سلام..
خیلی نگران نباش؛ باید بری دبیرستانت، پیشدانشگاهیت و بعدش آموزشوپرورش ناحیه. آخر سر هم یه دفتر پستی.
قاعدتاً همهٔ کسایی که قبول شدن فردا میرن سراغ این کارا. دربارهٔ مراحل کار هم اگه سؤالی داشتهباشی، از یکی از همینجاها میتونی بپرسی.
سلام..
خیلی نگران نباش؛ باید بری دبیرستانت، پیشدانشگاهیت و بعدش آموزشوپرورش ناحیه. آخر سر هم یه دفتر پستی.
قاعدتاً همهٔ کسایی که قبول شدن فردا میرن سراغ این کارا. دربارهٔ مراحل کار هم اگه سؤالی داشتهباشی، از یکی از همینجاها میتونی بپرسی.
توی اخبار کانال چهار به صورت زیر نویس دیدم نوشته دوشنبه اعلام میشه
منم زیر نویس دیدم تو شبکه خبر تا دوشنبه آزاد با کنکور اعلام میشه! امیدوارم فردا اعلام کنه!
یعنی چی دوشنبه اعلام میشه؟ الان مثلا خودم موندم برم سراسری یا آزاد (رشته ی مورد علاقم رو تو سراسری قبول نشدم ، به احتمال زیاد تو آزاد قبول میشم)،خب من چیکار باید کنم؟ اگر آزاد هم رشته ی مورد علاقم قبول نشدم و بخوام برم سراسری ، تاریخ ثبت نام که تموم میشه! عجبا!!!![]()
سلام
خواهشا راهنمایی کنید
ببخشید اینجا میپرسم نمیدونستم کجا باید پرسید
من الان مهندسی سخت افزار قبول شدم ولی میخوام یه جورایی اگه بشه برم آی تی حالا میخوام کمک کنید کار وبیه یا نه و اینکه ادامه تحصیل سخت افزار برا ارشد چجوریاس و اگه خواستم تغییر بدم آی تی بهتره یا نرم افزار؟
کدوم ازینا برای کشور های خارجی بهتره ؟ و پذیرشش راحتتره؟
منم دقیقا مث تو ام ....لعنت به این سیستم آموزشی این مملکت مخروبه
مرگ بر باعث و بانیاش
![]()
Last edited by ahmad0120; 14-09-2013 at 12:41.
طبق تحقیقاتی کهمن کردم آی تی بازار کارش خوبه البته کامپیوتر نرم افزارم به همین اندازه خوبه ولی سخت افزارش مفت نمیارزه !
بعدش برای ادامه تحصیل در خارج کامپیوتر نرم افزار خیلی خیلی بهتر از آی تی هست !
سلام دوستان عزیز
ثبت نام دانشگاه ازاد کی شروع میشه و تا کی مهلت داره
کسی که پیش دانشگاهیشو تو شهریور قبول شده و هنوز مدارکش آماده نشده وقت ثبت نام دانشگاه چه مدارکی باید ببره؟
7300 ریاضی - کامپیوتر صدرا - نظرتون در مورد صدرا چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)