راهنمای کامل این بازی با توضیحات و عکس هست..میتونید توی گوگل سرچ کنید..پیدا میشه
راهنمای کامل این بازی با توضیحات و عکس هست..میتونید توی گوگل سرچ کنید..پیدا میشه
سلام
من اوایل بازی گیر کردم!
اونجایی که باید برم آپارتمان و اون آقا رو دستگیر کنم و یه دفترچه { مثل شناسنامه سبز } رو بردارم! چرا برش نمی داره؟ یعنی برش میداره ولی فقط نگاهش می کنه و می گذاره سر جاش! بعدش باید چی کار کنم؟
سلام
هر دفترچه ای بر میدارین اینو بدونین که دنبال یه نام هستین! و باید با چپ کلیک بهش اشاره کنین و با این کار به دفترچه شخصی خودتون اضافه میشه به عنوان سر نخ.
خیلی دوست دارم دوباره از اول برم بازی رو. واقعا شاهکاره.
خب بازی رو تموم کردم واقعا یک شاهکار به تمام معنا بود.می تونم به جرات بگم از نظر خط داستانی اگه بهترین بازی نباشه بدون شک جز چندتای اول است.
فقط کافیه اتفاقای بازی رو از اول تا آخر مرور کنید.شاید اوایل زیاد دلچسب نباشه ولی موقعی که میرید تو homicide desk و با اون قتل های زنجیره ای روبرو میشید و آخرشم حل معمای قتل های زنجیره ای و بعدش تنزل رتبه فلپس به خاطر اون مشکلشو....... در آخر چه پایان غم انگیزی داشت.
دردآور بود.
نکته جالب نحوه روایت داستان بازی بود از اون فیلم هایی که بعد از پایان هر case نشون داده میشد(در مورد جنگ)اون روزنامه هایی که برمیداشتید و خود داستان بازی مثل تیکه های پازل بودند که کنار هم قرار میگرفتند اگه واقعا زبانتون قویه شدیدا توصیه میکنم این بازی رو انجام بدید نکات خیلی قابل تاملی داره در مورد جنگ در مورد آدمایی که داخل سیستم جنایی کار میکنند و خیلی چیزای دیگه.
اگه وقت کنم داستان رو حتما براتون می نویسم البته اگه کسی قبلا این کارو (چه اینجا چه جای دیگه)نکرده باشه.این بازی با این داستان عمیق و شاهکارش ارزش ترجمه رو داره.
واقعا این خارجی ها عجب بازی هایی می سازند اون از فارکرای3 اینم از لانویر واقعا آدم حال میکنه.![]()
Last edited by neon_91; 30-12-2012 at 22:29.
سلام
دوستان من این بازی ــرو گرفتم ( برای پی سی )
اما کامل نیس تو قسمت کیس ها فقط 3 تا پرونده داره که تو هر کدوم 2 تا ماموریت هست( ماموریت های DLC )
راهی نداره کامل شه ؟
ممنون پیشاپیش![]()
دوستمون درست میگه واقعا شاهکارهفقط یه پیشنیازی میخواد اونم زبان هست..من زبانم متوسطه اما بازم تونستم خیلی چیزاشو متوجه بشم و چند مرحله رو پیش ببرماما متاسفانه بیخیال بازی شدم چون سیستمم زیاد قوی نیست..گرافیک رو پایین ترین سطح بود اما بعضی جاها باز گیر داشت به همین خاطر هم--بیخیال بازی شدم تا یه رم و گرافیک خوب بگیرم و با نهایت کیفیت بشینم پاش و از بازی لذت ببرم..
این بازی کلا یه مشکل داشت که توی قوی ترین سیستم ها هم هر چند ثانیه یه نموره لگ میزد..تو همین تاپیک بگردی تا تو گوگل یه راه حلی براش هست که مشکل رو درست میکنه..یادم نیست دقیقا باید چیکار کرد..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)