تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 68 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

میلان 3 0 آیندهوون
    صعود با یک پیروزی قاطع
    تبریک به همه روسونری ها
    همونطور که امیدوار بودم،میلان در بازی مهم خودش خیلی بهتر بازی کرد.
    حضور دی یانگ و مونتاری کمک کرد تا قدرت دفاعی میلان بیشتر بشه.بخوبی فضاها بسته می شد و مدیریت دفاعی در اکثر موارد عالی بود.
    در حملات هم اون همکاری های زیبای فصل گذشته چندین بار تکرار شد و آمار گلزنی هم نسبت به تعداد موقعیتها عالی بود.
    از همه مهمتر گلها بودند که در بهترین دقایق زده شدند.در هر دونیمه گلهای زودهنگام خیالمون رو راحت کرد و گل سوم هم که تیر خلاص بود.
    در کل همه خطوط در سطح خوبی بازی کردند و بازی بخوبی مدیریت شد.البته این بازی برای این مرحله کافی بود و در مرحله گروهی میلان باید نقاط ضعف خودش رو برطرف کنه.
    فعلا که باید به فکر بازیهای خوب داخلی و جمع کردن امتیازات از همین ابتدا باشیم.
    ------------------
    دو تا نکته حاشیه ای:
    1.این فردوسی پور چرا میگفت؟شهراوی؟؟!!"ه" رو از کجا آورده؟
    اسم کامل انگلیسی و عربی در ویکی پدیا:
    Stephan Kareem El Shaarawy (Arabic: ستيفان كريم الشعراوي‎;
    می بینید که در عربی هم الشعراوی نوشته شده و چون بعد از "ال" حرف "ش" که شمسی هست اومده پس حرف "ل"خوانده نمی شود.بنابراین تلفظ صحیح میشه: اشّعراوی
    2.این آدام ماهر چقدر شبیه جووینکو هستش.هم یخورده قدش کوتاهه و هم موهاش رو کوتاه کرده خیلی شبیه جووینکو شده بود(نصف بازی داشتم فکر میکردم چرا آشناست)
    Last edited by mohammad_87; 29-08-2013 at 00:41.

2. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برد قاطع میلان مقابل ایندهوون و صعود به مرحله گروهی چمپیونز لیگ تبریک میگمبازی خیلی عالی از خودمون ارایه دادیم و تونستیم با یک نمایش برتر بازی به نفع خودمون به اتمام برسونیم 3تا گل زدیم یک توپمون هم که با بدشانسی به تیر خورد- ابیاتی هم که یکی از بهترین نمایش هاش در طی سالهای اخیر برای میلان انجام داد و چند تا سیو خوب داشت ازش خیلی بعید بوداز بازی خوب بواتنگ هم نمیشه گذشت که با 2گل زیبایی که به ثمر رسوند نقش بزرگی در این پیروزی داشت ایشالا تو لیگ هم با همین میزان امادگی برای میلان به میدان بره
    Last edited by clau; 29-08-2013 at 00:15.

4. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی .
    خوب دیگه صعود کردیم و باید دید عکس العمل گالیانی چیه ! فقط امیدوارم نیاد و همون حرف های تکراری رو تحویل بده و فکری به حال نقاط ضعف بکنه .
    به طور کاملا مشخص در خط دفاع و هافبک احتیاج به تقویت داریم .
    از بازی دی سیلیو هم بسی لذت بردیم ... واقعا خوب بازی کرد و بعد از اون مصدومیت خیلی خوب توی زمین ظاهر شد .
    دی یانگ هم خوب بود و ارزش های خودش رو نشون داد .

پولی هم که نیاز به گفتن نیست توی پست وینگ بازی کرد و خیلی هم خوب جواب داد . یک گل هم که ساخت .
    بالو هم اگه بتونه کنترل بیشتر و بهتری روی اعصابش داشته باشه خیلی خوب میشه

بواتنگ هم که دوتا زد و نمیشه گفت بد بوده

امیدوارم گالیانی خط حمله رو بی خیال بشه و نقاط ضعف اصلیمون توجه کنه . دیگه هواداران هم رسما با پلاکارد گفتن که توی کدام منطقه ضعف داریم .
    حالا ماتری جرات داره بیاد میلان تا اخر فصل فحش میخوره .

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 73_POUYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

صعود میلان با اقتدار کامل تبریک همه ی میلان دوستا، ایشاالله تو دوره ی گروهیم خوب کار کنیم وبا اقتدار کامل راهییه مرحله بعدی شویم.

8. 6 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه silvinia7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

منم تبریک میگم

10. 4 کاربر از silvinia7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی هم آب پاکی و روی دست همه ریخت و گفته که آلگری یک مهاجم نوک خواسته و ما هم قراره یک مهاجم نوک جذب کنیم .
    در مورد بنر هواداران در ورزشگاه که گفته بودن " ماتری رو نمیخوایم و هافبک و دفاع جذب کنین " گفته که : اهداف نقل و انتقالات ما توسط این بنرها تعیین نمیشه .
    در ادامه هم گفته ممکنه این بنر تنها توسط 5 نفر نصب شده باشه و نظر همه اونا نباشه .
    در آخر هم اضافه کرده که الگری از ما نه دفاع خواسته و نه هافبک و ما با جذب سیلوستره و بازگشت بونرا پوشش خوبی در این منطقه خواهیم داشت
    در مورد هوندا هم گفته که مذاکره ای با زسکا نداشتیم و این بازیکن در زمستان به میلان اضافه میشه
    در مورد لیایچ و انتقال اون به رم از گالیانی سوال کردن که در جواب گفته : قبلا هم ما تلاش کردیم که ویالی رو به میلان بیاریم ولی موفق نشدیم و اون به یووه رفت ولی میلان فن باستن رو به خدمت گرفت .
    یا این که تلاش کردیم توز رو در ازای فروش پاتو جذب کنیم که موفق به انجام اون نشدیم ولی تونستیم بالوتلی رو جذب کنیم .
    الان هم موفق به جذب لیایچ نشدیم و ممکنه همین اتفاق دوباره بیافته !

12. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام به همه ی روسونری ها!آقا تبریک بابت پیروزی قاطعانمون.!
    میلان به نظر من خوب کار کرد!هم رو دفاع هم تو حمله.مونتاری و دی یانگ خیلی خوب فضاهای خالی دفاع رو پر میکردن.آبیاتی تو دروازه خیلی خوب کار کرد و سه تا عکس العمل جانانه داشت.آباته هم که با استارتایی که میزد تونست چند تا کرنر بگیره و موقعیتای خوبی خلق کنه!دی شیلیو هم بد نبود.به نظر من آیندهوونم خیلی خوب کار کرد.سانتای کناریشون بازیکنارو خیلی تحت فشار گذاشت.موقعیتاشونم خیلی بیشتر بود.میشه گفت میلان با کمی استفاده از چاشنی تجربه و برتری نفر به نفر تونست ببره!خوب آیندهوون تیم جوونیه و مربیشونم هنوز جوونه ولی بازم خیلی خوب بازی کردن!البته دروازه بانشون رو فاکتور بگیرید.

فردوسی پور لعنتی با اون گزارش کردنش اعصاب نزاشته بود برای من!هی یه جوری میخواست بگه که میلان با شانس تونسته این نتیجه رو به دست بیاره.هی میگفت:((پی اس وی میتونست این گل رو نخوره))!چند بار این جمله رو تکرار کرد.موقع موقعیتای میلان خیلی آروم میگفت ولی نوبت که به آیندهوون میرسید خودشو خیلی اذیت میکرد!کلّا" فردوسی پور و مزدک میرزایی با میلان و تیم ملّی ایتالیا مشکل دارن حالا تیم ملی ایتالیا و مسئولاش چه بدی در حق اینا کرده نمیدونم!
    این بازیای ایتالیا رو باید بدن به جواد خیابانی!خیابانی یکی از طرفدارای سرسخت میلانه!
    در کل خوب بود بازی!فوتبال تماشا چی پسندی رو دیدم از تیممون.به امید این که تیمای بزرگ مثل بایرن و رئال رو بتونیم شکست بدیم.

14. 5 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

........
    " فردوسی پور و مزدک میرزایی با میلان و تیم ملّی ایتالیا مشکل دارن حالا تیم ملی ایتالیا و مسئولاش چه بدی در حق اینا کرده نمیدونم!
    اتفاقا مزدک هم میلانیه و هم طرفدار ایتالیاست.فقط بدیش اینه که وقتی از بازی تیم اعصابش خورد میشه از کل تیم انتقاد میکنه و یکی ندونه میگه دشمن این تیمهاست.
    ------------------------------
    امشب قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان انجام میشه.میلان در سید دوم قرار داره:
    سيد اول:
    بايرن‌مونيخ (آلمان)، بارسلونا (اسپانيا)، چلسي (انگليس)، رئال مادريد (اسپانيا)، منچستريونايتد (انگليس)، آرسنال (انگليس)، پورتو (پرتغال)، بنفيکا (پرتغال)
    سيد دوم:
    اتلتيکو مادريد (اسپانيا)، شاختار دونتسک (اوکراين)، آث ميلان (ايتاليا)، شالکه 04 (آلمان)، المپيک مارسي (فرانسه)، زسکا مسکو (روسيه)، پاري سن ژرمن (فرانسه)، يوونتوس (ايتاليا)
    سيد سوم:
    زنيت سن‌پترزبورگ (روسيه)، منچسترسيتي (انگليس)، آژاکس (هلند)، بورسيا دورتموند (آلمان)، اف سي بازل (سوئيس)، المپياکوس (یونان)، گالاتاسراي (ترکيه)، باير لورکوزن (آلمان)
    سيد چهارم:
    اف‌سي کپنهاگ (دانمارک)، ناپولي (ايتاليا)، اندرلخت (بلژيک)، سلتيک (اسکاتلند)، استوا بخارست (روماني)، ويکتوريا پلزن (چک)، رئال سوسيه‌داد (اسپانيا)، آستريا وين (اتريش)

روی کاغد بهترین حالت اینه که با بنفیکا،بازل و وین همگروه بشیم.اما من دوست دارم حداقل با یک تیم سطح اول بازی داشته باشیم تا میلان خیلی خوب محک بخوره.

16. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

بالوتلی : ایبرا باید به مقایسه شدنش با من افتخار کند
    -
    مقایسه من با زلاتان باعث افتخار ایبرا می باشد

بالوتلی ستاره 23 ساله روسونری پس از پیروزی 4-1 برابر پی اس وی در مجموع دو بازی رفت و برگشت به شوخی خطاب به رسانه ها گفت که زلاتان باید به مقایسه شدنش با او افتخار کند

ماریو بالوتلی ستاره 23 ساله ملی پوش باشگاه میلان که این روزها با زلاتان ایبراهیموویچ مقایسه می شود و حتی بعضی ها معتقدند او بهتر از زلاتان سوئدی است اما خود این مهاجم سیه چرده گفت که مقایسه او با زلاتان باعث افتخار این مهاجم سوئدی خواهد بود.

بالوتلی در ژانویه راهی سن سیرو باشگاه محبوبش میلان شد و توانسته به خوبی جای زلاتان را در ترکیب روسونری پر کند."من و زلاتان دو شخص متفاوت هستیم .مقایسه من با زلاتان باعث افتخار ایبرا بوده"

میلان یکشنبه آینده از هفته دوم سری آ ایتالیا در سن سیرو به میزبانی کالیاری می رود
    منبع : sky sport

18. 4 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

گالیانی : آلگری شوخی کرده / درخواست آلگری ، ماتری بوده
    -
    آلگری پیش از شما با من شوخی کرد / امشب یک شب به یاد ماندنی و یک نقطه عطف بود / قصد داریم آلساندرو ماتری مهاجم یوونتوس را به خدمت بگیریم

آدریانو گالیانی اطمینان داد که تهدید آلگری به استعفا یک شوخی بوده ، اما تایید کرد که او خواهان اضافه شدن یک مهاجم مرکزی به تیم است .

آلگری پس از پیروزی 3 بر 0 مقابل پی اس وی آیندهوون اعلام کرد که از انتقاد خسته شده و ممکن است فردا صبح استعفا دهد .

گالیانی به مدیاست پریمیوم گفت : من میتوانم به شما اطمینان دهم که این یک شوخی بوده است . او پیش از شما با من شوخی کرد و حالا بهتر است به این بحث پایان دهیم .

با این حال گالیانی اعتراف کرد که دیدار مقابل پی اس وی آیندهوون یک دیدار سرنوشت ساز برای آلگری بود .

وی در ادامه افزود : بدیهی است که این بازی مهمترین بازی فصل بود . ما توانستیم به مرحله بعد صعود کنیم و حس خوشحالی در دو دقیقه پایانی بازی مقابل سیه نا برای ما دوباره تکرار شد و امشب یک شب به یاد ماندنی و یک نقطه عطف بود .

من به بازیکنان تیم گفتم نمیتوانیم مبارزه ای را که از ماه ژانویه آغاز و در ماه می به آن پایان دادیم را فراموش کنیم ، همه ما مضطرب بودیم اما توانستیم کار را به خوبی به پایان برسانیم و راهی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا شویم .

قصد داریم در فصل نقل و انتقالات آلساندرو ماتری مهاجم یوونتوس را به خدمت بگیریم .

آلگری به شدت خواهان جذب یک مهاجم مرکزی است ، نه هافبک و مدافع . مطمئنا اگر او پاتزینی را در اختیار داشت چنین درخواستی را مطرح نمیکرد .

این در حالی است که تیفوسی های میلان در اعتراض به خرید ماتری با نصب بنرهایی در سن سیرو اعلام کردند: " ماتری نه ، متشکریم " و خواهان جذب مدافع و هافبک برای تیم شدند.
    منبع : football italia

20. 4 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •