آخه زکل یادم رفت آخرای حرفش که داشت قطع میکرد اینو گفت منم دیگه یادم رفت بپرسم
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه زکل یادم رفت آخرای حرفش که داشت قطع میکرد اینو گفت منم دیگه یادم رفت بپرسم
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
سلام دوستان سرویس نامحدود 128 شاتل رو واسه مختصری وبگردی و دانلود توصیه میکنید؟میانگین معمولی دانلود با این سرویس که محدود هم نشیم چقدره؟
15 گیگ به بعد محدود میشید .
فکر نکنم وب گردی بتونه 15 گیگ بگیره !
سلام. مرسی عزیز.آره بحث محدود شدن رو واسه دانلود پرسیدم.یعنی هر وقت حجم کل دانلود به 15 گیگ رسید میریم تو لیست سیاه؟چقدر طول میکشه از لیست سیاه بیام بیرون؟
آره میرید تو لیست سیاه و تا پایان دوره یعنی یک ماه در لیست می مونید ؛
مگر اینکه طرح رو عوض کنید .
ممنون از راهنمائیت. خیلی لطف کردی. این طرح 128 نامحدود رو کلا توصیه میکنی؟ بیشتر واسه دانلود. سرعت دانلود معمولا چنده تو این طرح؟
نه نگیری بهتره 512نامحدود بگیری برات خیلی خوبه من128نامحدود داشتم سرعته دانلودشم 150 هستش البته من داشتم بستگی داره ممکنه برا شما سرعتش زیاد باشه به نظره من 512 بگیری بهتره
با درود
دوستان شرکت ما از شاتل سرویس میگیره 1 مگ نامحدود . یه چند روزی هستش که پینگش خیلی خوب شده یعنی صبحها روی 130 یا 140 هستش . زنگ زدم پرسیم که آیا تمام مناطق اینطوری شده یا نه ؟ اپراتور گفت هیچ مشخص نیست شاید مرکز مخابرات شما اینطوری باشه . من میخواستم برای منزل هم از شاتل بگیرم به خاطر پینگش برای گیم . حالا اگه میشه شما هم یه پینگ با 4.2.2.4 بگیرید ببینید چند هستش .
با تشکر
سمتش نرو برای من که افتضاح بوده توی این 3 سالی که مشترک شاتلم...
پینگ 4.2.2.4 هم برای من 250 هست تقریبا
موندم چه کنم . اینی هم که الان دارم بالای 290 هستش :(
هم اکنون 358 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 358 مهمان)