تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 755 اولاول ... 127527577617623624625626627628629630631637677727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه پرینتر canon 4840 هست ، همونطور که میدونید 5 تا کارتیج میخوره ، 2 تا سیاه و 3 تا رنگی ، نازل سیاه کوچیکش خراب شده و فقط چندتا خط راه راه چاپ میکنه ، انواع روش ها هم واسه باز کردن نازل انجام دادیم درست نشد
    میخواستم بدونم راهی هست با تغییر color profile اون رنگ سیاه رو از ترکیب 3 رنگ دیگه درست کرد ؟ یه چیزا درباره CMYK خوندم که میگن مثلا برای رنگ سیاه K ، از کل رنگ ها درصد تعیین میکنن که چطور درست بشه
    الان توی مد plain paper ، اول از رنگ سیاه بزرگ استفاده میکنه و یه زمینه سیاه جوهر میپاشه بعد 3 رنگ دیگه(قرمز آبی زرد) عکس رو کامل میکنن اما برای چاپ روی دیسک اینطور نیست و اون سیاه کوچیکه استفاده میشه که اونم مرخصه کلا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه yas30n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یه پرینتر epson p50 کم کارکرد دارم (کارکرد حدود 500 برگ)
    مخزن جوهر روش نصب کردم و بدون مشکل داشت کار می کرد و هیچ مشکلی نداشت
    یه نرم افزار ریست کانتر روش تشت کردم (نرم افزار AdjProg) بعد از انجام مراحل ریست کانتر دیدم که همچنان تعداد پرینتر و سایر اطلاعات مربوط به میزان کارکرد دستگاه سر جاشون هستن و ریست نشده که پرینترم نو هست و اصلا نیازی به ریست کانتر نداشت و صرفا برای تست بود که می خواستم ریست کنم
    اما مشکلم از اونجا شروع شد که اومدم با همین نرم افزار AdjProg و از منو EEPROM Data Copy یه بک آپ از رام دستگاه گرفتم و بعد همون بک آپ رو که گرفته بودم رستور کردم ، بعد از خاموش و روشن کردن پرینتر دیدم که رام دستگاه از Epson p50 به Epson t50 تغییر پیدا کرده و با درایور قبلی خودش نصب نمی شه و کارتریج رو نمی خونه ، با درایور t50 نصبش کردم و یه دست کارتریج اصلی t50 هم روش نصب کردم ولی بازم کارتریج ها رو نمی خونه ، کارتریج اصلی p50 هم روش زدم نخوند ، چیپ ست ریدر رو هم عوض کردم بازم فایده نداشت ، از اساتید خواهش می کنم راهنماییم کنن و لطفا هر کی پرینتر p50 داره یه بک آپ از رام برام بگیره شاید بشه ورژنش رو به p50 برگردونم و مشکلم برطرف بشه
    خیلی دنبال رام p50 گشتم و متاسفانه چیزی پیدا نکردم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست من سلام . من همین مشکل برام پیش اومد - نگران نباش t50 / p50 هر دو یک مکانیزم دارن البته در آینده میتونی ای سی دستگاه را آپدیت کنی تا مشکل حل شه . اما در مورد اینکه گفتی بعد از پشتیبان گیری دچار مشکل شدی اصلا ربطی نداره شما نرم افزار p50 و درایورش را حذف کن و t50 را نصب کن . اینرا هم بگم که دیگه p50 را فراموش کن الان دیگه بایست با t50 کنار بیای . اون برنامه ریسیت هم دیگه الان ست شد برای این چاپگرت . مشکل کارت اول درست چاپگر را نصب کن بعدش اگه مشکل حل نشد با من تماس بگیر شمارم اینه 09167300369 جلالی هستم از اهواز .

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان پرینتر brother 2130 تیونر تقربا چند برگه چاپ میکنه و هزینه هر بار شارزش چقدره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران - تهرانپارس

پيش فرض

سلام

یه پرینتر hp k8600 دارم که حداکثر سایز برگه مورد قبولش a3 هست ولی هر کاری میکنم a3 پرینتر نمیگیره؛ تنظیمات برگه، تنظیمات پرینتر (البته جاهایی رو که بلد بود) و تنظیمات پنجره پرینت رو روی a3 میذارم ولی بازم a4 پرینت میکنه. لطفا برای حل این مشکل راهنمایی کنید. ویندوزم هم سون هست.

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه خسته نباشبد
    من یه مشکل با پرینترم (brother hl 1430 laser) پیدا کردم اونم اینه که پرینت نمی کنه وقتی یه چیزیو می زنم پرینت کنه روی عکس پرینتری که روی ساعت هست یه علامت سوال قرمز می یاد و پرینت نمی کنه و بعضی موقعه ها هم وقتی ریست می کنم یا خاموش روشن می کنم ووقتی که ویندوز می یاد بالا یه اروری می ده که یه فایلش نصب نیست و من بعد ادرسشو می دم که نصب کنه ولی بازم پرینت نمیکنه با usb هم وصله اگه می شه راهنمایی کنید ممنون

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

یه پرینتر hp k8600 دارم که حداکثر سایز برگه مورد قبولش a3 هست ولی هر کاری میکنم a3 پرینتر نمیگیره؛ تنظیمات برگه، تنظیمات پرینتر (البته جاهایی رو که بلد بود) و تنظیمات پنجره پرینت رو روی a3 میذارم ولی بازم a4 پرینت میکنه. لطفا برای حل این مشکل راهنمایی کنید. ویندوزم هم سون هست.

ممنون

تا اونجا که من یادم می آد درایور این دستگاه برای سون نیست و شما از یه درایور عمومی استفاده می کنی.
    حالا به من بگو درایور مخصوص هست یا عمومی
    اگر تونستی یه عکس از منواش بفرست با بهت بگم.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی که جواب دادید
    حالا چه تونری استفاده کنم؟ به حرف این فروشنده ها که نمیشه اعتماد کرد.نمونش همین پودری که خریدم.جنس خوب و اصل هم که گیر نمیاد .
    امیدوارم هنوز کارتریجت سالم باشه. من خودم تونر کرونا استفاده می کنم. برای 1005 یا 1102 داره. بطری های سفید رنگی هست.
    می تونی تماس بگیری یا بفرستن یا بری تحویل بگیری.
    88504626

9. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یه پرینتر چاپ بارکد دارم
    مدل epson tm-l90p

کاغذ بارکد که عوش شده
    دیگه موقع پاپ ارور میده
    و چاپ نمی کنه

همه کار کردیم نشد

کاغذ های قبلی دیگه گیر نمیاد

کسی در مورد این پرینتر خا اطلاعاتی نداره

من اصفهان هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی در این پرینتر ها سر رشته نداره

خواهش میکنم کمک کنید من احتیاج فوری به کمک دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •