تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 175 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

دوستان غیر از این n550 چی پیشنهاد میکنید ؟؟ که تو بازار موجود باشه

هم یه مقدار عجله دارم هم مطمئن نیستم تا وارد شد با چه قیمتی ارایه میشه

الات نظرم رو n56 vb هست ، برتری که n 550 داره نسبت به این مدل یکی گرافیکش هست ، یکی سی پی یو و صفحه لمسی که به نظرم زیاد به کار من نمیاد اینا (مزیت دیگه ای هم داره ؟؟)
    به نظر شما گزینه خوبی هست ؟ چرا اون موقع که n56 vm تو بازار بود با وجود کانفیگ یه مقدار پایین تر ، قیمتش از vb بالاتر بود ؟ آیا قیمت جهانیش (به دلار) هم بالا تر بوده ؟ یا این که مزیتی چیزی نسبت به vb داره ؟
    Last edited by hamidchi; 11-09-2013 at 19:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

من میخوام این لب تاپ رو بخرم ، شما مطمئن هستید قیمت ها پاین میاد ؟ نهایتا تا چند وقت طول میکشه؟

یکی از اشناهامون داره میره چین بهش بگم از اونجا بیاره ؟ ولی بدون گارانتی توی ایران نمیشه گارنتیش کرد؟ قیمتش به دلار چقدره ؟(قیمت اصلی)

اگه میشه سریع جواب بدید خیلی وقت ندارم

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

من میخوام این لب تاپ رو بخرم ، شما مطمئن هستید قیمت ها پاین میاد ؟ نهایتا تا چند وقت طول میکشه؟

یکی از اشناهامون داره میره چین بهش بگم از اونجا بیاره ؟ ولی بدون گارانتی توی ایران نمیشه گارنتیش کرد؟ قیمتش به دلار چقدره ؟(قیمت اصلی)

اگه میشه سریع جواب بدید خیلی وقت ندارم
    بدید بیاره.گارانتی ایران هم چندان ارزشی نداره
    حدود 1000دلار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

1.اگر خبراب بشه چیکار کنم؟ مثلا سی پی یوش بسوزه

2.توی شانگهای نمایندگی ایسوز هست؟

3. احتمال اینکه جنس خوب لب تاپ رو ندن چقدره ؟) یعنی شبیه ایرانی ها سر ملت کلاه میزارن؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره y510p چیه؟؟میارزه به قیمت 3600؟؟؟به نظرتون ارزش داره به نسبت n46jv چهارصدهزار تومان بیشتر بدم؟؟
    من فقط از صفحه نمایشگرش میترسم...چون خیلی در موردش بحث نشده ، نمیدونم چجوری از آب در اومده...
    بدجور گیر کردم...چیکار کنم؟؟؟ N46jv or N56vb or lenovo y510p ???

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره y510p چیه؟؟میارزه به قیمت 3600؟؟؟به نظرتون ارزش داره به نسبت n46jv چهارصدهزار تومان بیشتر بدم؟؟
    من فقط از صفحه نمایشگرش میترسم...چون خیلی در موردش بحث نشده ، نمیدونم چجوری از آب در اومده...
    بدجور گیر کردم...چیکار کنم؟؟؟ N46jv or N56vb or lenovo y510p ???
    سلام دوست عزیز
    اینقدر سخت نگیرید تا سال دیگه همین موقع، همه این لپتاپ ها قدیمی میشه و مدل های جدید وارد میشه.
    اگر سایز 14 اینچ رو می پسندید n46 رو بگیرید لپتاپ خوبی هست. من هم همین مدل رو خریدم.
    برای 15 اینچی هم لنوو لپتاپ خوبیه. اگر با رنگ قرمز کیبورد مشکلی ندارید بخرید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی به نظر من باز هم صبر کنید تا n550 وارد بشه. شما که این همه صبر کردید. من احساس می کنم نظر شما بیشتر این لپتاپ هست.
    Last edited by J.Naderiii; 12-09-2013 at 00:08.

7. این کاربر از J.Naderiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی نیست به این سوال ما جواب بده؟(با توجه به پست قبلی من)

3. احتمال اینکه جنس خوب لب تاپ رو ندن چقدره ؟) یعنی شبیه ایرانی ها سر ملت کلاه میزارن؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اینقدر سخت نگیرید تا سال دیگه همین موقع، همه این لپتاپ ها قدیمی میشه و مدل های جدید وارد میشه.
    اگر سایز 14 اینچ رو می پسندید n46 رو بگیرید لپتاپ خوبی هست. من هم همین مدل رو خریدم.
    برای 15 اینچی هم لنوو لپتاپ خوبیه. اگر با رنگ قرمز کیبورد مشکلی ندارید بخرید.
    ولی به نظر من باز هم صبر کنید تا n550 وارد بشه. شما که این همه صبر کردید. من احساس می کنم نظر شما بیشتر این لپتاپ هست.
    ممنون بابت راهنمایی....والا میخوام یک چیزی بگیرم که حداقل تا چندسالی به روز باشه...در مورد n46jv ، لامصب گیر نمیاد تو مشهد چون هنوز بازار مشهد پر از n46vz هست و میترسن jv بیارن و vzها بمونه رو دستشون...اگه بود که درنگ نمیکردم.
    yp10p هم فقط و فقط یکجا داشت که اونم از شانس بد من همین دیروز تمام کرده اما گفت اگه بخوام ، وای510 را میاره برام....اما ان46 را گفت نمیارم.
    من با رنگ قرمزش مشکلی ندارم...تنها ترس و دلهره من درباره y510 صفحه نمایشش هست....فکر نمیکنم از n46 ضعیف تر باشه نمایشگرش.درسته؟؟؟
    در مورد ان550 هم درسته بدجور دوست دارم بخرمش ولی چه کنم...دیگه تحمل صبر کردن ندارم..طاقتم تمام شده و حداکثر میتونم تا آخر همین هفته دوباره تحمل کنم

کسی نیست به این سوال ما جواب بده؟(با توجه به پست قبلی من)

1 باید بدی تعمیرکار لپ تاپ داخل ایران درست کنن دیگه
    2 نمیدونم
    3 همه جور آدم همه جا پیدا میشه در کل من جای شما باشم همچین کاری را نمیکنم....از ایران بخر...حداقلش اینه که لپ تاپ جلوی خودت جعبش باز میشه و اگه عیبی در ابتدای خرید داشت ، میتونی همونجا لپ تاپو نخریش

10. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چیزی که من شنیدم اینه که میگن توی ایران فقط 1 گرافیک شو میارن(یعنی 2گیگابایت) ولی خارج از کشور 2 گرافیکش پیدا میشه(4 گیگابایت که تا 6 هم ساپورت میکنه) ایا درسته؟

نظرتون درباره این سایت چی ؟ مطمئن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه میشه یه جواب کلی بدید مثلا قیمتش اونجا ارزون تره از نمایندگی میشه خرید 2 گرافیکس لیپ موشن داره(leap motion)

میشه یه عیب مثال بزنید چون من تمام مشخصات رو دادم تا چک کنن مطمئن بشن درسته

عجله دام

ممنون
    Last edited by mrbninja; 12-09-2013 at 00:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟

چیزی که من شنیدم اینه که میگن توی ایران فقط 1 گرافیک شو میارن(یعنی 2گیگابایت) ولی خارج از کشور 2 گرافیکش پیدا میشه(4 گیگابایت که تا 6 هم ساپورت میکنه) ایا درسته؟

نظرتون درباره این سایت چی ؟ مطمئن؟

اگه میشه یه جواب کلی بدید مثلا قیمتش اونجا ارزون تره از نمایندگی میشه خرید 2 گرافیکس لیپ موشن داره(leap motion)

میشه یه عیب مثال بزنید چون من تمام مشخصات رو دادم تا چک کنن مطمئن بشن درسته

عجله دام

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •