آقا تشکر که بهم گفتی.
من چند جای دیگه هم این رو گفته بودم، پس از این به بعد اصلاح می کنم و درستشو می گم.
ممنون![]()
آقا تشکر که بهم گفتی.
من چند جای دیگه هم این رو گفته بودم، پس از این به بعد اصلاح می کنم و درستشو می گم.
ممنون![]()
واقعا ادم لذت میبره که بعضی از دوستان مثل همین دوست خوبمون MO-SA اشتباهشو پذیرفت.خیلی ممنون.البته ایشون تو انجمن تبلت خوب کار میکنند.اما در کل بعضی ها هر چی هم میخوای متقاعدشون کنی که اقا جون داری اشتباه میکنی. ولی اگه خود خدا هم بیاد رو زمین باز هم میگن اینی که من میگم بهترینه.من فقط حرفم اینه که دوستانی که در مورد انتخاب سخت افزارها و در مورد کیفیت ساخت و طراحی سخت افزارها و قدرتشون و همچنین لپ تاپ ها علم و اگاهی ندارن خواهشا به کسی مشاوره ندن تا دوستان دیگه رو هم گمراه نکنند.با تشکر.
من که نگفتم درآمد مردم 3برابر شده!!!!من گفتم درآمدی که مردم داشتن به یک سوم قبل رسیده یعنی ارزش درآمد حال حاظرشان به اندازه یک سوم درآمد قبلشونه!لطفا یکمی بادقت کامنت را بخوانید.
من با مشخصات زیر راحتم
بازی های سنگین
جزئیات گرافیکی حد اقل
رزولوشن استاندارد یا اچ دی
فریم در ثانیه 10
لطفا بگید که با این انتظارت در لپ تاپ وای 510 لنوو با اس ال ای و بی اس ال ای تا چه سالی بازی ها رو اجرا می کنه
تا چه سالی ربطی نداره باید ببینی حداقل مشخصات سیستمی بازی چقدره فقط cpu و کارت گرافیک مهمه بقیه خیلی مهم نیست یا مثل رم و هارد میتونی ارتقا بدی
راستی وقتی این لپ تاپ کارت گرافیک 750 رو با اس ال ای ساپورت می کنه بعدا اگه کارت های قویتر بیاد اونارو هم با اس ال ای ساپورت می کنه؟
نه فقط 750 ساپورت میکنه
جایی یا سایتی را سراغ دارید که کارت 750 سازگار با لپ تاپ y510 را داشته باشه
Last edited by omid1380; 10-09-2013 at 16:11.
اوضاع داغونه
y510 دیروز یه جا گیر آوردم امروز کلا نه اونجا نه هیچ جای دیگه نداشت
خواهشا اگه جایی سراغ دارید بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)