شانس منو ببینتا اومدم یه لپتاپ بخرم اینجوری شد. کسی نمی دونه کی دوباره واردمیشه ؟
شانس منو ببینتا اومدم یه لپتاپ بخرم اینجوری شد. کسی نمی دونه کی دوباره واردمیشه ؟
دوست عزیز اینا سیاست بازاره که مردم رو برای جنس هایی که زیاد طرفدار داره تشنه میزارن و یکی از دلایلش هم اینه که نمایندگی ها اول باید بازار رو زیر نظر بگیرن که ایا این لپ تاپ درخواست بالایی داره که ایا ارزش وارد کردن داره یا نه. بعد درخواست میدن که تقریبا خیلیاشون از کشورهای حوزه خلیج فارس معمولا از امارات وارد میشه پس وقتی این لپ تاپ ها تو بازار تموم میشه یه مقدار زمان بر میشه برای ورودش.اما من بهتون اطمینان میدم که با ورود این لپ تاپ قیمتش میاد پایینتر و اگر میبینید که الان فروشنده ها دارن با قیمت 4200 میفروشن دلیلش اینه که چون کمه و چون زورشون زیاد میشه خوب مسلما قیمت رو میبرن بالا دیگه.
دوستان خیالتونو راحت کنم....امروز کل بازار لپ تاپ مشهد (مجتمع تک) را گشتم....اصلا پیدا نمیشه....از هرکی هم میپرسیدم میاری یا نه ، میگفت معلوم نیست...فقط یک نمایندگی ایسوس (که اطلاعات خوبی هم داشت...بعضی از این مغازه دارها که شوت میزنن و اصلا اطلاعات هم ندارند) میگفت اصلا خودتو خسته نکن و نکرد...بار این محصول تمام شده و تا اواسط برج 7 دیگه این محصول وارد بازار ایران نمیشه....اما اواسط برج 7 وارد میشه...اینم اضافه کنم که اگه دوباره بیاد ، سر 2 سوت دوباره موجودیش تمام میشه.چون همین مغازه داره میگفت که از صبح تا حالا 5نفر دیگه اومدن دنبالش.
من که کلا قید n550jv را زدم...دنبال N46jv هستم که متاسفانه اونم تو مشهد نیست .بازار پراز N46vz هست و همگی هم معلومه خرید قدیمیه و مونده تو انبار(چون صفحه کلیدهای n46vzهای تو بازار همشون فارسی و فاقد بکلایت هست و جدیدا ایسوس اصلا صفحه فارسی نمیزنه)...فکر کنم علت اینکه n46jv هنوز تو بازار مشهد نیومده اینه که میترسن بیارن و n46vzهاشون فروش نره.چون اگه اونو بیارن هیچکی دیگه vz نمیخره به خاطر 100 تومان اختلاف قیمت.
دوستانی که بازار تهران رفتند تو این یکی دو روز ، وضعیت موجودی N46jv چجوریاست و قیمت چجوریه؟؟اگه تا 2،3روز آینده گیر نیاوردم مجبورم یکجایی را پیداکنم تا سفارش بدم از تهران بیارن...چون با ورود cpuهای نسل 4 اصلا دلم نمیخواد برم سراغ N46vz و یا N56vb![]()
Last edited by Amir_051; 07-09-2013 at 23:17.
دوست عزیز شما اگر تو شهرتون مدل n46jv نیست میتونید از سایت ها خریداری کنید همچنین به نظر من اگر بودجشو دارین صبر کنید تا n550jv وارد شه.
هیئت منتظران در چه حالند؟
امیدوارند یا کم کم دارن ناامید میشن؟!
من مسیرم سمت ولیعصره هر روز.سعی میکنم تند تند خبر بگیرم بگم بهتون چه خبره.
فعلا اخرین خبر همون 4200 هست که از سری قبل مونده و یه سری حروم خور گذاشتن واسه فروش
میگن تو دوبی هم نیست
بهتره همه بیخیال بشید
من که بوسیدم گذاشتمش کنار احتمالا برم یک لپ تاپ 2 تومنی بخرم بقیشم بزنم تو یه کاری چیزی![]()
داداش من میخوام شرایطی بگیرم...واسه همین نمیتونم اینترنتی خرید کنم...
به نظرم asusش خوبه به پول ما میشه 3/5 ملیون هم اندازه ی لپ تاپ من
اقا من بهتون یه لپ تاپ میگم 3/5 ملیون برای خودمه لپ تاپه خیلی خوبی هست مشخصات
Acer aspire core i7
NVIDIA Geforce
15.6 HD LED LCD
6 GB memoty
750 GB harddisk
من بازی های خیی سنگینو روش اجرا کردم ارزش خرید داره core i5شم هست پسر عمم داره اونم تونست assassin's creed 3 رو با core i5م اجرا کنه ولی سونش خیلی بهتره
والا موندیم چیکار کنیم !!!
اگه اوضاع عادی باشه و سری جدید با همون قیمت قبل که حدود 3700 - 3800 بود وارد بشه ارزش صبر کردن داره ، ولی اوضاع چندان هم عادی نیست ، به نظر میرسه اگه سوریه جنگ بشه ، اون موقع قیمت دلار میره بالا. و تجربه نشون داده این فروشنده ها هم که خیلی سریع به افزایش قیمت دلار واکنش نشون میدند قیمتا رو میبرن بالا ، اون موقع است که خرید یه core i5 معمولی هم سخت میشه
حالا باید خوشبین بود و صبر کرد یا بد بین بود رفت سمت یه مدل دیگه ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)