تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 175 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شانس منو ببین تا اومدم یه لپتاپ بخرم اینجوری شد. کسی نمی دونه کی دوباره واردمیشه ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شانس منو ببین تا اومدم یه لپتاپ بخرم اینجوری شد. کسی نمی دونه کی دوباره واردمیشه ؟
    دوست عزیز اینا سیاست بازاره که مردم رو برای جنس هایی که زیاد طرفدار داره تشنه میزارن و یکی از دلایلش هم اینه که نمایندگی ها اول باید بازار رو زیر نظر بگیرن که ایا این لپ تاپ درخواست بالایی داره که ایا ارزش وارد کردن داره یا نه. بعد درخواست میدن که تقریبا خیلیاشون از کشورهای حوزه خلیج فارس معمولا از امارات وارد میشه پس وقتی این لپ تاپ ها تو بازار تموم میشه یه مقدار زمان بر میشه برای ورودش.اما من بهتون اطمینان میدم که با ورود این لپ تاپ قیمتش میاد پایینتر و اگر میبینید که الان فروشنده ها دارن با قیمت 4200 میفروشن دلیلش اینه که چون کمه و چون زورشون زیاد میشه خوب مسلما قیمت رو میبرن بالا دیگه.

3. 3 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان خیالتونو راحت کنم....امروز کل بازار لپ تاپ مشهد (مجتمع تک) را گشتم....اصلا پیدا نمیشه....از هرکی هم میپرسیدم میاری یا نه ، میگفت معلوم نیست...فقط یک نمایندگی ایسوس (که اطلاعات خوبی هم داشت...بعضی از این مغازه دارها که شوت میزنن و اصلا اطلاعات هم ندارند) میگفت اصلا خودتو خسته نکن و نکرد...بار این محصول تمام شده و تا اواسط برج 7 دیگه این محصول وارد بازار ایران نمیشه....اما اواسط برج 7 وارد میشه...اینم اضافه کنم که اگه دوباره بیاد ، سر 2 سوت دوباره موجودیش تمام میشه.چون همین مغازه داره میگفت که از صبح تا حالا 5نفر دیگه اومدن دنبالش.
    من که کلا قید n550jv را زدم...دنبال N46jv هستم که متاسفانه اونم تو مشهد نیست .بازار پراز N46vz هست و همگی هم معلومه خرید قدیمیه و مونده تو انبار(چون صفحه کلیدهای n46vzهای تو بازار همشون فارسی و فاقد بکلایت هست و جدیدا ایسوس اصلا صفحه فارسی نمیزنه)...فکر کنم علت اینکه n46jv هنوز تو بازار مشهد نیومده اینه که میترسن بیارن و n46vzهاشون فروش نره.چون اگه اونو بیارن هیچکی دیگه vz نمیخره به خاطر 100 تومان اختلاف قیمت.
    دوستانی که بازار تهران رفتند تو این یکی دو روز ، وضعیت موجودی N46jv چجوریاست و قیمت چجوریه؟؟اگه تا 2،3روز آینده گیر نیاوردم مجبورم یکجایی را پیداکنم تا سفارش بدم از تهران بیارن...چون با ورود cpuهای نسل 4 اصلا دلم نمیخواد برم سراغ N46vz و یا N56vb
    Last edited by Amir_051; 07-09-2013 at 23:17.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما اگر تو شهرتون مدل n46jv نیست میتونید از سایت ها خریداری کنید همچنین به نظر من اگر بودجشو دارین صبر کنید تا n550jv وارد شه.

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیئت منتظران در چه حالند؟
    امیدوارند یا کم کم دارن ناامید میشن؟!
    من مسیرم سمت ولیعصره هر روز.سعی میکنم تند تند خبر بگیرم بگم بهتون چه خبره.
    فعلا اخرین خبر همون 4200 هست که از سری قبل مونده و یه سری حروم خور گذاشتن واسه فروش

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میگن تو دوبی هم نیست
    بهتره همه بیخیال بشید
    من که بوسیدم گذاشتمش کنار احتمالا برم یک لپ تاپ 2 تومنی بخرم بقیشم بزنم تو یه کاری چیزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما اگر تو شهرتون مدل n46jv نیست میتونید از سایت ها خریداری کنید همچنین به نظر من اگر بودجشو دارین صبر کنید تا n550jv وارد شه.
    داداش من میخوام شرایطی بگیرم...واسه همین نمیتونم اینترنتی خرید کنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

به نظرم asusش خوبه به پول ما میشه 3/5 ملیون هم اندازه ی لپ تاپ من

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اقا من بهتون یه لپ تاپ میگم 3/5 ملیون برای خودمه لپ تاپه خیلی خوبی هست مشخصات
    Acer aspire core i7
    NVIDIA Geforce
    15.6 HD LED LCD
    6 GB memoty
    750 GB harddisk
    من بازی های خیی سنگینو روش اجرا کردم ارزش خرید داره core i5شم هست پسر عمم داره اونم تونست assassin's creed 3 رو با core i5م اجرا کنه ولی سونش خیلی بهتره

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

امروز رفتم پارسیان،محتکر بزرگ بازار(رامسا شاپ) میداد 4200!
    دوستان صبر کنن تا سری جدید وارد بشه.پولتونو تو جیب این دلالای کثیف نریزین..
    والا موندیم چیکار کنیم !!!
    اگه اوضاع عادی باشه و سری جدید با همون قیمت قبل که حدود 3700 - 3800 بود وارد بشه ارزش صبر کردن داره ، ولی اوضاع چندان هم عادی نیست ، به نظر میرسه اگه سوریه جنگ بشه ، اون موقع قیمت دلار میره بالا. و تجربه نشون داده این فروشنده ها هم که خیلی سریع به افزایش قیمت دلار واکنش نشون میدند قیمتا رو میبرن بالا ، اون موقع است که خرید یه core i5 معمولی هم سخت میشه
    حالا باید خوشبین بود و صبر کرد یا بد بین بود رفت سمت یه مدل دیگه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •