تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 61 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 607

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 92 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مسائلی که لازمه درمورد دانشگاه بدونید:

1
    )بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد. ولی بیشتر دانشگاهها دارای زمان ثبت نام یکسانی هستن.

2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری که دیگه لازم نباشه تو صف کپی وایسی.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حضوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)

3)بعد از این ور اون ور رفتن شماره دانشجوییتون رو میدن و زمان اردو رو مشخص میکنن.بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن.ترم اول هیچ درس سختی نداره همونایی هست که قبلا خوندین با شاخ و برگ بیشتر.

بعد از ثبت نام:
    اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقت و پولی هست که صرف رفت و آمد می شه.
    توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و بخشتون و محل دقیق کلاسا و .... پیدا کن

ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.
    سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیدا کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.
    باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.
    جزوه گرفتن و جزوه خواستن هم یک امر عادی هست که عادت می کنین.
    لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.
    چند تا از اصطلاحها:

1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.

2)حذف نهایی: معمولا 4 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .

3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست

4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود

5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.

6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو

7) سلف سرویس: غذا خوری

8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود حتی شما دوست عزیز
    سوالی بود در خدمتم

موفق باشید

2. 14 کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بچه ها یه سوال بعد انتخاب رشته خیلی منو به خودش مشغول کرده ممنون می شم جواب بدین،من در رشته ریاضی منطقه 2،رتبه زیر گروه 1 من 1567 شده،رشته مورد علاقه ام هم کامپیوتر سخت افزاره،حالا با توجه به اطلاعاتی که تو سایت قلمچی زده آخرین رتبه قبولی کامپیوتر علم و صنعت تو سال 91 1439 بوده.منتها پارسال گزینش سخت افزار کشوری بوده ولی امسال ناحیه ای شده(منم چون ساکن زنجانم ناحیه یک حساب میشم با تهران)حالا سوال اینه آیا شانس من برای قبولی الان افزایش پیدا کرده؟با توجه به تغییری که از کشوری به ناحیه ای صورت گرفته اگه همه شرایط یکسان بمونه به نظرتون من اونجا می تونم قبول شم یا نه؟ممنون خیلی ضروریه لطفا یکی جواب بده

4. این کاربر از sinashan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نتایج سراسری کی اعلام میشه ؟ آزاد کی ؟

6. این کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من دانشجوی پیام نورم. برای کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کردم ولی هنوز از پیام نور انصراف ندادم.

حالا میخواستم ببینم کی باید انصراف بدم؟؟ صبر کنم تا جواب آزاد بیاد؟

بعد اینکه باید به پیام نور بگم برای چی میخوام انصراف بدم؟ چون بعد از انصراف معافیت تحصیلی ـم باطل میشه. مشکلی پیش نمیاد؟؟

داره خودمونی میشه Apocalypse Now's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من دانشجوی پیام نورم. برای کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کردم ولی هنوز از پیام نور انصراف ندادم.

حالا میخواستم ببینم کی باید انصراف بدم؟؟ صبر کنم تا جواب آزاد بیاد؟

بعد اینکه باید به پیام نور بگم برای چی میخوام انصراف بدم؟ چون بعد از انصراف معافیت تحصیلی ـم باطل میشه. مشکلی پیش نمیاد؟؟
    متولد چه سالی هستی؟ همه دانشجو ها میتونن 1 بار انصراف بدن و رشته دیگه بخونن. نگران نباش. دوباره بهت فرصت میدن. اما برای اطمینان برو از سازمان نظام وظیفه ی شهرت بپرس..

9. این کاربر از Apocalypse Now بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

متولد چه سالی هستی؟ همه دانشجو ها میتونن 1 بار انصراف بدن و رشته دیگه بخونن. نگران نباش. دوباره بهت فرصت میدن. اما برای اطمینان برو از سازمان نظام وظیفه ی شهرت بپرس..
    نیمه دوم هفتادم. دو ترم هم پیام نور خوندم ولی هنوز انصراف ندادم

میگن اگر انصراف بدی دانشگاه خودش معرفیت میکنه به نظام وظیفه

حالا من میخوام انصراف بدم و آزاد ثبت نام کنم. حالا پیام نور باید بدونه من میخوام برم دانشگاه آزاد؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نیمه دوم هفتادم. دو ترم هم پیام نور خوندم ولی هنوز انصراف ندادم

میگن اگر انصراف بدی دانشگاه خودش معرفیت میکنه به نظام وظیفه

حالا من میخوام انصراف بدم و آزاد ثبت نام کنم. حالا پیام نور باید بدونه من میخوام برم دانشگاه آزاد؟؟
    من خودم متولد نیمه دوم 69 هستم. آزاد میخونم. دارم انصراف میدم. قوانین نظام وظیفه اینو میگه:

تا 1 بار میتونی انصراف بدی و رشته ی دیگه بخونی. (از مقطع دیپلم تا دکتری فقط 1 بار انصراف) بعد از انصراف نظام وظیفه بهت 1 سال وقت میده بری رشته دیگه.
    به شرایط شما میخوره . نگران نباش. ولی بازم برو از نظام وظیفه بپرس

12. این کاربر از Apocalypse Now بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سراسری که احتمالا ۲۱ شهریور.
    آزاد هم همون اطرافه دیگه.. ؛)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نتایج کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد همزمان با سراسری آزاد اعلام میشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد.

در حال حاظر من تو انتخاب هفتم قبول شدم ولی چون شهرستان هست می خوام تو تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم. حالا می خواستم ببینم اگر الان جایی که قبول شدم رو ثبت نام کنم می تونم بازم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟
    و اگر ثبت نام نکنم و صبر کنم برای تکمیل ظرفیت و تو تکمیل ظرفیت هم قبول نشم، جایی که الان قبول شدم رو از دست می دم یا خیر؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •