تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: خرید لپ تاپ برای گیم تا 4 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قـــــــــــــم

پيش فرض

شرمنده دوست عزیز، اما zenbook ها و کلا لپ تاپ های با کارت آنبورد بازی هایرو اجرا کنن کار شاخی کردن چه برسه خوب یا بد!
    cpu واسه بازی خیلی مهم نیست، شما i7 بزار کنار کارت گرافیک 610
    سری زنبوک بیشتر به درد کارای عادی و قابلیت حمل بالا به درد میخوره
    دیگه تهش بعضی سری های زنبوک هستن که 750 یا 650 دارن اما 2000 دلار قیمت دارن که میشه مثل مک بوک رتینا اپل و کسی واسه بازی سراغش نمیره

درآمد مردم 3 برابر نشده اما ارزش پول که 1/3 شده! چیز جدیدی هم نیست برادر من، چندین ساله افزایش قیمت بیشتر از افزایش درآمد هاست، حالا تو این دو سال با سرعت لامبورگینی بوده، اکثریت مردم چند کیلومتری عقب ترن اما این دلیل نمیشه که اوضاع واسشون صبر کنه که
    علاوه بر این دلالان محترم اعم از وارد کنند ها و فروشنده ها دندون تیز تر از کوسه دارن و جای 3 برابر ، 4 برابر می فروشند
    حالا مردم در "شرایط موجود" یا باید اپدیت بشن و با وضعیتی که دارن بسازن و یا وضع وجود تغییر کنه...!
    وگرنه شما دو سال پیش با 4 تومن بهترین لپ تاپ گیم گیرت میومد، الان بدترینش هم گیرت نمیاد
    خیلی از کسایی که چند سال پیش خریدن به ge70 می گفتن گیمینگ ضعیف!
    آقا تشکر که بهم گفتی.
    من چند جای دیگه هم این رو گفته بودم، پس از این به بعد اصلاح می کنم و درستشو می گم.
    ممنون

2. این کاربر از mo_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا تشکر که بهم گفتی.
    من چند جای دیگه هم این رو گفته بودم، پس از این به بعد اصلاح می کنم و درستشو می گم.
    ممنون
    واقعا ادم لذت میبره که بعضی از دوستان مثل همین دوست خوبمون MO-SA اشتباهشو پذیرفت.خیلی ممنون.البته ایشون تو انجمن تبلت خوب کار میکنند.اما در کل بعضی ها هر چی هم میخوای متقاعدشون کنی که اقا جون داری اشتباه میکنی. ولی اگه خود خدا هم بیاد رو زمین باز هم میگن اینی که من میگم بهترینه.من فقط حرفم اینه که دوستانی که در مورد انتخاب سخت افزارها و در مورد کیفیت ساخت و طراحی سخت افزارها و قدرتشون و همچنین لپ تاپ ها علم و اگاهی ندارن خواهشا به کسی مشاوره ندن تا دوستان دیگه رو هم گمراه نکنند.با تشکر.

4. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

شرمنده دوست عزیز، اما zenbook ها و کلا لپ تاپ های با کارت آنبورد بازی هایرو اجرا کنن کار شاخی کردن چه برسه خوب یا بد!
    cpu واسه بازی خیلی مهم نیست، شما i7 بزار کنار کارت گرافیک 610
    سری زنبوک بیشتر به درد کارای عادی و قابلیت حمل بالا به درد میخوره
    دیگه تهش بعضی سری های زنبوک هستن که 750 یا 650 دارن اما 2000 دلار قیمت دارن که میشه مثل مک بوک رتینا اپل و کسی واسه بازی سراغش نمیره

درآمد مردم 3 برابر نشده اما ارزش پول که 1/3 شده! چیز جدیدی هم نیست برادر من، چندین ساله افزایش قیمت بیشتر از افزایش درآمد هاست، حالا تو این دو سال با سرعت لامبورگینی بوده، اکثریت مردم چند کیلومتری عقب ترن اما این دلیل نمیشه که اوضاع واسشون صبر کنه که
    علاوه بر این دلالان محترم اعم از وارد کنند ها و فروشنده ها دندون تیز تر از کوسه دارن و جای 3 برابر ، 4 برابر می فروشند
    حالا مردم در "شرایط موجود" یا باید اپدیت بشن و با وضعیتی که دارن بسازن و یا وضع وجود تغییر کنه...!
    وگرنه شما دو سال پیش با 4 تومن بهترین لپ تاپ گیم گیرت میومد، الان بدترینش هم گیرت نمیاد
    خیلی از کسایی که چند سال پیش خریدن به ge70 می گفتن گیمینگ ضعیف!
    من که نگفتم درآمد مردم 3برابر شده!!!!من گفتم درآمدی که مردم داشتن به یک سوم قبل رسیده یعنی ارزش درآمد حال حاظرشان به اندازه یک سوم درآمد قبلشونه!لطفا یکمی بادقت کامنت را بخوانید.

6. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من با مشخصات زیر راحتم
    بازی های سنگین
    جزئیات گرافیکی حد اقل
    رزولوشن استاندارد یا اچ دی
    فریم در ثانیه 10
    لطفا بگید که با این انتظارت در لپ تاپ وای 510 لنوو با اس ال ای و بی اس ال ای تا چه سالی بازی ها رو اجرا می کنه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من با مشخصات زیر راحتم
    بازی های سنگین
    جزئیات گرافیکی حد اقل
    رزولوشن استاندارد یا اچ دی
    فریم در ثانیه 10
    لطفا بگید که با این انتظارت در لپ تاپ وای 510 لنوو با اس ال ای و بی اس ال ای تا چه سالی بازی ها رو اجرا می کنه
    تا چه سالی ربطی نداره باید ببینی حداقل مشخصات سیستمی بازی چقدره فقط cpu و کارت گرافیک مهمه بقیه خیلی مهم نیست یا مثل رم و هارد میتونی ارتقا بدی

9. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تا چه سالی ربطی نداره باید ببینی حداقل مشخصات سیستمی بازی چقدره فقط cpu و کارت گرافیک مهمه بقیه خیلی مهم نیست یا مثل رم و هارد میتونی ارتقا بدی
    راستی وقتی این لپ تاپ کارت گرافیک 750 رو با اس ال ای ساپورت می کنه بعدا اگه کارت های قویتر بیاد اونارو هم با اس ال ای ساپورت می کنه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی وقتی این لپ تاپ کارت گرافیک 750 رو با اس ال ای ساپورت می کنه بعدا اگه کارت های قویتر بیاد اونارو هم با اس ال ای ساپورت می کنه؟
    نه فقط 750 ساپورت میکنه

12. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

جایی یا سایتی را سراغ دارید که کارت 750 سازگار با لپ تاپ y510 را داشته باشه
    Last edited by omid1380; 10-09-2013 at 16:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اوضاع داغونه
    y510 دیروز یه جا گیر آوردم امروز کلا نه اونجا نه هیچ جای دیگه نداشت
    خواهشا اگه جایی سراغ دارید بگید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •