تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 125 اولاول ... 2575115121122123124125
نمايش نتايج 1,241 به 1,247 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

راهنمای کامل این بازی با توضیحات و عکس هست..میتونید توی گوگل سرچ کنید..پیدا میشه

2. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

من اوایل بازی گیر کردم!

اونجایی که باید برم آپارتمان و اون آقا رو دستگیر کنم و یه دفترچه { مثل شناسنامه سبز } رو بردارم! چرا برش نمی داره؟ یعنی برش میداره ولی فقط نگاهش می کنه و می گذاره سر جاش! بعدش باید چی کار کنم؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام

من اوایل بازی گیر کردم!

اونجایی که باید برم آپارتمان و اون آقا رو دستگیر کنم و یه دفترچه { مثل شناسنامه سبز } رو بردارم! چرا برش نمی داره؟ یعنی برش میداره ولی فقط نگاهش می کنه و می گذاره سر جاش! بعدش باید چی کار کنم؟
    سلام
    هر دفترچه ای بر میدارین اینو بدونین که دنبال یه نام هستین! و باید با چپ کلیک بهش اشاره کنین و با این کار به دفترچه شخصی خودتون اضافه میشه به عنوان سر نخ.
    خیلی دوست دارم دوباره از اول برم بازی رو. واقعا شاهکاره.

5. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

خب بازی رو تموم کردم واقعا یک شاهکار به تمام معنا بود.می تونم به جرات بگم از نظر خط داستانی اگه بهترین بازی نباشه بدون شک جز چندتای اول است.
    فقط کافیه اتفاقای بازی رو از اول تا آخر مرور کنید.شاید اوایل زیاد دلچسب نباشه ولی موقعی که میرید تو homicide desk و با اون قتل های زنجیره ای روبرو میشید و آخرشم حل معمای قتل های زنجیره ای و بعدش تنزل رتبه فلپس به خاطر اون مشکلش و....... در آخر چه پایان غم انگیزی داشت.دردآور بود.
    نکته جالب نحوه روایت داستان بازی بود از اون فیلم هایی که بعد از پایان هر case نشون داده میشد(در مورد جنگ)اون روزنامه هایی که برمیداشتید و خود داستان بازی مثل تیکه های پازل بودند که کنار هم قرار میگرفتند اگه واقعا زبانتون قویه شدیدا توصیه میکنم این بازی رو انجام بدید نکات خیلی قابل تاملی داره در مورد جنگ در مورد آدمایی که داخل سیستم جنایی کار میکنند و خیلی چیزای دیگه.
    اگه وقت کنم داستان رو حتما براتون می نویسم البته اگه کسی قبلا این کارو (چه اینجا چه جای دیگه)نکرده باشه.این بازی با این داستان عمیق و شاهکارش ارزش ترجمه رو داره.
    واقعا این خارجی ها عجب بازی هایی می سازند اون از فارکرای3 اینم از لانویر واقعا آدم حال میکنه.
    Last edited by neon_91; 30-12-2012 at 22:29.

7. 2 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام
    دوستان من این بازی ــرو گرفتم ( برای پی سی )
    اما کامل نیس تو قسمت کیس ها فقط 3 تا پرونده داره که تو هر کدوم 2 تا ماموریت هست ( ماموریت های DLC )
    راهی نداره کامل شه ؟
    ممنون پیشاپیش

9. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض LA Bomb

دوستمون درست میگه واقعا شاهکارهفقط یه پیشنیازی میخواد اونم زبان هست..من زبانم متوسطه اما بازم تونستم خیلی چیزاشو متوجه بشم و چند مرحله رو پیش ببرماما متاسفانه بیخیال بازی شدم چون سیستمم زیاد قوی نیست..گرافیک رو پایین ترین سطح بود اما بعضی جاها باز گیر داشت به همین خاطر هم--بیخیال بازی شدم تا یه رم و گرافیک خوب بگیرم و با نهایت کیفیت بشینم پاش و از بازی لذت ببرم..

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

دوستمون درست میگه واقعا شاهکارهفقط یه پیشنیازی میخواد اونم زبان هست..من زبانم متوسطه اما بازم تونستم خیلی چیزاشو متوجه بشم و چند مرحله رو پیش ببرماما متاسفانه بیخیال بازی شدم چون سیستمم زیاد قوی نیست..گرافیک رو پایین ترین سطح بود اما بعضی جاها باز گیر داشت به همین خاطر هم--بیخیال بازی شدم تا یه رم و گرافیک خوب بگیرم و با نهایت کیفیت بشینم پاش و از بازی لذت ببرم..
    این بازی کلا یه مشکل داشت که توی قوی ترین سیستم ها هم هر چند ثانیه یه نموره لگ میزد..تو همین تاپیک بگردی تا تو گوگل یه راه حلی براش هست که مشکل رو درست میکنه..یادم نیست دقیقا باید چیکار کرد..

12. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •