تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 215 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    من پسر عموم یک لپ تاب داره که یکبار که برده دانشگاه توی سایت دانشگاه ویروس بوده زده هارد اینو از این رو به اون رو کرده !
    به اون صورت که ساختار هارد ریخته به هم .
    با اونکه خیلی وقت نیست خریده شاید 4 5 ماه اما موقع چک کردن هارد میگه همش بد سکتور داره !
    در حالی که اینطوری نیست .
    میخوام بدونم که این چجور ویرووسی ؟
    و اینکه چیکار کنه که از دستش خلاص شه بدون اینکه هاردش رو از دست بده ؟
    ممنونم میشم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض با درود

من یک مشکل بد دارم. چند روزی میشه که وقتی به اینترنت وصل میشم پس از چند ثانیه صدای شماره گیری از سیستم میاد . من نمیدونم این چه برنامه ای هستش که این کارو میکنه ولی من می ترسم برنامه مخرب باشه. جالب اینه که کاسپراسکای و نود 32 به این شماره گیری خودکار گیر نمیدن. کسی میتونه کمک کنه؟

پروفشنال zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بعد از اتصال صدا میاد یا وقتی داری وصل میشی اگه مورد دوم باشه که خوب طبیعیه مودم داره شماره میگیره تا به اینترنت وصل بشه ولی اگه بعدش باشه شاید ویروسی داری که تو به کشور دیگه ای کانکت میکنه که اون موقع خرجت میره بالا ..............

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقای منصوری من هم این مشکل رو داشتم که حلش کردم و طریقه ی آن هم به این صورت بود که من نورتون 2005 رو نصب کردم و اونو آپدیت کردم و زدم به جستجوی تمام درایوها که تو هر درایوی یک فایل به نام کپی دات اکسه و یکی به نام هاست دات اکسه پیدا کرد همچنین این تمپ یک و دو رو من اینا رو قرنتینه کرد البته الان پاکشون کردم ولی بازم درایوم یک پنجره ی جدید باز میکرد که امروز مشکلشو فهمیدم و اونم اینه که یک فایل به نام اوتوران دات اکسه وجود داره که من اونو از تمام درایوهام پاک کردم والان کامپیوترم سالمه سالمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مورد دوم......... حالا چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    من نمیتونم Home Page را از طریق Internet Properties عوض کنم.
    از IE7 استفاده می کنم.
    اون پایین صفحه تنظیمات هم یه پیغام نوشته که میگه برخی از تنظیمات را فقط Admin میتونه عوض کنه.
    مثلا ما خودمون Admin هستیم.
    یه لحظه کسپر را غیرفعال کردم اینم عاقبتش شد.حالا هیچی پیدا نمیکنه.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من یک مشکل بد دارم. چند روزی میشه که وقتی به اینترنت وصل میشم پس از چند ثانیه صدای شماره گیری از سیستم میاد . من نمیدونم این چه برنامه ای هستش که این کارو میکنه ولی من می ترسم برنامه مخرب باشه. جالب اینه که کاسپراسکای و نود 32 به این شماره گیری خودکار گیر نمیدن. کسی میتونه کمک کنه؟
    سلام دوست عزیز

از چه فایروالی استفاده می کنی؟ یک فایروال درست و حسابی باید جلوی تماس مخفی برنامه های نصب شده در

سیستمت را بگیرد.

پروفشنال zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN

12

مورد دوم......... حالا چیکار کنم؟
    دوست عزیز اگه واقعا مورد دوم باشه که موردی نداره یعنی وقتی شما روی گزینه دیال کلیک میکنی که به اینترنت وصل میشی خوب مودم سعی میکنه که شماره اون شرکتی رو که توسط کارت اینترنتت به سیستم دادی رو بگیره که اون صدای شماره گیری میاد ولی به هر حال اگه میخوای اون صدا ها نیاد به قسمت Poperties دیالاپ کانکشنت برو و بعد به قسمت General و روی گزینه Configure کلیک کن و بعد اون پایین تیک گزینه Enable mo dem speaker رو بردار.....موفق باشی .........مرسی........

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام.
    من spy sweeper را نصب کردم.اما بعد از نصبش وقتی خواستم install کنم این پیغام رو داد:
    the source file is corrupdate
    مشکل از کجاست .لطفا راهنماییم کنید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    من نمیتونم Home Page را از طریق Internet Properties عوض کنم.
    از IE7 استفاده می کنم.
    اون پایین صفحه تنظیمات هم یه پیغام نوشته که میگه برخی از تنظیمات را فقط Admin میتونه عوض کنه.
    مثلا ما خودمون Admin هستیم.
    یه لحظه کسپر را غیرفعال کردم اینم عاقبتش شد.حالا هیچی پیدا نمیکنه.
    احتمالا دليل اين امر ميتونه مربوط به آلوده شدن سيستم شما به يك Hijacker باشه كه اجازه تغيير Home Page را به شما نميده.پاك كردن اين جك و جونورها كمي دردسرسازه.توصيه ميكنم حتما 2-3 برنامه Anti Spyware خوب مثل Ewido يا spysweeper يا spyware doctor و امثالهم رو سيستم شما نصب باشه و آپديت هم فراموش نشه.مراقب رفتن به سايتهايي كه كرك يا سريال نرم افزارها را ميزارند هم باشيد.سايتهاي غير مجاز هم كه جاي خود داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •