من امشب به دستم رسیده . قیمت آل دیجیتال الان شده 3950 !!! حالشو ببرید.
برا من 3770 افتاد ! کلی چک و چونه زدم کلافه شده بود تا این قیمت داد . تازه یک مشتری هم براش جور کردم همونجا تو فروشگاه والا همون 3850 میداد .
من امشب به دستم رسیده . قیمت آل دیجیتال الان شده 3950 !!! حالشو ببرید.
برا من 3770 افتاد ! کلی چک و چونه زدم کلافه شده بود تا این قیمت داد . تازه یک مشتری هم براش جور کردم همونجا تو فروشگاه والا همون 3850 میداد .
مبارکتون باشه فقط حتما در مورد صفحه لمسیش که بعده ها کار کردین یه توضیحی بدین که چطوره.
خوش به حال دوستان تهرانی....کوفت بخوره تو این مشهد....نه y510p هست نه N46jv ... تازه n550 هم فقط یک مغازه داره
اگه y510 یا n46jv بود تو مشهد ، یکیشو میگرفتم الان....چون با این قیمت خداییش نمیارزه n550
داداش صفحه نمایشگرش هم کیفیتش خیلی فرق میکنه همچنین گرافیک n550 چهار گیگ هست
داداش n46jv چند بود قیمتش؟؟
من خودم قبلا توی سرورهای ایرانی فراوان cod4 (همون کال آف دیوتی) آنلاین بازی میکردم. دیگه خیلی وقته خبر ندارم و نمیدونم ورژن های جدیدش هم الان تو سرورهای ایران هست یا نه.
مساله ای که توی بازیهای آنلاین هست مساله latency یا زمان تاخیر هستش و معمولا با این سرعت و کیفیت اینترنت ایران نمیشه از سرورهای غیر رسمی خیلی دور از ایران استفاده کرد. مثلا یه سرچ بزنی کلی سرور غیر رسمی واسه هر دوتا بازی مورد نظرتون تو خیلی از کشورها پیدا میکنید اما به علت بعد مسافت و latency بالا اکثرا اجازه ورود به سرور نمیدن یا وسط کار کیک میشین بیرون. من با اینترنت 2 مگابیت کم و بیش این مشکلو داشتم! چون latency خیلی ربطی به پهنای باند نداره.
یه سری patch هم هر بازی داره که باید قبلش نصب کنی تا بتونی آنلاین بازی کنی. بیشتر از این نمیتونم اینجا توضیح بدم . زحمت تحقیق بیشتر با خودت. آموزش آموزش آنلاین بازی کردن call of duty رو سرچ کن
درکل هردو بازی رو آنلاین میشه بازی کرد و توی ایران هم سرور دارند و بازیکن های خوره و حرفه ای هم زیاد داره که سه سوت آدمو سوسک میکنن! طرف نصف من سن ندارشت اما آدمو تو بازی نصف میکنه! چه خفت ها کشیدیم!
Last edited by parsicola; 28-08-2013 at 23:05.
31,590,000 من قیمت دارم
خیلی عالیه...من امروز n46vz قیمت گرفتم گفت 3100...خودش گفت 3050 هم میدم...اگه پای خرید میرفتم 3 تومن هم میداد...راستی پرسیدم که ان46 صفحه اش اچ دیه...بعد گفت نه فول اچ دیه...تاکید کردم مطمئنی فول اچ دیه .... بعد گفت که آره وقتی از تهران جنس اومده بود ، اونا به ما تاکید کردند که Full hd هست...
یک سوال دیگه اینکه آیا n46jv بکلایت داره کیبوردش؟؟؟n46vz ها که چون صفحه فارسی هستند ،اصلا دیگه بک لایت دارش نیست تو بازار
دوستان مشخصات سخت افزاری n46jv همینه ؟؟
Cpu : Intel Core i7 4700HQ Processor
Ram : 8GB DDR3 1600 MHz
Hard : 1TB 5400 RPM
Graphic : NVIDIA GeForce 750M 2GB DDR3
Display : 14.0" HD/(1366x768) LED Backlight
Optical Drive : Super-Multi DVD
خداییش خوبه...اگه صفحه کلید بک لایت داشته باشه و همچنین صفحه اش FHD باشه ، اگه تا هفته آینده قیمت ان550 کاهش پیدا نکرد ، من همینو میخرم...راستی این n46jv تو بازار تهران فراوانه دیگه آره؟؟!!مثل ان550 که تخمشو ملخ نخورده؟؟![]()
در سایت فروشنده:
N46JV-V3018 BLACK ASUS NOTEBOOK
CPU:Intel® Core™ i7-4700HQ Processor 2.40GHz With turbo boost UP TO 3.40GHz, cache 6 MB, QuadCore,8 Threads# RAM:8GB DDR3(2*4Gb) 1600# HARD:1TB 5400R SATA# DISPLAY:14.0` HD (1366x768)Wide View Angle LED backlight# VGA:NVIDIA GeForce GT750M-2Gb ddr3 up to 4000Mb(shared) # WLAN 802.11b/g/n, GLAN, Bluetooth 4.0# ODD: dvd/rw # WEIGHT:2.40 Kg# OS: NO# COLOR:Black ,3 In 1 card reader,6 cell battery,HD webcam,USB 3.0,Bang & Olufsen ICEpower® MaxxAudio, EXT SUB WOOFER, HDMI, BAG, Mouse#2years Iran SAZGAR warranty
در سایت ایسوس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14.0" 16:9 HD with EWV (1366 x 768) Asus Splendid Video Intelligent Technology, Zero Bright Dot , anti-glare
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)