فول اچ دی نیست!
فول اچ دی نیست!
حیف!!! صفحه ی نمایش 14 اینچش تو ذوغم زد وگرنه میخریدمش![]()
داداش صفحه 14 برای بعضیا هم یک حسن محسوب میشه...یکسری افراد هستند که دنبال لپ تاپ جمع و جورتر هستند که حملش آسون باشه...
برای من 14 بودنش زیاد مهم نیست ، برای من فول اچ دی بودنش مهمه که ظاهرا فول اچ دی هم نیست
Amir_051
fhd نیست .نیازیم نیست باشه آخه صفحش 14 هست و تراکم پیکسلیش خوبه.منم مثل شما شاید همینو بخرم اگه n550 پایین نیاد.ولی مشکلش اینه که باریک نیست و دیگه اینکه صفحش 14 هست و زیادم سبکم نیست لپ تاپ.اگه با اینا میتونید بسازید بخرید .منم تحت تاثیر قرار بگیرم بخرم![]()
Last edited by daniyele_68; 29-08-2013 at 02:47.
والا من قصد دارم تا آخر هفته آینده صبر کنم...به دلیل اینکه اولا نه y510p و نه n46jv هنوز وارد مشهد نشده اند (نیست که فرسخ ها فاصله دارند با تهران ، واسه اون طول میکشه تا برسه مشهد) دوما لنوو y510p را از نزدیک ندیدم و منتظرم اونم ببینم (n46jv که شکلش همون n46vz هست و دیدمش از نزدیک) و سوما اینکه احتمال پایین آمدن قیمت n550 تا یک هفته دیگه بسیار بالاست و نمیخوام واسه یک هفته ، بعدا یک عمر پشیمون شم
![]()
دوستان یه چیزی که حتما حتما برای خرید n550 باید دقت کنید (قابل توجه دوستانی که فک میکنند n550 فقط گرافیک 4 داره )دیروز تو پایتخت یه مغازه تو همکف ادعا میکرد 3750 میده منم اولش کلی خوشحال شدم ولی وقتی اورد رو کارتونشو خوندم گرافیکشو زده بود 2 و چیزی از فول اچ دی هم ندیدم بعد گفتم اینکه گرافیکش 2 است گفت همشون همینه تا 4 شر میکنه ,گفتم اقا همه جا اورده اینجوری نیست گفت همه جا همینه هیچکس بجز ما نداره،کلا یارو از اون بندا بروها بود خدا عالمه به چند نفر اینجوری انداخته بود.روی کارتونش خیلی ریز نوشته وباید دقت کنید حتی ویندوزم یراتون بریزه متوجه نمیشید. چون گرافیکه انویدیا سویچ میشه و شما فقط مقدار شر شده رو می بینید مگه نرم افزار همونجا نصب کنید.دوستان توصیه میکنم تا اونجایی که ممکن از جاهایی خرید کنید که نمایندگی ایسوس هستند
دوستان تا الان این بازیهارو نصب کردم وبا حداکثر گرافیک اجرا کردم بدون کوچکترین مشکلی کسی سوال داشت مطرح کنه.
(metro 2033- need for speed most wanted- Dead spce 3 -ghost recon(future soldier
سلام دوستان چند سوال از شما داشتم
با توجه به افزایش قیمت N550 و اینکه صفحش مات نیست می خوام برم سراغ n56
n46 نمی خوام چون صفحش کوچیکه
تا حالا کسی n56vm و n56vb رو کنار هم دیده یه مقایسه ای بکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1)من خودم فقط میدونم n56vb گرافیکش gt740 اما n56vm گرافیکش gt630
2)تو لینکهای بالا که گذاشتم گفته n56vb تاچش صدا میده و کلیدهای عددی شو کوچیک کردن
3)و همچنین تو حالت لود(Load) کامل سی پی یو به سرعت های پایین (1.2gh)سریع سوییچ می کنه در صورتی که n56vm بچه ی خوبیه و هیچ وقت ندیدن به خاطر گرما سوییچ کنه( N56vz بعد یه ساعت سوییچ می کنه که البته اینجا مطرح نیست چون هم کمیابه و هم از N550 گرونتر)
4)همچنین n56vb انگار خوره باتریه که تو نتایج لینکهای بالا هم هست تقریبا بالای 1.5 برابر n56vm که خودم فکر می کنم به خاطر نوع صفحه باشه چون یکدومشون ساخت LG و دیگری samsung هست
5)در ضمن نوشته بود وایرلس n56vb اینتله یه مدلی که من اینطوری فهمیدم که بدرد نخوره!
6)اگرچه سی پی یو n56vb از n56vm قویتره (تو مدلای ایران هست 3630 برای vb و 3610 برای vm ) اما چون من نمیخوام فقط تا داغ کردن سیستم vb برتر باشه و بعدش سوییچ کنه تصمیم گرفتم n56vm بگیرم
7) به صورت غیر معقولی هم سرعت خواندن و نوشتن n56vb از قیه کانفیگهای با مقدار محسوسی کمتره!
در ضمن یه n56vj با گرافیک gt635 هسن که البته ریویوشو نتونستم گیر بیارم کسی نمیدونه این چطوریه؟
قیمت های این مدلا کسی خبر نداره چنده خصوصا n56vm که الان کمیابه!
دوستان لطفا جواب بدن آیا درست فهمیدم یا نه؟جواب هر کدومو که میدونن منو راهنمایی کنن چون واقعا گیچ شدم![]()
Last edited by salam45932; 29-08-2013 at 10:12.
دوستان من تصمیم گرفتم y510 بگیرم. چیز زیادی از n550 کم نداره ولی قینتش خوبه. ولی اینجا کسی سراغشو نمیگیره ادم مشکوک میشه. مشکل خاصی داره؟؟
نه ولی به نظر من صفحه کلیدش زشته کاش حداقل مثل Y580 میزد اونوقت کلی طرفدار داشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)