کرد ولی حس می کنم 400 w کم باشه جواب نده. پایونیر 600 w بندازم چطوره؟
    کدومش بهتره؟
    الان تموم اینایی که گفتی max power بود؟
    مارشال 900 وات میخوای بزار 60 هزار تومنه.دی
    شوخی کردم
    داداش max نگاه نکن نگاه کن امپت چند کاناله تو هر کانال چقدر خروجی میده
    Last edited by لنگرود1371; 13-09-2013 at 22:22.

9. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اجازه حمید جان که یدونس...
    لطفا فقط به واته RMS توجه کنید ....
    که اکثره این باندایی که میگین مثله دوستمون که میگه 400-600 به 100 RMS هم رو کاغذ نمیرسه چه برسه وقتی بهش توان بدی...

11. 3 کاربر از rroohhaamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از حمید آقا و حسین آقا

پس ساب یا rs12 بگیرم یا rs12 freeair . میشه قیمتشون رو بگید. باکس سیلد یا پرتد؟ اصلا فرق این باکسها چیه؟ حتما میخوام توی باکس باشه و کیفیت خوب نه قدرت زیاد.

نمی دونم چرا دکمه تشکر رو نمی بینم تو سایت. پستای چند ماه پیشم هم پاک شدن. یه 30-40 تا پستی بود!!!!
    سلام ارادت دارم
    هردو خوبن. كيفيت صداشون خيلي متفاوت نيست.اگر موزيكهاي با ريتم سريع و باس كوبشي گوش ميكنيد باكس سيلد براتون مناسبه. اگر اهل Low BASS و موزيكهاي RAP و R&B و... هستيد ژورتد بهتر ميتونه نيازتون رو برطرف كنه.
    قيمت RS 12Free Air هست 360 تومن
    قيمت RS 12 هست 440 تومن.
    ==========================================
    تو اين پست مزايا و معايب باكسهاي سيلد و پرتد بيان شده:

مزايا و معايب باكسهاي سيلد:

• Pluses
      • Easiest of all boxes to design and construct.
      • Can better handle ultra-low (<30 Hz) frequencies without destroying the woofer.
      • Generally the most accurate box in the mid-bass frequencies (better transient response...notes in quick succession are more well defined).
      • Can be used with motion feedback.

• Minuses
      • Low bass response not as good as in a vented box.
      • Lower efficiency than that of a vented box

مزايا و معايب باكسهاي پورتد:

• Pluses
      • Better low frequency response.
      • Better efficiency.
      • Better power handling in vicinity of tuning frequency.

• Minuses
      • More difficult to design/build. If tuning frequency needs to be small, in small box, port length often becomes too awkward to realize properly. In such cases Passive radiator system may be favorable.
      • Frequencies below tuning can cause the woofer to overextend itself and therefore be damaged (an electronic low frequency filter can remedy this problem, so called 6th order alignment).

13. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

می خواستم ببینم تو باند های کواک گرد چیزه به درد بخوری گیر میاد ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    System Review
    قطعات:

خودرو:206هلچ بك
    هديونيت:Pioneer 80PRS
    آمپليفاير:Mosconi One 120.4
    كامپوننت:يك جفت گليدن SQL 165
    ساب ووفر:Gladen SQX 10 VB
    كابل RCA:گليدن zero Hi End دو جفت
    پك برق:ساند استريم 4 گيج
    ديروز مهماني داشتم از بچه هاي گل سايت كه از بم كرمان تشريف آورده بودن به اتفاق دو نفر ديگر از دوستان عزيزشون. آقا عبدالله كه فراموش كردم آيديشون رو سوال كنم.
    بريم سر اصل مطلب.
    پس از نصب سيستم نوبت به بنده و دوستم رسيد جهت تنظيم سيستم.
    از روي پخش اكولايزر روي حالت فلت تنظيم شد.لود خاموش.اتو اكولايزر و اتو تايم الاينمنت خاموش.صدا فقط از سورس بدون هيچگونه تغيير
    HPF از روي آمپ روشن و فركانس كات آف روي عدد 90 ست شد
    ساب ووفر رو حالت بريج آمپ ماسكوني البته موقت چون احتمالا در آيدنه يك جفت كامپوننت ديگه اضافه خواهد شد.و ساب ووفر نيز با يه آمپليفاير مونو درايو ميگردد.
    گين آمپ به گونه اي تنظيم شد كه تا ولوم 55 صدا بدون ديستورتشن و بسيار با كيفيت شنيده ميشد
    اين آقا عبدالله از اون دسته عزيزاني هستند كه بسيار بسيار با وسواس تصميم گرفتند به هزينه كردن چون هم پولشون رو با زحمت بدست مي آورند و هم دنبال يه سيستم با كيفيت بالا بودند.لذا تا آخرين لحظه كه لبخند رضايت بر لبانشون نشست اين نگراني در چهره ايشون مشخص بود.ولي خب به مشاوره اين حقير گوش دادند و به قول معروف با تضميني كه من بهشون دادم ريش و قيچي رو سپردن به اينجانب.
    حاشيه رو كم كنم.
    واقعا جاتون خالي بود.انتضاري كه از SQL داشتم خيلي بيشتر از توقع من خودش رو ثابت كرد و يكبار ديگه كيفيت بسيار بالا همراه با قدرت كم نظير (150وات روي 2 اهم) رو برامون به نمايش گذاشت.ووكال بسيار دلنشين تريبل نرم و بودن هيچگونه تيزي در صدا(قابل توجه دوستاني كه ميفرمودن 80PRS تيزه) شنيده نميشد تازه رو موزيكهاي پخش شده از روي فلش.ميد بيس فوق العاده كه همه اين كيفيت رو ميتونم اعتراف كنم كه از استيج خود ماشين هم بود و نوع ماشين خيلي كمك كرد به اين هارموني بسيار هماهنگ.
    رفتم از تو ماشين CD آلبوم تنها ماندم استاد محمد اصفهاني رو آوردم و پلي كردم.واقعا محشر بود.كيفيت ميدرنج واقعا دست كمي از فوكالهاي خانگيم نداشت.اين تازه SQL بود.حالا ببينيد اون زيروها تو ماشين آقا داريوش چيكار ميكرد.بي صبرانه منتظر تكميل شدن ماشينهاي آقا محمدرضا 2010 با ست X-ion و نيز اون دوستم كه براشون Zero 165 PP رو گرفتم هستم.
    نوبت به روشن كردن ساب ووفر 10 سانتي تو باكس فابريك 30 ليتري پورتد رسيد.واي عجب صدائي.واقعا ماسكوني بيخود نيست كه بهترين آمپليفاير ساز دنيا شده و با برندهاي كيفيتي بسته ميشه.بيس كاملا كنترل شده و اصلا گيج نميزد.Stop&Go كاملا دقيق.باس پانچي و كمي هم ويبره جائي كه نياز بود يه صداي پرتنين رو ايجاد كرد كه به فاصله حدود 20 متر هم كاملا پرتاب صدا مشخص بود.
    خلاصه نوبت به خود عبدالله جان و ديگر دوستانشون رسيد.برق چشمان ايشون حكايت از رضايت خاطري داشت مبني بر اينكه 1000 كيلومتر رانندگي كرده بودند و بالاي چهار ميليون تومان (البته با تخفيف بسيار استثنائي كه شركت براي ايشون قائل شد) هزينه شده بود.ولي واقعا ارزشش رو داشت.
    يه نكته رو هم يادآوري كنم.ايشون قرار بود به جاي ساب باكس SQX10 ساب باكس RS12VB رو برداند كه قرار شد از هر دو صدا بگيرم
    SQX با قيمت 1.020.000تومن و RS12VB با قيمت 820.000 تومن ولي اينقدر صدا با كيفيت و پرقدرت بود كه گفتيم اصلا دست به باكس نزنيم و هزينه 200 تومن رو قبول كردند.
    خلاصه مصداق هرچي پول بديد همانقدر آش ميخوريد كاملا مصداق پيدا كرد.
    دوستاني كه دنبال كيفيت صداي خوب هستند و هزينه هم براشون مهم نيست واقعا گليدن در مقابل برندهاي ديگر كه من شخصا شنيدم ارزش هزينه كردن رو داره.
    من دوتا عكس از پخش و باكس گرفتم كه براتون ميزارم.ولي خود عبدالله جان تعدادي عكس گرفتن كه بعد از مسافرت(رفتن شمال صفا كنن با سيستم) ميان قرار ميدن
    ببخشيد اگر پر حرفي كردم چون واقعا هيجان داشت صدا و من يكي كه بينهايت لذت بردم.حتي وسوسه شدم ساب باكس راكفوردم رو بفروشم برم يه SQX10 بگيرم.
    Last edited by hamidR15; 14-09-2013 at 10:01.

16. 10 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

چه خبره هر کی سیستم میبنده میاد شمال
    کاش یشد بهشون بگین لب ساحل ولوم ندن آخه بدجور گیر بازار شده دو سه هفتست هر کی رو میگیرن ده تا 15 روز ماشینو میخوابونن اصلا رحم نمیکنن
    آقا حمید باکسش فابریک همون سابه یا نه؟دادین درست کردن

18. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •