سلام دوستان من هر چی گشتم نتونستم برای لن بازی کردن توی گیم نت آموزش پیدا کنم
ممنون میشم اگه کسی آموزشی ازش سراغ داره که 100% جواب بده یا خودش آموزش رو بلده اینجا به من توضیح بده که بتونیم این COD MW3 رو توی گیم نت لن کنیم
مرسی
سلام دوستان من هر چی گشتم نتونستم برای لن بازی کردن توی گیم نت آموزش پیدا کنم
ممنون میشم اگه کسی آموزشی ازش سراغ داره که 100% جواب بده یا خودش آموزش رو بلده اینجا به من توضیح بده که بتونیم این COD MW3 رو توی گیم نت لن کنیم
مرسی
سلام دوست عزیز این راه حلی که برای عوض کردن عکس تکنو گاد گفته اید اشتباه کار نمی کنه لطفا درستش کنید وقتی اون عبارت مورد نظر را پیدا می کنیمogo_mw3.png فرمت png مربوط به عکس میشه اما فرمت paa مشخص نیست مربوط به جی هست فرمت عکس نیست؟ وقتی به این فرمت تبدیل بشه برنامه تکنو گاد از کار می افته لطفا خودتان تست کنید اصولا باید آدرس عکس عوض بشه نه فرمت عکس باید این عوض بشه ogo_mw3 نه این pngلطفا جواب را به ایمیل من هم بفرستید راه حله شما اشتباه !!!
![]()
سلام.
الان با تکنو گاد نمیشه انلاین بازی کرد؟
تو لیست سرور هیچ چیزی نیست.
دوستان الان همه سروهای ایرانی رفتن استیم. فقط m3 clan مونده...سرور دیگه ای هم مونده تو 4d1? غیر از m3
Last edited by Faridskystar; 03-11-2013 at 10:20.
سلام دوستان fourdeltaone شات داون شده؟ مثل که ازش شکایت کردن و دیگه بازی اجرا نمیشه ..واسه من که 2 هفتست اجرا نمیشه.( اگر واقعا دیگه درست نمیشه پاک کنیم بره 10 گیگ حجم گرفته هارد رو)؟
ولی هنوز teknomw3 کا رمیکنه. همین الان توش بودم.
با سلام .
عزیزانی که در هنگام اتصال به سرور با پیام Files different from server مواجه میشوند .
پیام بفرستن . راه حل 100 % تضمینی (4d1 trickS).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by NitroGlyceriN; 19-11-2013 at 13:57.
--------------------.
Last edited by NitroGlyceriN; 19-11-2013 at 13:55.
برای دانلود DLC ها و همچنین فایل مورد نیاز و البته البته البته بازی در سرور ایرانی با پینگ عالی به سایت زیر برید:
Last edited by goomboole; 16-12-2013 at 19:32.
سرور ایرانی Mw3 راه اندازی شد.
دوستانی که تمایل دارند آنلاین بازی کنند در تایپیک اعلام کنند.
![]()
سلام ، من بازی رو روی steam دارم ، کسی نیست رو steam داشته باشه؟ 59 یورو خریده بودم ولی تا 1 هفته قبل نصبش نکرده بودم ، راستش گم کرده بودم
الان که بازی میکنم خیلی باحاله اما کسی نیست هیچ فرندی هم ندارم ، اگه میشه steam id هاتونو بدید اگه رو steam هستید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)