چجوری اون فرمو باید بیارم
چجوری اون فرمو باید بیارم
پس یعنی اینکه وای510 ازنظر عملکرد از ان550 قویتره دیگه؟؟چون سی پی یو هاشون در حد خیلی جزئی فرق دارند و رم هم که یکسانه...
من قبل از اینکه n550 رو برم y510 رو رفتم بگیرم حتی فروشنده هم رفت اورد که حالا داستانش تو پستایه چند روز پیش هست.ام علت منصرف شدن:
1,کیبورد قرمز که بنظرم خیلی ضایع اومد
2,فول اچ دی نبودن
3,اینکه در پستهایه قبلی با یکی از دوستان راجبه ddr5 و ddr3بحث کردیم که اون دوستمون با سند و سایت معتبر بهم ثابت کرد باهم فزقی ندارند،البته جزیی فرق دارند ولی اصلا به حساب نمیاد
4,ظاهرشم اصلا قابل مقایسه با n550 نیست
5,کیفت صداش قابل مقایسه با n550 نیست
منم میخواستم y510 بگیرم خوب نسخه دو کارت گرافیکش به ایران نمیاد و همه هم میدونن لنووها کلا از نظر باطری مشکل دارن. پس بیخیالش شدم.
اینجوری که نمیشه حداقل یه سری بهتره برن y510 بگیرن وگرنه قیمت n550 به علت تقاضای زیاد میره بالا!حداقل y510 رو به دوستان و آشناهامون معرفی کنیم !
دوستانی که خریدن صفحشون FHD و لمسیه؟
رو جعبش نوشته IPS؟
از کجا باید فهمید IPS داره؟
من میخوام بخرم اگه نکته ای هست که موقع خرید باید دقت کنم بهش ممنون میشم بگین؟به چیا باید دقت کنم موقع خرید؟چیا همراه لپ تاپ باید باشه؟
اخه شنیدم مدل هایی که تو بازار هست و لمسیه،HD هستن و مدل FHD و لمسی وارد نشده هنوز!
ممنون میشم راهنمایی کنید..
ظاهرش دقیقا مثل Y500 هستش و لنوو هیچ زحمتی نکشیده تغییرش بده..فقط قسمت پایینش یه کوچولو باریکتره که خیلی مشخص نمیشه..
من که از طراحیش خیلی خوشم نمیاد اما بازم به سلیقست..
بدنشم پلاستیک ماته که خیلی لک میگیره و جای کوچکترین اثر انگشت روش میمونه..
اما خب عوضش صفحش ماته و کیفیت بهتری نسبت به Y500 داره.
قیمتشم که مناسبتر از n550 هستش و گرافیکشم DDR5 هستش.
هرکدوم نسبت به اونیکی یه سری مزایا و معایب دارن که باید ببینی چی میخوای و جیبتو ببینی انتخاب کنی..
ولی اگه کلی به N550 و Y510 نگاه کنیم N550 ارزش خریدش بیشتره حالا اگه تفاوت قیمت بیش از 500 تومان داشتن اون موقع y510 بهتر بود
میتونی از نرم افزار Fraps استفاده کنی.اونو اجرا کن بعد بازی رو اجرا کن.ممنونم
y510p لپتاپه خوبیه فقط یه مشکلی داره اونم اینه که turbo boost میتونه فرکانس رو به 3.4 برسونه ولی زمانی که فقط یکی از هسته ها زیر بار هست و اگه هر دو هسته بخواهند توربو بوست بشوند یا GPU تحت فشار بیفتد در یک لحظه سرعت به 2.4 گیگاهرتز میفته! و نمیشه این مورد رو تکنولوژی throttling نامید بلکه ناامید کننده بودن میشه نامید. هرچند این Cpu بدون توبو بوست هم قدرتمند هست و شاید خیلی ها متوجه این مشکل زیاد نشند. اما در تست بنچمارک و برنامه های سنگین برای CPU خودشو نشون میده. و کلا توربو بوست در حالت multi tasking رو باید در این لبتاپ فراموش کرد! (از سایت notebookcheck)
ولی خب واسه بازی بهتر از n550 هست.y580 هم خیلی خوبه واسه بازی نسبت به اینا
Last edited by lord Asghar; 29-08-2013 at 18:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)