میگم این بازیرو کسی نمیتونه برای PC تبدیل کنه چون خیلی قشنگ و حیفه که نتونم بازی کنم!!!
میگم این بازیرو کسی نمیتونه برای PC تبدیل کنه چون خیلی قشنگ و حیفه که نتونم بازی کنم!!!
سلام دوستان بالاخره تایپیک این بازی رو از توی خروارها تایپیک کشوندم بیرون نمیدونم چرا هیچ کس
این بازی رو تحویل نمیگیره آخه خیلی بازی با حالیه حالا من توی اون مرحله ای که باید با اون عنکبوت بزرگ
فکر کنم فلزی باشه باید یک چیزی ازش بگیرم شما جه جوری کلکشو کندید .
بعد از حدود سه سال باید در جوابتون بگم که اگه تا حالا بازیو نتونستید برید دیگه الان می تونید و نیازی به تبدیل نیست
بازی 9 روز دیگه برای پی سی منتشر میشه.
این خبر خوبی برای پی سی باز ها ست چون حیفه که آدم بازی های تیم شافر رو از دست بده!
با وجود اینکه الان تقریبا داریم به سیل بازی های بزرگ نزدیک میشیم ولی من حتما اونو بازی می کنم...
Comment Of The Month
...
بعد از چند سال داشتم دوباره نقدهای بازی رو نگاه می کردم بعضی جاها اشاره شده بود که ترکیب اکشن و RTS اون طور که باید خوب از آب در نیومده
که بخشی از این انتقاد را به محدودیت های کنترلر مربوط دونسته بودن و بخش دیگه رو به اینکه ویژگی های هیچ کدوم از این دو ژانر را به طور کامل نداره
که قاعدتا مورد اول برای PC حل شده و مورد دوم هم یک جورایی بخشی از هویت بازی هست، پس وعده ی ما 9 روز دیگه : دی
gamespot.: 7/10
The Good
- New graphical options improve the game's look
- Wonderful writing and characters
- Great soundtrack.
The Bad
- Keyboard and mouse controls leave something to be desired
- Short campaign.
برای هر دو نسخه کنسولی امتیاز 8.5 داده بود.
دوستان لطفا کسی هست بگه مرحله اول بازی brutal چطوریه؟گیتار برقیو بر میدارم هرچی دشمنارو میکشم همش دوباره هی میان تموم نمیشه لطفا راهنمایی کنید اگه بلدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)