تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ حرفه ای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان آخه این y500 یه امکان جالبی که داره اینه که دی وی رامش در میاد و به جاش میشه گرافیک اضافه کرد.الآنم من دوباره کلی پرس وجو کردم از نمایندگی های بزرگ شهر y500 رو پیشنهاد دادن و گفتن زیاد تفاوت نداره.و همچنین از کسی که خودش توی گارانتی بود پرسیدم گفت که y510 چون تازه اومده نمیتونم قطعی بگم بگیر خوبه چون هنوز امتحانشو پس نداده اما y500 رو پیشنهاد میدم چون امتحانشو پس داده و لپ تاپ بسیار عالی هست.واقعا همه اینا منو دوباره به شک انداخت.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آخه این y500 یه امکان جالبی که داره اینه که دی وی رامش در میاد و به جاش میشه گرافیک اضافه کرد.الآنم من دوباره کلی پرس وجو کردم از نمایندگی های بزرگ شهر y500 رو پیشنهاد دادن و گفتن زیاد تفاوت نداره.و همچنین از کسی که خودش توی گارانتی بود پرسیدم گفت که y510 چون تازه اومده نمیتونم قطعی بگم بگیر خوبه چون هنوز امتحانشو پس نداده اما y500 رو پیشنهاد میدم چون امتحانشو پس داده و لپ تاپ بسیار عالی هست.واقعا همه اینا منو دوباره به شک انداخت.
    دوست عزیز اگه اینطور باشه که همیشه باید دنبال لپ تاپ قدیمی تر بود چون که لپ تاپ های جدید هنوز تست نشده است.دوست عزیز اون کسی که همچین حرفی زده باید اینو هم در نظر میگیرفت که برندی مثل لنوو دارای کیفیت ساخت خوب هست اگر هم که میخواین برین سراغ همون n550jv که توسط دوستان هم تست شده و خیلی خوب هست و از لحاظ کانفیگ مثل y510 هست.

3. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام من asus n53s دارم خیلی عالیه کشته مرده کارهای سنگینه و مال من core i7 هسته خودم هم رشته عمرانم ونرم افزار های مهندسی روش عالیه. بازم اگه سوالی داشتی بپرس
    من اینو پیشنهاد میکنم

5. 2 کاربر از hm6238 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من asus n53s دارم خیلی عالیه کشته مرده کارهای سنگینه و مال من core i7 هسته خودم هم رشته عمرانم ونرم افزار های مهندسی روش عالیه. بازم اگه سوالی داشتی بپرس
    من اینو پیشنهاد میکنم
    دیگه قدیمی شده درسته تو زمان خودش عالی بود اما وقتی لپ تاپ های جدید تر و با همون قیمت میاد دلیلی نداره برن سراغ همچین لپ تاپ هایی در ضمن لپ تاپ مثل گوشی نیست که بعد یه مدت از قیمتش بی افته

7. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •