ای بابا انجمنمو داد به باد ... دیگه هیچی ندارم ... کداشو دست کاری کرد کل انجمنو پروند .... خدا بیامرزتش
ای بابا انجمنمو داد به باد ... دیگه هیچی ندارم ... کداشو دست کاری کرد کل انجمنو پروند .... خدا بیامرزتش
ایشون کل انجمن رو به باد ندادن. چون رمز رو برای نمایش عموم گزاشتین هر کسی میتونه همچین کاری کرده باشه.
باید pm خصوصی میدادی عزیزم.
موفق باشی.
دوست عزیز شما میتونید از پلاگین forum category استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لینکی که اول ادرس انجمنتون گذاشتین یک چیز دیگه بود وقتی شما لینک ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتین این فکر به نظرم اومد این انجمن به عنوان تست گذاشتین تا براتون عکس بزارم بعد بگم چکار کنید .حالا اگه از دست من خراب شد معذرت میخوام ،وقت براش نزاشتم چون فکر کردم تسته و نیازی بهش ندارین .
بازم براتون درست کردم هرچند فکر نکنم نیازی بهش داشته باشین .پاک کردن و اضافه کردن انجمن تو تک بی بی خیلی سادس
بهتره شما دخالت نکنی چون از چیزی خبر نداری ... ایشون با ایمیل خودش به من گفت که انجمن رفت به هوا پس دخالت نکن لطفا و سرت به کار خودت باشه
توقف بیجا هم مانع کسب است به سلامت.دیگه دخالت نکنی ها و تکرار نشه
Last edited by computer-times; 12-09-2013 at 16:10.
ببین من خودم چند ساله تو کار فرومم ولی این قرار دادن عکس ها رو نمیدونستم
از تو هم ممنونم که خواستی کمکم کنی و زحمت کشیدی من هم این انجمنو برای تست قرار داده بودم تا شما درستش کنی وگرنه دیوانه نیستم که ادرس انجمنو یوزرمو بزارم تو پست برای دید عموم
میگن جوینده یابندست شاید نتونستم کدشو پیدا کنم ولی با یکسری دستکاری بلخره یکسری از چیزاشو تغییر دادم برای دیدن انجمن اصلی من میتونی این ادرسو نگاه کنی عزیزم برات پ.خ میزارم ببین
Last edited by computer-times; 12-09-2013 at 16:13.
ممنون ا زراهنمای شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)