تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 218 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و همچنین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که یه تنه فروم رو میچرخونه.
    آقا من یه هارد اکسترنال میخوام که ترجیها آداپتوری نباشه و یو اس بی3 باشه و سرعتش در حدی باشه که بتونم به ----- وصلش کنم و فیلمهای فول اچ دی رو روش ظبط همزمان کنم .
    1 ترا باشه اصلا اندازش برام مهم نیست.
    چنین چیزی تو بازار هست؟
    اگر هست قیمتش چنده؟
    با تشکر.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و همچنین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که یه تنه فروم رو میچرخونه.
    آقا من یه هارد اکسترنال میخوام که ترجیها آداپتوری نباشه و یو اس بی3 باشه و سرعتش در حدی باشه که بتونم به ----- وصلش کنم و فیلمهای فول اچ دی رو روش ظبط همزمان کنم .
    1 ترا باشه اصلا اندازش برام مهم نیست.
    چنین چیزی تو بازار هست؟
    اگر هست قیمتش چنده؟
    با تشکر.
    سلام .
    Seagate Backup plus portable drive یا Seagate expansion portable drive پیشنهاد میشه . سرعت این مدلها کاملاً جوابگوی نیازهای شما هست . البته در هنگام استفاده حتماً موارد کنترلی و احتیاطی را رعایت کنید تا عمر بیشتری داشته باشند . قیمت این مدلها هم با توجه به نوع گارانتی در حدود 270 هزار تومن متغیر هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 19-08-2013 at 19:58.

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

سلام دوستان،هارد دیسک لب تاب من سیگیت سری SSHD هست و قصد تعویض اون رو دارم،تو مشخصاتش نوشته شده ارتفاعشmm 9.5 هست.سرعتش هم 7200 هست.ظاهرا هاردهای لپ تاپ تو بازار اکثرا 5400 دور هستن.حالا میخوام اگر بشه یه هارد اکسترنال بگیرم و به جای هارد داخل لپ تاپ استفاده کنم.کدوم مدل رو باید بگیرم که هم 7200 دور باشه و داخل محفظه لپ تاپ من جا بشه؟هارد خودم 32mb حافظه کش داره به همراه 4gb ssd.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان،هارد دیسک لب تاب من سیگیت سری SSHD هست و قصد تعویض اون رو دارم،تو مشخصاتش نوشته شده ارتفاعشmm 9.5 هست.سرعتش هم 7200 هست.ظاهرا هاردهای لپ تاپ تو بازار اکثرا 5400 دور هستن.حالا میخوام اگر بشه یه هارد اکسترنال بگیرم و به جای هارد داخل لپ تاپ استفاده کنم.کدوم مدل رو باید بگیرم که هم 7200 دور باشه و داخل محفظه لپ تاپ من جا بشه؟هارد خودم 32mb حافظه کش داره به همراه 4gb ssd.

سلام .
    والا هاردهای اکسترنال پرتابل 7200rpm در بازار بشدت محدود و کمیاب هست ولی مدلهایی مثل Hitachi touro mobile proد، 7200rpm هستند . اگر روی سرعت خیلی حساس هستید من پیشنهاد میکنم SSD درایو بخرید به همراه یک هارد اکسترنال برای ذخیره سازی اطلاعات . به هر حال اگر باکس هارد اکسترنال باز بشه گارانتی باطل میشه مگر اینکه با ظرافت انجام بشه و اثری باقی نمونه .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

بخام ssd و هارد بخرم هزینه زیاد میشه،هارد خودم خطای اسمارت کد B8 end to end error میده و چند روز قبل در حین کار بلو اسکرین اومد و هارد پرید و با ریست ویندوز دوباره ویندوز هارد رو شناخت.داخل انجمن هم کسی نمیدونست بخاطر چی هست و فروم های خارجی هم راه حلی براش نبود،فریمور هارد هم اخرین ورژن هست.ایا اون هارد هیتاچی با کیفیت هست و به مخفظه لپ تاپ من با 9.5mm ارتفاع هارد قبلی سازگاره؟سیگیت سری backup plus اون چیزی که من میخوام رو نداره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخام ssd و هارد بخرم هزینه زیاد میشه،هارد خودم خطای اسمارت کد B8 end to end error میده و چند روز قبل در حین کار بلو اسکرین اومد و هارد پرید و با ریست ویندوز دوباره ویندوز هارد رو شناخت.داخل انجمن هم کسی نمیدونست بخاطر چی هست و فروم های خارجی هم راه حلی براش نبود،فریمور هارد هم اخرین ورژن هست.ایا اون هارد هیتاچی با کیفیت هست و به مخفظه لپ تاپ من با 9.5mm ارتفاع هارد قبلی سازگاره؟سیگیت سری backup plus اون چیزی که من میخوام رو نداره؟

سری Backup plusـهای پرتابل 5400rpm و 8MB cache هستند .
    لیست هاردهای اینترنال 2.5 اینچی هیتاچی را بررسی کردم . کلاً در دو سری 7mm و 9.5mm هست و بیشتر از اون موجود نیست . به احتمال زیاد هارد بکار رفته در مدل Hitachi touro mobile proد، 9.5mm هست .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم هارد ADATA HD710 هارد خوبی هستش یانه؟

واینکه میشه بهش اعتماد کرد برای اطلاعات منظورم اینه از اون هاردهای هستش که معلوم نیست دفعه ی بعدی بزنی به کامپیوتر اطلاعاتت باشه یانه؟

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام .
    Seagate Backup plus portable drive یا Seagate expansion portable drive پیشنهاد میشه . سرعت این مدلها کاملاً جوابگوی نیازهای شما هست . البته در هنگام استفاده حتماً موارد کنترلی و احتیاطی را رعایت کنید تا عمر بیشتری داشته باشند . قیمت این مدلها هم با توجه به نوع گارانتی در حدود 270 هزار تومن متغیر هست .
    با سلام دوباره.
    اینکه میفرمایید موارد کنترلی دقیقا منظرتون چی هست؟؟؟؟
    چه کار باید بکنیم تا استفاده صحیح تر از هارد انجام بشه.
    در ضمن از میون این دو مدل که فرمودید کدوم بهتره.
    اصلا فرق این دو چیه؟
    با تشکر.
    Last edited by concordx; 06-09-2013 at 10:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام دوباره.
    اصلا فرق این دو چیه؟
    با تشکر.
    سلام .

منظور ، رعایت نکاتی هست که میتونه در افزایش عمر مفید هارد اکسترنال موثر باشه .

1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا جریان کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه از usbhub ـهایی که power supply مستقل دارند استفاده بشه و يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
    2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست .
    3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
    4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود .
    5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
    6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove کردن را فراموش نکنید .
    7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل هم دقت كنيد .
    8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
    9. نکته مهم در مورد هاردهای اکسترنال آداپتوری : آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی و نوسانات نشود . همچنین ابتدا آداپتور را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید .
    اصلا فرق این دو چیه؟
    از لحاظ نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند و در نتیجه لحاظ پرفورمنس و کارایی تفاوت زیادی نباید داشته باشند . بدیهی هست که مدل Backup plus شکل ظاهری بهتری داره . مدل Backup plus از لحاظ نرم افزاری کمی کاملتر هست (بعید میدونم کسی از این نرم افزارها استفاده ای بکنه) .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BeauTeenBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام

هارد حداقل 500 گیگ میخوام قابل حمل تا 200ت
    با USB2.0 و USB3.0 هم سازگار باشه
    قابلیت پارتیشن بندی هم داشته باشه
    چون هم میخوام واسه لپ تاپ استفاده کنم هم Wii و هم PS3...

خوشگل باشه چه بهتر
    خط نیفته روش و لک نشه چه بهتر

خودم قبلا WD My Passport Essential 1 TB USB2/USB3 داشتم که خوب بود فقط خط و لک میفتاد

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •