تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: بهترین کارت گرافیک بین ۳ ملیون تا ۳/۵۰۰ ؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بین مولتی-کارت ها، بهترین چینش ممکن 2 تا GTX 780 هست و بین تک-کارت ها، بین 7990، 690 و Titan باید یکی رو انتخاب کرد با توجه به قیمتشون(که من اطلاع ندارم)
    CPU شما حتی با اورکلاک خیلی ایده آل نیست اما فکر نمیکنم مشکل خاصی ایجاد کنه.

2. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر هم مصر به استفاده از فیزیکس هستید می تونید با خرید یک کارت ارزان یا متوسط از انویدیا در کنار یک کارت قدرتمند از amd این کار را انجام بدین

یعنی مثلا SLI یا CROSSFIRE بکنم ؟! مگه میشه ؟ من فکر کردم باید از یه شرکت باشن مگه میشه کارت انویدیا با ATI رو Crossfire بکنم ؟

سلام دوست من

ترجیها سی پی یو رو ارتقا بدین

در رابطه با گرافیک هم اگر اینده نگرین سعی کنین dual gpu مثل 7990 یا 690 نگیرین چون اگر بخواین اینا رو هم cf یا sli کنین به مشکلات زیادی بر میخورین
    مشکلات کارت های دوگانه رو توی نت سرچ کنین متوجه میشه

برای بهترین بازدهی دو تا تایتان یا 780 رو sli کنین تا هم از physic بتونین استفاده کنین هم مشکلات کارت های dual رو نداشته باشین

GTX 690 که Dual GPU نیستش !

بین مولتی-کارت ها، بهترین چینش ممکن 2 تا GTX 780 هست و بین تک-کارت ها، بین 7990، 690 و Titan باید یکی رو انتخاب کرد با توجه به قیمتشون(که من اطلاع ندارم)
    CPU شما حتی با اورکلاک خیلی ایده آل نیست اما فکر نمیکنم مشکل خاصی ایجاد کنه.

اگه من ۲ تا GTX 780 رو SLI کنم بعدا میتونم ۳ تاش کنم یا ۴ تا ؟‌ کلا با این مادربودم میشه ؟‌ و اگه فرض کنیم بشه ارزش داره یا نه ؟

و به نظرتون CPU خوب چیه الان ؟ که کاملا با GTX 690 هماهنگ باشه

و اینکه مادربورد چی [ Asrock x58 extreme 3 ] ؟ اون رو هم عوض باید بکنم یا با کارت هایی مثل 690 هماهنگه ؟ اخه قدیمیه میترسم مشکل ایجاد کنه
    Last edited by Omidelf; 07-09-2013 at 13:08.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان چند سوال دیگه :

۱. ایا کارت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ایران گیر میاد ؟

۲. بین کارت خودم [ ATI 6870 CROSSFIRE ] و Gtx 780 اختلاف زیاده ؟ یعنی اگه ۷۸۰ بگیرم ارزشش رو داره و Fps زیاد بالا میره یا نه ؟

۳. بین ۷۸۰ و ۶۹۰ با توجه به قیمتشون اختلاف زیاده ؟ و ایا ۷۸۰ جدید تر هست ؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه من ۲ تا GTX 780 رو SLI کنم بعدا میتونم ۳ تاش کنم یا ۴ تا ؟‌ کلا با این مادربودم میشه ؟‌ و اگه فرض کنیم بشه ارزش داره یا نه ؟
    کلا زیاد به این موارد فکر نکنید... زمانی برسه که 2 تا 780 جوابگوی نیاز شما نباشن، به اضافه کردنِ یک 780 فکر نمیکنید بلکه تعویضشون عاقلانه تر خواهد بود.

و به نظرتون CPU خوب چیه الان ؟ که کاملا با GTX 690 هماهنگ باشه
    پزدازنده های بر پایه Ivy Bridge و Sandy Bridge رده های I5 به بالا مناسب هستند، I5 3570K یا I5 2500K گزینه های خوبی هستند.

و
    اینکه مادربورد چی [ Asrock x58 extreme 3 ] ؟ اون رو هم عوض باید بکنم یا با کارت هایی مثل 690 هماهنگه ؟ اخه قدیمیه میترسم مشکل ایجاد کنه
    مادربردتون در حالت Single-Card که هیچ مشکلی نداره، چون PCI Express 2.0 در حالت 16X کار میکنه.
    اگه در حالت SLI یا CF هم این وضعیت (16X) حفظ بشه مشکلی نخواهید داشت (که ظاهرا این طور هست اما مطمئن نیستم)

6. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یعنی مثلا SLI یا CROSSFIRE بکنم ؟! مگه میشه ؟ من فکر کردم باید از یه شرکت باشن مگه میشه کارت انویدیا با ATI رو Crossfire بکنم ؟
    ببین شما می تونی یک کارت قدرتمند amd را در کنار یک کارت ضعیف و متوسط از انویدیا استفاده کنی و با استفاده از یک حک نرم افزاری قابلیت فیزیکس کارت انویدیا را بکار بگیری
    نکته انحرافی این هست که قدرت کارت انویدیا به هیچ وجه تاثیری در سیستم شما نخواهد داشت و تنها تاثیر را در پردازش فیزیکس خواهد داشت
    نکته دیگه ای که به نظرم میرسه این هست که فعلا خرید یک کارت 780 به راحتی مانیتوری با ابعاد 23 اینچ را به خوبی پوشش میده و خرید دوکارت تا مدت ها نیاز شما را بابت آپدیت گرافیک مرتفع می کنه و اگر روزی بازی بیاد که sli دو تا 780 از پس این بازی بر نیاد عاقلانه ترین کار تعویض کل پلتفرم و سیستم هست

8. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابا فقط اگه میشه جواب Post اخرم رو هم بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیا اینجا میتونی ببینی که 690 و 780 چقدر توی هرر بازی بهت fps میدن! 690 یه سر و گردن بالاتره!

چقدر میخوای هزینه کنی شما؟

11. این کاربر از codec_pack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما یک سی پی یو 4670 بگیرین به علاوه یک 780 از برند گیگا بگیرین بازدهی به شما میده که تا به حال تجربه نکردین

13. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •