تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 332 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من از pes2011 به بعد نمیتونم با L1 پا عوض کنم! میشه بگید چطوریه؟؟!
    تو pes2013 باید r3 یا شوک سمت راست رو ببر بالا تا 45 درجه به راست یا چپ چند بار پشت سر هم در جهت مخالف هم سریع پا عوض میکنه مثه عکس :

تو pes2014 هم شاید تغییر کنه شاید نه
    Last edited by Greedy; 07-09-2013 at 14:45.

2. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

من از pes2011 به بعد نمیتونم با L1 پا عوض کنم! میشه بگید چطوریه؟؟!
    شوک سمت راست رو به صورت متوالی بچرخونین یا می تونین برای اجرای تکنیک ها اون ها رو در personal data تنظیم کنید .

4. 2 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تجربه نشون داده یک حرف صد بار بزنی حال همه بهم میخوره
    دیگه بیشتر از این خودت نشون نده اولاش حالا یکی دو نفر فکر میکردن حرفات از رو عقده و تعصب نسبت به بازی دیگه نیست همون یکی دو نفرم شکشون برطرف شده
    این اقا کلا تو این 110 صفحه منتظره هر 50 صفحه یک مخالفی یه حرفی بزنه بیاد سریع نقل قول کنه تاییدش کنه که اعتبار اون پست مثلا بیشتر شه
    جالبه حالا دمو رو هم بازی نکرده ولی از کسایی که دمو رو ظاهرا بازی کردن هم اطلاعات بیشتری رو عرضه میکنه به عموم
    یادم نمیاد 100 مرتبه گفته باشم گیم پلی نسخه‌ی دمو با نسخه‌ی اصلی هیچ فرقی ندارد.
    عقده؟! تعصب؟! به چی؟!! تعصب شما به PES که زبان‌زد خاص و عام است (بهترین بازی فوتبال دنیا!) صفحه قبل!
    شما دمو رو بازی کردی که میای می‌گی بهترین بازی فوتبال جهانه و مقابل نقدها جبهه می‌گیری که حالا می‌گی من بازی رو بازی نکردم؟! من چندتا فیلم از بازی دیدم که دارم می‌گم. بخش‌هایی رو که اون دوستمون نقد کرده‌بود که مربوط به بخشی می‌شد که باید خودم بازی رو انجام بدم و بعد نظر بدم، نقل قول نکردم و تأیید یا ردتأیید نکردم.
    ضمناً توی همین تاپیک 2 نفری که دمو رو بازی کردن، به بد بودن بازی اشاره کردند. یکی مشکلات گیم پلی رو گفت و نفر بعدی هم گفت که بازی کارتونی شده!

تو فروم های خارجی و کسایی که دموی اولیه رو بازی کردن همچین چیزی گزارش نشده
    بر چه اساسی این حرف رو می‌زنید؟! این مشکل اتفاقاً در فروم‌ها و سایت‌های خارجی هم مطرح شده!! می‌شه PS3 ایرانیا با PS3 اونا فرق داشته باشه!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by afshin-434; 07-09-2013 at 15:58.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

یادم نمیاد 100 مرتبه گفته باشم گیم پلی نسخه‌ی دمو با نسخه‌ی اصلی هیچ فرقی ندارد.
    عقده؟! تعصب؟! به چی؟!! تعصب شما به PES که زبان‌زد خاص و عام است (بهترین بازی فوتبال دنیا!) صفحه قبل!
    شما دمو رو بازی کردی که میای می‌گی بهترین بازی فوتبال جهانه و مقابل نقدها جبهه می‌گیری که حالا می‌گی من بازی رو بازی نکردم؟! من چندتا فیلم از بازی دیدم که دارم می‌گم. بخش‌هایی رو که اون دوستمون نقد کرده‌بود که مربوط به بخشی می‌شد که باید خودم بازی رو انجام بدم و بعد نظر بدم، نقل قول نکردم و تأیید یا ردتأیید نکردم.
    ضمناً توی همین تاپیک 2 نفری که دمو رو بازی کردن، به بد بودن بازی اشاره کردند. یکی مشکلات گیم پلی رو گفت و نفر بعدی هم گفت که بازی کارتونی شده!

بر چه اساسی این حرف رو می‌زنید؟! این مشکل اتفاقاً در فروم‌ها و سایت‌های خارجی هم مطرح شده!! می‌شه PS3 ایرانیا با PS3 اونا فرق داشته باشه!!!!!!!!!

خوب اگر یادت میومد که باز تکرار نمیکردی که دلبندم ...ادم های کم حواس خاصیتش همین هست که فکر میکنن یه کاری رو قبلا انجام ندادن در حالی که انجام دادن دوباره و سه باره و N باره میان انجام میدن
    کلا پستایی که ازت دیدیم ( و همش هم در مخالفت بوده ) همش هم حول دو سه جمله تکراری دمو و اصلش همینه ، افت فریم تو PS3 اینطوره تو کامپیوترم فلانه و ... همش همین
    یعنی کلا ازت یه پست مفید ندیدیم که مثلا یه خبری چیزی بذاری همش این بوده که یکی یه پستی در مخالفت بده بیای نقل قول بگیری و با کلمات بیشتر همون پست طرف رو تکرار کنی
    اره من تعصب دارم رو PES اون عنوان بالا هم بخونی نوشته :Pro Evolution Soccer 2014
    تاپیک هر بازی یا هر تیم و خواننده ای هم میریم فعالیت زیاد توش انجام میدیم چون علاقه و تعصب داریم روش البته ایرادی هم باشه میگیریم ولی نه اینکه مثه بعضیا عقده ای وار فقط در مخالفت از اون موضوع وایسیم پست های تکراری بدیم
    من میگم بهترین بازی جهانه چون از نظر من همینطوره نگفتم فقط PES2014 بهترین بازی جهانه که میگی مگه بازی کردی گفتم منظورم کلا PES حالا از WINING ELEVEN PS1 بگیر تا PES2013 و همچنین نسخه های بعد که میخواد بیاد
    کلا نمیبینی طرف چی میگه واسه خودت میبری و میدوزی من دمو رو بازی نکردم در مورد گیم پلی بازی هم صحبت نکردم و نمیکنم ولی تو که بازی نکردی چطور 300 خط تکراری هر دفعه از نقد گیم پلی میای تحویل میدی ؟ شایدم از عجایب هست که کسی با دیدن فقط چند تا ویدیو از بازی کلی کارشناس و نقد تحویل ملت میده

لینک هایی هم که دادی ندیدم اگرم تک و توک هم صحت داشته این موضوع ROMELL عزیز به خوبی توضیح داد این موضوع رو :

شما بچه ها من این همه پست رو که در صفحه های قبل درباره بازی گذاشتم نخوندین من فعلا درباره بازی هیچ نظری نمیدم تا نسخه اصلی دمو چند روز دیگه بیاد و بعدش میام نظرم رو میدم . برای بار هزارم دارم میگم این کد 60 درصدی نمایشگاه E3 بوده که نسخه دموش لیک شده برای پلی استیشن 3 . این مشکلات در این کد 60 درصد هستش و در کد 75 درصدی نمایشگاه گیمز کام بیشتر این مشکلات حل شده . در ضمن کونامی اول میخواست دو دمو مثل سال های قبل عرضه کنه ولی به دلیل مشکلات زیاد باگ در کد 60 درصدی از دادن کد اولیه 60 درصد خود داری کرد تا جایی که نسخه های کد 60 درصد رو هم برای مایکرو وسونی فرستاده بود و لی پلی استیشن دارا خوش شانس بودن و با اشتباهی که در شبکه psn اتفاق افتاد کد 60 درصد چند ساعتی در شبکه بود ولی بعد پاکش کردن که البته دیگه فایده ای نداشت وقتی یه نفر دانلود کنه میتونه برای بقیه شیر کنه و بقیه بازی کنن که همین اتفاق هم افتاد ............... دوستان مشکل فرم ریت در صحنه های کات سن در کد 60 دردصدی بوده ولی این مشکل در کد 75 درصدی برطرف شده در ضمن در مراحل ساخت بازی آخرین قسمتی که بهش رسیدگی میشه قسمت فرم ریت بازی هستش و همیشه در مرحله آخر ساخت بازی به این قسمت رسیدگی میکنن به همین خاطر خیلی از نسخه های دموی بازی های مختلفی که میاد مشکل افت فرم دیده میشه .
    جالبه فقط کلا میگردی از هزار تا پست دو پست مخالف هم وجود داشته باشه به همون دو تا استناد میکنی نمیای 998 تای دیگه رو ببینی
    الان باز میای پست میدی و برای بار هزارم میگی دمو و اصل همینه

=========
    در کل دیگه همه خودشون عقل دارن و میفهمن کی از رو عقده و ... نظر میده کاملا مشخصه
    ما که داریم از بازی مورد علاقمون لذت میبریم ولی یکی مثه شما که کلا هر 30-40 صفحه از تاپیک پیدات میشه و طرفدار بازی ف.ی.ف.ا هستیو کلا هم مخالفی مثه فراستی بحثش مشخصه
    حالا جالبه PES بازها واسه بازی رقیب تره هم خرد نمیکنن که مثلا پاشن برن تاپیک اون بازی عقده گشایی کنن و مثلا پست هایی شامل مسخره کردن چهره و گرافیک کارتونی اون بازی انجام بدن چون نیازی به این کارا ندارن
    Last edited by Greedy; 07-09-2013 at 16:28.

7. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب اگر یادت میومد که باز تکرار نمیکردی که دلبندم ...ادم های کم حواس خاصیتش همین هست که فکر میکنن یه کاری رو قبلا انجام ندادن در حالی که انجام دادن دوباره و سه باره و N باره میان انجام میدن
    کلا پستایی که ازت دیدیم ( و همش هم در مخالفت بوده ) همش هم حول دو سه جمله تکراری دمو و اصلش همینه ، افت فریم تو PS3 اینطوره تو کامپیوترم فلانه و ... همش همین
    یعنی کلا ازت یه پست مفید ندیدیم که مثلا یه خبری چیزی بذاری همش این بوده که یکی یه پستی در مخالفت بده بیای نقل قول بگیری و با کلمات بیشتر همون پست طرف رو تکرار کنی
    اره من تعصب دارم رو PES اون عنوان بالا هم بخونی نوشته :Pro Evolution Soccer 2014
    تاپیک هر بازی یا هر تیم و خواننده ای هم میریم فعالیت زیاد توش انجام میدیم چون علاقه و تعصب داریم روش البته ایرادی هم باشه میگیریم ولی نه اینکه مثه بعضیا عقده ای وار فقط در مخالفت از اون موضوع وایسیم پست های تکراری بدیم
    من میگم بهترین بازی جهانه چون از نظر من همینطوره نگفتم PES2014 بهترین بازی جهانه که میگی مگه بازی کردی گفتم کلا PES حالا از WINING ELEVEN PS1 بگیر تا PES2013 و همچنین نسخه های بعد که میخواد بیاد
    کلا نمیبینی طرف چی میگه واسه خودت میبری و میدوزی من دمو رو بازی نکردم در مورد گیم پلی بازی هم صحبت نکردم و نمیکنم ولی تو که بازی نکردی چطور 300 خط تکراری هر دفعه از نقد گیم پلی میای تحویل میدی ؟ شایدم از عجایب هست که کسی با دیدن فقط چند تا ویدیو از بازی کلی کارشناس و نقد تحویل ملت میده

لینک هایی هم که دادی ندیدم اگرم تک و توک هم صحت داشته این موضوع ROMELL عزیز به خوبی توضیح داد این موضوع رو :

الان باز میای پست میدی و برای بار هزارم میگی دمو و اصل همینه

=========
    در کل دیگه همه خودشون عقل دارن و میفهمن کی از رو عقده و ... نظر میده کاملا مشخصه
    ما که داریم از بازی مورد علاقمون لذت میبریم ولی یکی مثه شما که کلا هر 30-40 صفحه از تاپیک پیدات میشه و طرفدار بازی ف.ی.ف.ا هستیو کلا هم مخالفی مثه فراستی بحثش مشخصه
    حالا جالبه PES بازها واسه بازی رقیب تره هم خرد نمیکنن که مثلا پاشن برن تاپیک اون بازی عقده گشایی کنن و مثلا پست هایی شامل مسخره کردن چهره و گرافیک کارتونی اون بازی انجام بدن چون نیازی به این کارا ندارن
    اسم تاپیک PES 2014 است نه طرفداران PES 2014 یعنی همه می‌تونند بیان نقد کنند یا از از بازی تعریف کنند.
    شما پست من رو که گفته بودم نسخه دمو با اصلی فرقی نداره رو نقل قول کردی اومدی می‌گی 100 بار من این پست رو تکرار کردم. سند؟! مدرک؟! دلیل؟! اگر مدرکی آوردی، من از این انجمن می‌رم! البته نه از اون مدرکایی که گفتی خارجی‌ها افت فریم رو گزارش نکردن!

اگر دقت کنی، گفته‌های من در مورد ویدئو، نزدیک به گفته‌های دوستانی که بازی کردند هست. همونطور که من قبل از دوست عزیزی که دمو رو بازی کرده بود گفتم:
    دروازه‌بان مشکل داره
    گیم‌پلی با 2013 فرق زیادی نداره
    گرافیک خوبه
    که دو دوست عزیزی که بازی رو انجام داده بودند، این موارد رو تأیید کردند.

من فعالیّتی در تاپیک FIFA به جز 2-3 پست نقدآمیز نداشتم که میان می‌گن من فن FIFA هستم! من فعالیتیم در این تاپیک هست.
    بازی رو هم مسخره نکردم.

شما بچه ها من این همه پست رو که در صفحه های قبل درباره بازی گذاشتم نخوندین من فعلا درباره بازی هیچ نظری نمیدم تا نسخه اصلی دمو چند روز دیگه بیاد و بعدش میام نظرم رو میدم . برای بار هزارم دارم میگم این کد 60 درصدی نمایشگاه E3 بوده که نسخه دموش لیک شده برای پلی استیشن 3 . این مشکلات در این کد 60 درصد هستش و در کد 75 درصدی نمایشگاه گیمز کام بیشتر این مشکلات حل شده . در ضمن کونامی اول میخواست دو دمو مثل سال های قبل عرضه کنه ولی به دلیل مشکلات زیاد باگ در کد 60 درصدی از دادن کد اولیه 60 درصد خود داری کرد تا جایی که نسخه های کد 60 درصد رو هم برای مایکرو وسونی فرستاده بود و لی پلی استیشن دارا خوش شانس بودن و با اشتباهی که در شبکه psn اتفاق افتاد کد 60 درصد چند ساعتی در شبکه بود ولی بعد پاکش کردن که البته دیگه فایده ای نداشت وقتی یه نفر دانلود کنه میتونه برای بقیه شیر کنه و بقیه بازی کنن که همین اتفاق هم افتاد ............... دوستان مشکل فرم ریت در صحنه های کات سن در کد 60 دردصدی بوده ولی این مشکل در کد 75 درصدی برطرف شده در ضمن در مراحل ساخت بازی آخرین قسمتی که بهش رسیدگی میشه قسمت فرم ریت بازی هستش و همیشه در مرحله آخر ساخت بازی به این قسمت رسیدگی میکنن به همین خاطر خیلی از نسخه های دموی بازی های مختلفی که میاد مشکل افت فرم دیده میشه .

این حرف باید مدرک و سند رسمی داشته باشه! مدرک رسمی یعنی سایت KONAMI، صفحه‌های اجتماعی رسمی KONAMI که توسط وب‌سایت رسمی خود KONAMI معرفی شده. نه این‌که یه نفر همینجوری بیاد یه چیزی بگه و همه قبول کنند و بره. اگر مدرک رسمی در مورد این حرف دارید، رو کنید. در غیر این‌صورت، برای این حرف‌ها، تره‌هم خورد نمی‌کنند.

در ضمن، من هیچ مشکلی با افت فریمش ندارم مطمئنم حل می‌شه. قبلاً هم گفتم که باید به سمت PS4 و XBOX ONE کوچ کرد تا گرافیک واقعی بازی رو دید.
    Last edited by afshin-434; 07-09-2013 at 16:47.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اسم تاپیک PES 2014 است نه طرفداران PES 2014 یعنی همه می‌تونند بیان نقد کنند یا از از بازی تعریف کنند.
    شما پست من رو که گفته بودم نسخه دمو با اصلی فرقی نداره رو نقل قول کردی اومدی می‌گی 100 بار من این پست رو تکرار کردم. سند؟! مدرک؟! دلیل؟! اگر مدرکی آوردی، من از این انجمن می‌رم! البته نه از اون مدرکایی که گفتی خارجی‌ها افت فریم رو گزارش نکردن!

اگر دقت کنی، گفته‌های من در مورد ویدئو، نزدیک به گفته‌های دوستانی که بازی کردند هست. همونطور که من قبل از دوست عزیزی که دمو رو بازی کرده بود گفتم:
    دروازه‌بان مشکل داره
    گیم‌پلی با 2013 فرق زیادی نداره
    گرافیک خوبه
    که دو دوست عزیزی که بازی رو انجام داده بودند، این موارد رو تأیید کردند.

من فعالیّتی در تاپیک FIFA به جز 2-3 پست نقدآمیز نداشتم که میان می‌گن من فن FIFA هستم! من فعالیتیم در این تاپیک هست.
    بازی رو هم مسخره نکردم.

این حرف باید مدرک و سند رسمی داشته باشه! مدرک رسمی یعنی سایت KONAMI، صفحه‌های اجتماعی رسمی KONAMI که توسط خود KONAMI معرفی شده. نه این‌که یه نفر همینجوری بیاد یه چیزی بگه و همه قبول کنند و بره. اگر مدرک رسمی در مورد این حرف دارید، رو کنید. در غیر این‌صورت، برای این حرف‌ها، تره‌هم خورد نمی‌کنند.
    منم حرفی درباره اینکه فقط طرفدارای بازی بیان و تعریف کنن نزدم گفتم ایرادی هم باشه گفته شه ولی نه از روی عقده و همش هم یه سری حرف تکراری
    دیگه طرف بعد چند پست کاملا مشخصه دیگه این فرد و پستاش در چه جهتی هست از روی دلسوزی هست یا چیز دیگر که در مورد شما چیز دیگر صدق میکنه
    مگر نه مثلا دوستانی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بعضی دوستان دیگه هم نقد و نظراتی داشتن ولی اگر با نظرشون هم مخالف باشم هیچ صحبتی نمیکنم چون میدونم از رو عقده و طرفداری از چیز دیگر نیست

گفته‌های من در مورد ویدئو، نزدیک به گفته‌های دوستانی که بازی کردند هست
    کلا 3 نفر تو تاپیک در مورد دمو نظر دادن که اون نظر اولی کاملا مثبت نظر دومی 50 50 نفر سومی هم 80 20 مثبت بود
    تو نظر اولی :

با سلام خدمت ساکر بازان عزیز!

خب منم امروز تونستم نسخه دمو رو نیم ساعتی البته فقط قسمت تمرینیو بازی کنم
    (داداشم نگذاشت بازی کنم PS3 رو قرق کرد تو کف گذاشت منو داداش بزرگو این حرفا )
    خب با توجه به اینکه الان مغازم و دمو دم دستم نیست عکس نمیتونم بزارم ایشالا تو پست بعدی میزارمش واستون!
    خب بریم سراغ نقد و تحلیل اولیه از بازی در قسمت تمرین:
    بازی که شروع میشه همون اول آرم هاواک خود نمایی میکنه و بهتراز اون صدای دالبی و دیگر صفحه ها که بر روال گذشته میادش.
    به منو میرسم که یه منوی شیک و جمع و جور داره!
    قسمت تمرینی که میریم اصول اولیه بازی که تا حدودی تغییر کرده که تا بازی نکنید متوجه نمیشید (اینو باید لمس کرد میدونید که چی میگم)
    بازی تا حدودی روانی و احساس خوبی رو بهتون القا میکنه توی چرخشا توی حرکت کردنا یه موردی که بشدت واسم جالب بود تمرین شوت به دروازه بود! به نحوی که به جرات میتونم بگم هر نقطه ای از دروازه رو که خواستید میتونید هدف بگیرید و مثل قبل نیست که تا حدودی به نقات تعریف شده ای شوت میزدید!
    اما یچیز که خیلی بم فاز داد حرکت دوربین و حالت زاویه دارش بود که مجددا اضافه شده بودش!
    ازینا که بگذریم میرسیم به روونی حرکتی و راحتیه چرخشا و صد البته پشت سر گذاشتن مدافعین که خیلی تمیز همرو توی قسمت تمرینی بی کم و کاست توضیح داده!
    یه موردی که اضاف شده و یخورده واسه ما سنت گراها سخته و وقت میبره عادت کردن به نحوه زدن ضربات کاشته و یا مثلا پنالتی زدن

تو این مورد که بالا بش اشاره کردم دو آنالوگ توی دقت ضربتون تاثیر داره به نحوی که با آنالوگ سمت چپ جهت توپ و ارتفاع توپ رو تعیین میکنید که یخورده قلقلکت میده واسه دقیق زدن ضربه و البته آنالوگ سمت راست که مسئولیت کات دادن به توپ رو داره که تو این مورد بازم چپ پا بودن و راست پا بودن واسه شما محدودیتایی به همراه داره!
    حالت چیپ به پنالتی اضافه شده!
    دفاع کردن آسونتر که نه سختر هم نشده و یچیز جالب انگیز دیگه اینکه حین ضد همله خوردن اگر مربع رو نگه داری خط دفاعیت با هم بر میگردن و میتونی بازیکن مهاجم رو کنترل کنی تا بقیه برسن و خطر رو رفع کنید!
    آها یمورد دیگه که بازم جالب بود پررنگتر شدن نقش آنالوگ سمت راست توی دریبل زدنا بود که نیاز به تمرین داره! اما خیلی کمکت میکنه واسه جا گذاشتن حریف (من به شخصه ضعیفم توی دریبل زدن) اما خیال خام نکنید چونکه مثل آدامس میچسبن بهت مدافعین!

یه نکته دیگه اینکه دیگه از برداشتن توپ و اینکه پارو بزاری رو تخت گاز د برو که رفتیم خبری نیست که این مورد آزار دهنده حذف شده و با ضربدر و سرعت به دنبال بازیکن صاحب توپ بری بهش میرسی و تفاوت یه شخص هنگام دویدن با توپ و یه شخص بدون توپ کاملا محسوس
    تا بدینجا با این نیم ساعت بازی کردن این موارد به چشمم اومد که ایشالا یکی دو دست بازی کردم اگر شد با عکس واستون میزارم

رو که کلا چشمت بستی روش رفتی نظر دومی سومی رو 20+50 درصد ضعف رو نقل قول کردی در حالی که خودتم یک دقیقه هم دمو رو بازی نکردی اومدی واسه ما مثل کسی که دو ماه دمو رو بازی کرده واسه ما نقش استاد رو ایفا کردی که اره درسته من به نوبه خودم تایید میکنم گفته های شما رو بعد 4-5 کلمه هم لای همون گفته ها اضافه کردی تحویلمون دادی
    این حرف باید مدرک و سند رسمی داشته باشه!
    حالا سند و مدرک لازم شد موقعی که یکی میاد رو هوا حرف میزنه و نظرش باب میل شماست سند لازم نیست حالا وقتی نظری مثه نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که دیگه همه میدونن با Adam Bhatti هم ارتباط داره و تو فروم های خارجی هم سوالایی رو ازش پرسیده و همیشه هم جز اولین کسایی هست که اطلاعات جدید میده سند و وثیقه لازمه ؟ خیلی باحالی داداش

من قبلا هم یه بار دیگه این و گفتم بازم میگم کسی که این پست رو تو همون اوایل تاپیک میده :

از روی انیمیشن که نمیشه نظر داد! باید گیم پلیش رو دید. اینا انیمیشنه.
    PES در مقابل ف.ی.ف.ا، آشغال محسوب می‌شه. من نمی‌دونم چطوری بعضیا با PES بازی می‌کنند و لذت می‌برند!
    ولی چیز خاصی توی این انیمیشن نبود!
    کلا نظراتش واسه من و بقیه اهمیت نداره چون مشخصه بقیه نظراتش هم چجوری هست ولی سعی نکنه بقیه رو جیگر فرض کنه و خودش رو انیشتین
    Last edited by Greedy; 07-09-2013 at 16:57.

10. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منم حرفی درباره اینکه فقط طرفدارای بازی بیان و تعریف کنن نزدم گفتم ایرادی هم باشه گفته شه ولی نه از روی عقده و همش هم یه سری حرف تکراری
    دیگه طرف بعد چند پست کاملا مشخصه دیگه این فرد و پستاش در چه جهتی هست از روی دلسوزی هست یا چیز دیگر که در مورد شما چیز دیگر صدق میکنه
    مگر نه مثلا دوستانی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بعضی دوستان دیگه هم نقد و نظراتی داشتن ولی اگر با نظرشون هم مخالف باشم هیچ صحبتی نمیکنم چون میدونم از رو عقده و طرفداری از چیز دیگر نیست

کلا 3 نفر تو تاپیک در مورد دمو نظر دادن که اون نظر اولی کاملا مثبت نظر دومی 50 50 نفر سومی هم 80 20 مثبت بود
    تو نظر اولی :

رو که کلا چشمت بستی روش رفتی نظر دومی سومی رو 20+50 درصد ضعف رو نقل قول کردی در حالی که خودتم یک دقیقه هم دمو رو بازی نکردی اومدی واسه ما مثل کسی که دو ماه دمو رو بازی کرده واسه ما نقش استاد رو ایفا کردی که اره درسته من به نوبه خودم تایید میکنم گفته های شما رو بعد 4-5 کلمه هم لای همون گفته ها اضافه کردی تحویلمون دادی

حالا سند و مدرک لازم شد موقعی که یکی میاد رو هوا حرف میزنه و نظرش باب میل شماست سند لازم نیست حالا وقتی نظری مثه نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که دیگه همه میدونن با Adam Bhatti هم ارتباط داره و تو فروم های خارجی هم سوالایی رو ازش پرسیده و همیشه هم جز اولین کسایی هست که اطلاعات جدید میده سند و وثیقه لازمه ؟ خیلی باحالی داداش

من قبلا هم یه بار دیگه این و گفتم بازم میگم کسی که این پست رو تو همون اوایل تاپیک میده :

کلا نظراتش واسه من و بقیه اهمیت نداره چون مشخصه بقیه نظراتش هم چجوری هست ولی سعی نکنه بقیه رو جیگر فرض کنه و خودش رو انیشتین
    حق با شماست و حرف شما درسته.

12. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان تصویری از چهره ی بازیکنان استقلال منتشر نشده؟

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان تصویری از چهره ی بازیکنان استقلال منتشر نشده؟
    چرا داداش... فقط الان داره رو فیس بازیکن اخلاقش کار میشه:

15. 13 کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای شمایی که تیم مورد علاقتون جایی تو این بازی نداره تیمهای دیگه مهم هستن.آخه تیم 446ام دنیا رو که نمیان بسازن!!!

17. 11 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •