تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4097 از 4751 اولاول ... 309735973997404740874093409440954096409740984099410041014107414741974597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,961 به 40,970 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه kazem3300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من مشهد زندگی می کنم امرور زنگ زدم نمایندگی شاتل مشهد
    می گفتند طرح محدود بگیرم 100 گیگ شارز کنم بهتر از اینکه طرح art1 رو بگیرم.
    حالا شما اساتید کدوم پیشنهاد می کنید؟
    اصلا طرح art1 در واقعیت چگونه است؟
    ودر اخر
    هم شاتل و هم پارس انلاین طرح مشابه هم رو در نامحدود دارن.
    از عزیزان که تجربه دارن کدوم شرکت بهتر واسه خرید طرح نا محدود می دونند؟

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این fair Policy رو که میگی شاتل داره میخواستم بدونم جای خاصی تو سایتش نوشته چون من پیدا نکردم!
    گفتم اگر لینکش رو داری برای ما بفرست بخونیم ببینیم چی هست
    من توی سایتش یه چیزهایی خونده بودم و از کسانی هم که شاتل داشتن توی همین تاپیک و جاهای دیگه پرسیدم که میگفتن این قانون را داره.
    این سیاست میگه:
    «ما اینترنت را به صورت نامحدود در اختیار شما می گذاریم و شما باید منصفانه مصرف کنین و زیاده روی نکنین.» یعنی اگه زیاده روی کنین، ما هم سرعت رو کم می کنیم. البته خودشون میگن که ما سرویس را با سرعت بالاتر از الزامات قانونی در اختیار شما قرار می دهیم و اگه زیاده روی کنید، ما سرعت شما را طبق الزامات قانونی می کنیم. که دروغی بیش نیست. چون الزامات قانونی میگه بیش ترین ضریب اشتراک 1 به 8 است ولی اینا می کنن 1 به 16 و ... از کسانی در این تاپیک شنیده بودم و خیلی ناراضی بودن و می گفتن بعد از زیاده روی، سرعت ما مثل دیال آپ شده، یعنی بیش تر از 1 به 16.
    به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و در آخر صفحه اونجایی که نوشته «نکات زیر را درباره‌ی سرویس‌ها در نظر داشته باشید» بند 12 رو بخونید.
    ببخشید زیاد توضیح دادم. امیدوارم خوب فهمیده باشی.

داره خودمونی میشه trusted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من توی سایتش یه چیزهایی خونده بودم و از کسانی هم که شاتل داشتن توی همین تاپیک و جاهای دیگه پرسیدم که میگفتن این قانون را داره.
    این سیاست میگه:
    «ما اینترنت را به صورت نامحدود در اختیار شما می گذاریم و شما باید منصفانه مصرف کنین و زیاده روی نکنین.» یعنی اگه زیاده روی کنین، ما هم سرعت رو کم می کنیم. البته خودشون میگن که ما سرویس را با سرعت بالاتر از الزامات قانونی در اختیار شما قرار می دهیم و اگه زیاده روی کنید، ما سرعت شما را طبق الزامات قانونی می کنیم. که دروغی بیش نیست. چون الزامات قانونی میگه بیش ترین ضریب اشتراک 1 به 8 است ولی اینا می کنن 1 به 16 و ... از کسانی در این تاپیک شنیده بودم و خیلی ناراضی بودن و می گفتن بعد از زیاده روی، سرعت ما مثل دیال آپ شده، یعنی بیش تر از 1 به 16.
    به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و در آخر صفحه اونجایی که نوشته «نکات زیر را درباره‌ی سرویس‌ها در نظر داشته باشید» بند 12 رو بخونید.
    ببخشید زیاد توضیح دادم. امیدوارم خوب فهمیده باشی.
    مرسی دوست عزیز
    من متوجه منظور شما شدم فقط اون fair policy رو که شما گفتی میخواستم بدونم که کجای سایت نوشته که بخونم که پیدا نکردم و گویا شما هم پیدا نکردی!
    ولی چیزی که تو سایت نوشته واسه سرویس های ART متن زیره:

سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.

باید دروغ بودن یا راست بودن ضریب اشتراکشون رو با هم بررسی کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان این شاتل طرح شبانه دانلود داره یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من مشهد زندگی می کنم امرور زنگ زدم نمایندگی شاتل مشهد
    می گفتند طرح محدود بگیرم 100 گیگ شارز کنم بهتر از اینکه طرح art1 رو بگیرم.
    حالا شما اساتید کدوم پیشنهاد می کنید؟
    اصلا طرح art1 در واقعیت چگونه است؟
    ودر اخر
    هم شاتل و هم پارس انلاین طرح مشابه هم رو در نامحدود دارن.
    از عزیزان که تجربه دارن کدوم شرکت بهتر واسه خرید طرح نا محدود می دونند؟
    دوستان کسی نیست یه راهنمایی بفرماید؟؟؟؟؟؟

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

دوستان کسی نیست یه راهنمایی بفرماید؟؟؟؟؟؟
    من آرت 1 دارم
    سرعت در حالت عادی از سرور های قوی 100کیلو در ثانیه
    در سرور های ضعیف 45
    ماهی 20 گیگ هم حدودا دانلود میکنم
    من که میگم آرت1 بگیر
    منم مشهدم همشهری

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

7. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من آرت 1 دارم
    سرعت در حالت عادی از سرور های قوی 100کیلو در ثانیه
    در سرور های ضعیف 45
    ماهی 20 گیگ هم حدودا دانلود میکنم
    من که میگم آرت1 بگیر
    منم مشهدم همشهری

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    دمت گرم همشهری.همیشه سرافراز باشی.

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    من متوجه منظور شما شدم فقط اون fair policy رو که شما گفتی میخواستم بدونم که کجای سایت نوشته که بخونم که پیدا نکردم و گویا شما هم پیدا نکردی!

سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.

اگه منظور شما صرفاً کلمه ی Fair Policy (که چند روز قبل فهمیدم دقیق ترش Fair Use Policy است) است، اون رو توی اینترنت از یکی از کاربرا یاد گرفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من تقریبا هرشب دانلود دارم ولی نه 1 گیگ و این طرفا
    حدودا شبی 200 تا 300 مگ
    امکانش هست محدود بشم بعد مدتی؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

مرسی دوست عزیز

اختیار دارید شما که استاتید ، سوالتون رو دیدم تعجب کردم
    با توجه به سوابقتون که از کل انجمن پی سی ورد ، تمام مدت توی این تاپیک فعالیت دارید پس
    حتما یادتون هست سر همین قانون مسخره چقدر اینجا جنگ و دعوا بود بین کارمندان محترم شرکت و بچه ها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما مطلع باش حالا اومدن این چهار خط رو اضافه کردن و اون قانون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشتناما هنوز توی قسمت نقشه سایت با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که اگر به آدرسش دقت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fair-use-policy/default.loco میبینید
    دزدی همون دزدیه ،محدودیت هم همون محدودیته ، حالا فرقی نداره بهش بگیم سرقت یا دزدی یا کلاهبرداری یا مصرف منصفانه و یا...
    بهترین راهش هم اینه که طوری جلوه بدیم تا مشترکینمون تصور کنن بهشون لطفی شده و این قانون از اونا حمایت میکنه
    رفیقم محدود پارس گرفته ، شبی دو گیگ دانلود میکنه
    یکی دیگه توی ماه 60 یا 70 گیگ با نامحدود مخابرات دانلود داره و ماهی 20 تومن میده
    هر کدوم مشکلات خودشون هم داره اما دیگه محدودیت اینطوری براشون نمیزارن
    اونوقت اینجا دوستان مجبورن بیان بپرسن من با دانلود شبی 200 یا 300 مگ محدود میشم یا نه!!!!!
    تا ما هم بگیم نه و کلی خوشحال بشن که شرکت مدرن دزد شاتل کاری باهاشون نداره
    خوب این چه انصافیه که فقط به فکر شرکته ؟
    Last edited by Meysam Raz; 02-09-2013 at 02:19.

12. 4 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 319 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 319 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •