تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 123 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1224

نام تاپيک: Grammatical Problems

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

این اشتباه چه معنیی میده دکتر ؟
    میشه کسی جواب هر سوالی رو در حوزه زبان انگلیسی بدونه ولی S سوم شخص مفرد مضارع، ملکه ذهنش نشده باشه؟!
    سوالاتی به ذهن میاد ..
    شمـــا اگه دنبال گرفتن سوتی میگردی یا خوشت میاد با لحن متحقرانه صحبت کنی، بهتره به یه چیزی اشاره کنی که هیچ بهانه ای براش نداشته باشم!
    کاملن مشخصه که نگذاشتن s ناخواسته و سهو بوده.. به این جهــــت کــه جملــــــــه رو من ننـــــوشتم و از صورت سوال پست قبل کپی کردم و موضوع
    مورد بحث هم در مورد ضمـایر فاعلی و مفعولی بوده. لذا این اشتباه معنی خاصی نمیده مگر اینکه شما به دلخواه خودت معنیش کنی. (که کردی) ضمنن
    بنده دکتر نیستم گرامی.

2. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام. و عرض ادب
    در این 4 جمله پایین کدام یکی ها درست هستند؟
    در ضمن. مقداری توضیح راجع به این جور جمله ها لازم دارم.ممنون میشم اگر مقداری توضیح راجع به گرامر این جور جمله ها به من بدهید.

I hope you feel better soon
    I hope you to feel better soon

I recommend you to drink some coffee
    I recommend you drink some coffee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام. و عرض ادب
    در این 4 جمله پایین کدام یکی ها درست هستند؟
    در ضمن. مقداری توضیح راجع به این جور جمله ها لازم دارم.ممنون میشم اگر مقداری توضیح راجع به گرامر این جور جمله ها به من بدهید.

I hope you feel better soon
    I hope you to feel better soon

I recommend you to drink some coffee
    I recommend you drink some coffee

در مورد جمله اولی جمله یک فکر کنم درست باشه چون گرامرش به این صورت هست :

فاعل + feel + صفت

u feel better مثل این.

----------------------------

در مورد جمله دوم هم فکر کنم جمله 1 درست باشه.

فکر کنم بعد از این باید i recommend باید to بیاد بعدش کلا فکر کنم ساختارش اینطوری هست.

بازم تو مورد دو شک دارم دوستان نظر بدن بهتره.

5. این کاربر از chapanah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه _BaRaN_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    یه حایی زیر آسمون خدا

پيش فرض

Hi guys
    Which one of this answers are Tru?
    Jim didn't pass his driver's test and i
    .........
    a.did,too
    b.didn't,either
    c.wasn't,either
    d.was,too

داره خودمونی میشه _BaRaN_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    یه حایی زیر آسمون خدا

پيش فرض

and this
    did you buy yor father's medicine?
    oh, i forgot to buy.....
    a.them
    b.its
    c.theirs
    d.it

در آغاز فعالیت NB92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

Hi guys
    Which one of this answers are Tru?
    Jim didn't pass his driver's test and i
    .........
    a.did,too
    b.didn't,either
    c.wasn't,either
    d.was,too

سلام
    چون جمله قسمت اول به صورت منفی بیان شده و زمان آن گذشته ساده است بنابراین گزینه b صحیح است.

9. 3 کاربر از NB92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت NB92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

and this
    did you buy yor father's medicine?
    oh, i forgot to buy.....
    a.them
    b.its
    c.theirs
    d.it
    در این قسمت به ضمیر مفعولی نیاز داریم بنابراین یا گزینه a یا d جواب است . من فکر میکنم توی این جمله دارو غیر قابل شمارش محسوب میشه بنابراین گزینه d صحیح است . دوستان اگه اشتباه گفتم شما اصلاح کنید ممنون میشم چون در مورد غیر قابل شمارش بودن اون شک دارم.

11. 2 کاربر از NB92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود ، هردو پاسخ درست است.

در این قسمت به ضمیر مفعولی نیاز داریم بنابراین یا گزینه a یا d جواب است . من فکر میکنم توی این جمله دارو غیر قابل شمارش محسوب میشه بنابراین گزینه d صحیح است . دوستان اگه اشتباه گفتم شما اصلاح کنید ممنون میشم چون در مورد غیر قابل شمارش بودن اون شک دارم.
    کلمه ی medicine هم حالت Uncountable داره و هم Countable ، حالت Countable رو میشه plural گفت یعنی medicines و این یعنی مثلن چند نوع مختلف دارو مد نظر ماست. در این حالت ضمیر هم به حالت جمع استفاده میشه. یک حالت هم uncountable داره که معمول تره ، به عنوان مثال شما نمیتونید یک داروی مایع رو بشمارید.

?did you buy yor father's medicine
    ......oh, i forgot to buy
    a.them b.its c.theirs d.it

توی این مثال medicine به حالت مفرد به کار رفته که به ما نشون میده که این کلمه uncountable هستش (حتی اگه Countable هم باشه باز مفرده و لذا ضمیر مفرد میگیره) و ما برای uncountable ها ضمیر مفرد استفاده میکنیم، مگر اینکه کلمه ی مورد نظر اسم جمع باشه که در این صورت باید حواستون رو جمع کنید. مثلن کلمه ی Police اسم جمع (plural only ) هستش و فعلی که همراهیش میکنه همیشه به حالت جمع میاد.

The police were pursuing the escapees

13. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام من تو گرامر گذشته یه مقدار مشکل دارم یعنی چن تا چیزو با هم قاطی میکنم ممنون میشم اگه کمکم کنید مرسی
    تو این جور جملات مثلا: اون همیشه تو پارک قدم میزد یا تو فرانسه انگلیسی صحبت میکردم . تو این جور جملات باید فعل رو به صورت گذشته استمراری بکار ببریم یا گذشته ساده(گفته میشه که میشه از این زمان واسه یه عادتی که در گذشته بوده استفاده کرد) یا استفاده از used to.
    از اینها گذشته میخاستم بدونم میشه از گذشته ساده به عنوان استمراری استفاده کرد مثلا تو این جمله انگلیسی چجور ترجمه میشه: when he was a child,they lived in a cottage in jungle. تو این جمله lived فقط معنی زندگی کردند رو میده یا میشه گفت زندگی میکردند؟ واقعا خیلی گیج شدم بابت این گرامر که آیا فعلهایی مثل went, studied,washed یا امثال مثل این فعها فقط معنی رفت شست یا درس خواند رو میدن یا میشه ازشون طور دیگه استفاده کرد مثلا گفت می رفت می خواند می شست, این می اول فعل میاد رو چجوری باید تو انگلیسی بکار برد. خیلی ببخشید اگه طولانی شد واقعا منو کلافه کرده استفاده فعل ها برای گذشته و زمان بکار بردن آنها.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام من تو گرامر گذشته یه مقدار مشکل دارم یعنی چن تا چیزو با هم قاطی میکنم ممنون میشم اگه کمکم کنید مرسی
    تو این جور جملات مثلا: اون همیشه تو پارک قدم میزد یا تو فرانسه انگلیسی صحبت میکردم . تو این جور جملات باید فعل رو به صورت گذشته استمراری بکار ببریم یا گذشته ساده(گفته میشه که میشه از این زمان واسه یه عادتی که در گذشته بوده استفاده کرد) یا استفاده از used to.
    از اینها گذشته میخاستم بدونم میشه از گذشته ساده به عنوان استمراری استفاده کرد مثلا تو این جمله انگلیسی چجور ترجمه میشه: when he was a child,they lived in a cottage in jungle. تو این جمله lived فقط معنی زندگی کردند رو میده یا میشه گفت زندگی میکردند؟ واقعا خیلی گیج شدم بابت این گرامر که آیا فعلهایی مثل went, studied,washed یا امثال مثل این فعها فقط معنی رفت شست یا درس خواند رو میدن یا میشه ازشون طور دیگه استفاده کرد مثلا گفت می رفت می خواند می شست, این می اول فعل میاد رو چجوری باید تو انگلیسی بکار برد. خیلی ببخشید اگه طولانی شد واقعا منو کلافه کرده استفاده فعل ها برای گذشته و زمان بکار بردن آنها.ممنون
    کسی نبود؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •