تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 827 اولاول ... 85485535575581582583584585586587588589595635685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید من یه مشکلی دارم یه هارد my passport خریدم واسه سون هیچ مشکلی نداره ولی وقتی به لپ تاپم وصلش میکنم نمیتونم چیزی داخلش کنم لپ تاپم مک هستش ویندوز مکه لطفا چجوری اطلاعات لپ تاپمو داخلش بریزم چرا نمیره تو هاردم ولی اطلاعات هارد رو میتونم داخل لپ تاپم بریزم ؟؟؟؟؟
    سلام .

لپ تاپم مک هستش ویندوز مکه
    درباره قسمتی که نقل و قول کردم ؛ سیستم عامل ویندوز کاملاً متفاوت از مک هست . یعنی اصطلاح "ویندوز مک" درست نیست .

در مورد مشکل شما ؛ من تابه حال با مک کار نکردم ولی اگر فرمت پارتیشن هارد اکسترنال NTFS باشه احتمالاً برای سیستم عامل مک این نوع پارتیشن فقط خواندنی (read) هست و در نتیجه نمیتونید چیزی بر روی آن کپی کنید (write) .

دو راه موجوده :

1. هارد را با یکی از فایل سیستمهایی که توسط سیستم عامل مک پشتیبانی میشود فرمت کنید . در اینصورت این پارتیشنها در ویندوز قابل شناسایی نخواهد بود . ضمناً قبل از فرمت کردن از اطلاعات موجود در هارد بکاپ بگیرید .

2. از درایورهایی استفاده کنید که امکان read/write بر روی پارتیشنهای NTFS توسط سیستم عامل مک فراهم بشه . در اینصورت هم در win میتونید از هارد استفاده کنید و هم در mac . سیگیت برای هاردهای اکسترنال چنین درایوری را در سایت گذاشته . گرچه هارد شما وسترن هست ولی پیشنهاد میکنم این درایور را دانلود کنید و ببینید جواب میده یا خیر .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لطفا سایت درایورهای هارد مای پاسپورد رو واسم لینک کن

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هارد 1ترا برای فقط ارشیو کردن میخوام و نمیخوام مدام ازش استفاده کنم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ و اینکه فرقه Seagate backup plus با Seagate expansion در چی هست و نسبت به WD my passpor چطوره؟
    ممنون...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا سایت درایورهای هارد مای پاسپورد رو واسم لینک کن
    میخواهید پارتیشن NTFS را در مک mount کنید ؟ بطوریکه بتونید روی آن کپی کنید ؟ در سایت وسترن چنین درایوری موجود نیست ولی در سایت سیگیت موجوده و ظاهراً این درایور فقط برای هاردهای اکسترنال سیگیت هست ولی از لینک زیر این درایور را دانلود و در mac اجرا کنید و ببینید جواب میده یا خیر . اگر جواب نداد باید درایور دیگری را پیدا کنید .

سه دستور العمل (Step 1/2/3) گفته شده را دنبال کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هارد 1ترا برای فقط ارشیو کردن میخوام و نمیخوام مدام ازش استفاده کنم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ و اینکه فرقه Seagate backup plus با Seagate expansion در چی هست و نسبت به WD my passpor چطوره؟
    ممنون...
    بین مدلهای expansion و backup plus به جز شکل ظاهر و نرم افزارها تفاوتی باهم ندارند . حتی در مورد نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته فکر نمیکنم تفاوتی وجود داشته باشه . یکی از مهمترین مزیت هارد اکسترنال WD my passport هم قابلیت hardware encryption هست که میتونید هارد را lock و داده های موجود را رمزگذاری کنید ؛ در کل هر سه مدل خوبی هستند .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میخواهید پارتیشن NTFS را در مک mount کنید ؟ بطوریکه بتونید روی آن کپی کنید ؟ در سایت وسترن چنین درایوری موجود نیست ولی در سایت سیگیت موجوده و ظاهراً این درایور فقط برای هاردهای اکسترنال سیگیت هست ولی از لینک زیر این درایور را دانلود و در mac اجرا کنید و ببینید جواب میده یا خیر . اگر جواب نداد باید درایور دیگری را پیدا کنید .

سه دستور العمل (Step 1/2/3) گفته شده را دنبال کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بین مدلهای expansion و backup plus به جز شکل ظاهر و نرم افزارها تفاوتی باهم ندارند . حتی در مورد نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته فکر نمیکنم تفاوتی وجود داشته باشه . یکی از مهمترین مزیت هارد اکسترنال WD my passport هم قابلیت hardware encryption هست که میتونید هارد را lock و داده های موجود را رمزگذاری کنید ؛ در کل هر سه مدل خوبی هستند .
    پس علت اینکه دو مدل از سیگیت موجود هست چی میتونه باشه؟ اگه شما جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟(از لحاظ سرعت کیفیت و...)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس علت اینکه دو مدل از سیگیت موجود هست چی میتونه باشه؟ اگه شما جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟(از لحاظ سرعت کیفیت و...)
    تنوع مدل و گارانتی و قیمتهای متفاوت (در سایت سیگیت مدلهای expansion فقط یکسال گارانتی ولی مدل Backup plus دو سال گارانتی دارد) ؛ والا فکر نمیکنم از لحاظ کیفیت و سرعت تفاوت محسوسی داشته باشند . در مورد سوال آخر backup plus را انتخاب میکنم .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون عطا جان. واقعا اطلاعاتت همیشه مفید و به درد بخور هستند.

من که دل را به دریا زدم و firmware را با اطلاعات روی هارد آپدیت کردم. البته برای آپدیت فرم ویر باید حتما به اینترنت متصل باشید، چون فایلهای آپدیت را اینترنتی دانلود و نصب میکنه.
    آپدیت هم با موفقیت همراه بود. البته هنوز با usb3 کامپیوترم که مشکل داشتم امتجان نکردم ببینم مشکل حل میشود یا نه.
    خب، چند روزی با هارد فرم ویر آپدیت شده کار کردم و باید بگم که مشکلاتی که در حین کپی و ... داشت، کاملا رفع شده است.
    در حالیکه با آن یکی هارد my passport ام که فرم ویرش را آپدیت نکردم، هنوز مشکل دارم.

بهمین خاطر توصیه میکنم تمام دوستانی که با USB3 مشکل دارند، فرم ویر هاردهای WD شان را آپدیت کنند.

11. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب، چند روزی با هارد فرم ویر آپدیت شده کار کردم و باید بگم که مشکلاتی که در حین کپی و ... داشت، کاملا رفع شده است.
    در حالیکه با آن یکی هارد my passport ام که فرم ویرش را آپدیت نکردم، هنوز مشکل دارم.

بهمین خاطر توصیه میکنم تمام دوستانی که با USB3 مشکل دارند، فرم ویر هاردهای WD شان را آپدیت کنند.
    همچنین توصیه میکنم نکات و دستورالعملهایی که برای آپدیت گفته شده مو به مو رعایت بشه .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام.
    دوستان من 2سالی میشه که مدل my passport دارم و خداییش ازش راضیم. اینبار قصد خرید داشتم که به من مدل جدید المنت رو پیشنهاد دادن. میخوام از اساتید بپرسم که کدوم یکی از این 2 مدل بهتره ؟
    ممنونم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من 2سالی میشه که مدل my passport دارم و خداییش ازش راضیم. اینبار قصد خرید داشتم که به من مدل جدید المنت رو پیشنهاد دادن. میخوام از اساتید بپرسم که کدوم یکی از این 2 مدل بهتره ؟
    ممنونم .
    سلام .
    با توجه به اینکه از عملکرد my passport راضی هستید چرا مجدداً همان مدل را نمیخرید ؟ توصیه میکنم همان my passport را بخرید که نه تنها زیباتر هست بلکه امکانات بیشتری دارد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •