تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: راهنمایی درباره خرید لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز برای کارهای معمولی یقینا اطمینان داشته باشین که لنوو Z500 i3 و hp 4540 خوبه اما اگه نمیخواین بیشتر از 1600 تا 1800 خرج کنید به جز z500 میتونید برید سراغ مدل های دیگه که من الان براتون نام میبرم و در اخر میگم که کدومشون بهتره:
    1.np300e5x_u01
    2. ativ book2_x01ae
    3. hp450_a
    4. Lenovo G 580-C
    5. Lenovo Z500 core i3
    6.fujitsu AH-532
    که حالا میشه گفت که اگه نرم افزارایی که این خانومی که میخواین کار کنن اگه نیازمند cpu قوی هستند برین سراغ مدل های fujitsu AH-532-N و Lenovo G 580-C و np300e5x_u01 و hp450_a اما اگه لپ تاپ رو بیشتر برای گرافیکش میخواین که مثلا بیشتر بازی کنن یا هر چی که بیشتر به گرافیک مربوط هست برین سراغ مدل های Lenovo Z500 core i3 و fujitsu AH-532 و np300e5x_u01 پس میشه نتیجه گرفت که مدل های fujitsu AH-532 و np300e5x_u01 از همه بهترن ولی در اخر به نظر من برین سراغ فوجیتسو چون میتونم اینو بهتون به شرط بگم که واقعا برند خوبی هست و جدیدا برای اینکه نام خودشو جا بندازه لپ تاپ هاشو با کانفیگ مناسب و قیمت خوب روانه بازار می کنه پس شک نکنید که این برند خیلی خوبه.البته دوست عزیز من میدونم که شما گفتید که برای کارهای سنگین نمیخواد اما چون گفتین برای کارهای دانشجویی و خانگی میخواین من گفتم که شاید یا با نرم افزار یا داخل خونه بازی می کنند.اما در اخر بهتون بگم که اگه بیشتر میخواین هزینه کنند که یا z500 i3 یا z500 i5 یا 4540 اما اگه کمتر که در بالا گفتم.
    سلام-بین این مدل از فوجیتسو که گفتین و lenovo g580 وlenovo z500کدوم بهتره؟با کاربرد و بودجه ی مشابه ایشون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام-بین این مدل از فوجیتسو که گفتین و lenovo g580 وlenovo z500کدوم بهتره؟با کاربرد و بودجه ی مشابه ایشون
    دوست عزیز بهترین همون fujitsu-AH532 یا z500 i3 رو بگیرین که ب نظر من z500 بهتره.که مشخصاتشون هم به صورت زیر هست:

Fujitsu-AH532-N
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم - ساخت آلمان
    پردازنده: Intel 3230M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
    کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 620M 2048 MB UpTo 3072 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
    قیمت : 1849000 تومان
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Lenovo Z500 Core i3
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 3120M Core i3 2.50 GHz - Cache 3 MB
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 500 GB 5400rpm
    کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 635M 2048 MB UpTo 3072 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 4 سلولی - DOS
    قیمت : 1899000 تومان

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

پیشنهاد من hp probook 4545 قیمت یک میلیون و هفتصد
    یک لپ تاپ با کیفیت ساخت بسیار بالا ظاهری عالی کیبوردی بسیار بسیار عالی باب میل اینترنت و چت و تایپ صفحه نمایش مات و مناسب و کانفیگ معقول و بدنه آلومینیومی مستحکم وضد خش و لک عمر باتری بسیار خوب و سیستم خنک کنده کم صدا و کارا
    این هم لینک بررسی تخصصی در سایت معتبر نوت بوک چک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما برای مورد شما کمتر هم میشه هزینه کرد مثل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت فقط یک میلیون. سی پی یو دو هسته ای سلرون سری ساخت سندی بریج رم 2 هارد 320 لپ تاپی نسبتا سبک با صفحه نمایش مات و مناسب و کیبرد خوب مناسب برای کارهای روزمره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت یک میلیون و پانصد. سی پی یو قدرتمند ایوی بریج رم 4 هارد 500 صفحه نمایش خوب البته این مدل هم بیشتر از نیاز شماست

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •