تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: نظر شما درباره برند سامسونگ(لطفا شرکت کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض نظر شما درباره برند سامسونگ

درود

با توجه به اینکه قیمت مناسبی داره و مشخصاتی هم که تو سایتها زده نسبتا خوب هست،نظرم جلب شده.

دوستان چندنفر ازین برند خرید کردند؟
    ایا جوابگوی نیاز شما بوده؟
    کیفیتش نسبت به سایر برندها چطور هست؟
    Last edited by anvil; 19-08-2013 at 19:11.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من در کل یه چیز رو میتونم بهتون بگم که سامسونگ هنوز نتونسته تو لپ تاپ خودشو جا بندازه چون کیفیت ساختش خوب نیست البته قبول دارم که بعضی از مدل هاش کانفیگ خوبی دارن اما اگه نظر منو میخواین فعلا طرف این برند برای لپ تاپ نرین حتی مثلا من خودم چند وقت پیش تو 2 تا پاساژ معروف تو تهران رفتم که وقتی وارد پاساژها شدم لپ تاپ های برند سامسونگ خیلی کم هستند و حرف فروشنده ها هم اینه که کیفیتش پایینه.

3. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من در کل یه چیز رو میتونم بهتون بگم که سامسونگ هنوز نتونسته تو لپ تاپ خودشو جا بندازه چون کیفیت ساختش خوب نیست البته قبول دارم که بعضی از مدل هاش کانفیگ خوبی دارن اما اگه نظر منو میخواین فعلا طرف این برند برای لپ تاپ نرین حتی مثلا من خودم چند وقت پیش تو 2 تا پاساژ معروف تو تهران رفتم که وقتی وارد پاساژها شدم لپ تاپ های برند سامسونگ خیلی کم هستند و حرف فروشنده ها هم اینه که کیفیتش پایینه.
    نظر شما درباره مدلativ book این برند چیه؟
    اگه واقعا امکاناتی که توی سایت نوشته داشته باشه برای مبلغی که من میخوام بدم بهترین گزینه ست.نظراتی هم که توسط کاربران داده شده مثبت بوده کلا.
    اول میخواستم اچ پی بگیرم ولی بعد از گرون شدنش نظرم به سامسونگ جلب شده.توی مشخصاتشونم تقریبا با اچ پی یکی هستند.دیگه نمیدونم!!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من همانطور که گفتم; برند سامسونگ هنوز تو لپ تاپ نتونسته خودشو جا بندازه که اونم شاید به خاطر کیفیت ساختش باشه.اما اگه شما میخواین بگیرین; مدل دقیق رو لطف کنید بفرمایید تا من بگم که لپ تاپ خوبی هست یا نه؟اما در کل قبول دارم که سامسونگ کانفیگ های خوبی با قیمت ارزانتر داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز من همانطور که گفتم; برند سامسونگ هنوز تو لپ تاپ نتونسته خودشو جا بندازه که اونم شاید به خاطر کیفیت ساختش باشه.اما اگه شما میخواین بگیرین; مدل دقیق رو لطف کنید بفرمایید تا من بگم که لپ تاپ خوبی هست یا نه؟اما در کل قبول دارم که سامسونگ کانفیگ های خوبی با قیمت ارزانتر داره.
    np300e5x_u01
    ativ book2_x01ae
    hp450_a
    این سه تا مدل.فعلا اچ پی با افزایش قیمتش اولویت سومه.یک مقایسه کلی هم بکنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

np300e5x_u01
    ativ book2_x01ae
    hp450_a
    این سه تا مدل.فعلا اچ پی با افزایش قیمتش اولویت سومه.یک مقایسه کلی هم بکنید ممنون میشم
    من ابتدا از پردازنده های این دو شروع میکنم که کدامیک بهترن.CPU مدل لپ تاپ های Ativ و hp450 از مدل np300e5x قوی تر هست اما در مورد گرافیک باید بگم که گرافیک لپ تاپ np300e5x_u01 و
    ativ book2_x01ae تقریبا مثل هم هستند و گرافیک مدل hp450_a از ان دو ضعیف تره.اما شما به کل سمت این سه مدل نرو و حالا که شما تا حدود 2 تومان میخواین خرج کنید حتما برید سراغ 4540 از برند hp یا اگه بیشتر میتونید هزینه کنید که برید سراغ z500 از برند لنوو که واقعا نسبت به قیمتش عالیه.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اینم جواب اینکه میگفتین بیشتر نمیخواین هزینه کنید که من کلا مدل های خوب رو برای شما تو این رنج قیمت نام میبرم که در اخر میگم که کدامیک از همه بهترن.
    1.np300e5x_u01
    2. ativ book2_x01ae
    3. hp450_a
    4. Lenovo G 580-C
    5. Lenovo Z500 core i3
    6.fujitsu AH-532
    که حالا میشه گفت که اگه نرم افزارایی که شما میخواین کار کنید اگه نیازمند cpu قوی هستند برین سراغ مدل های fujitsu AH-532-N و Lenovo G 580-C و np300e5x_u01 و hp450_a اما اگه لپ تاپ رو بیشتر برای گرافیکش میخواین که مثلا بیشتر بازی کنید یا هر چی که بیشتر به گرافیک مربوط هست برین سراغ مدل های Lenovo Z500 core i3 و fujitsu AH-532 و np300e5x_u01 پس میشه نتیجه گرفت که مدل های fujitsu AH-532 و np300e5x_u01 از همه بهترن ولی در اخر به نظر من برین سراغ فوجیتسو چون میتونم اینو بهتون به شرط بگم که واقعا برند خوبی هست و جدیدا برای اینکه نام خودشو جا بندازه لپ تاپ هاشو با کانفیگ مناسب و قیمت خوب روانه بازار می کنه پس شک نکنید که این برند خیلی خوبه.

داره خودمونی میشه amirhos72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هر برندی خوب و بد داره نمیشه کلی تعیین کرد
    همین دل که انقد ازش بد میگن بعضی از مدلاش واقعا عالیه نسبت به هم رده هاش
    سامسونگ لپ تاپ هاش معمولی تر از سایر برند هاس
    ینی میشه گفت به درد بازی و ۲۴ ساعت روشن بودن نمیخورن
    همه چی هم کانفیگ لپ تاپ نیست!
    خیلی چیزا مث کیفیت ساخت و صفحه نمایش و باتری به اندازه کانفیگ مهمه!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر برندی خوب و بد داره نمیشه کلی تعیین کرد
    همین دل که انقد ازش بد میگن بعضی از مدلاش واقعا عالیه نسبت به هم رده هاش
    سامسونگ لپ تاپ هاش معمولی تر از سایر برند هاس
    ینی میشه گفت به درد بازی و ۲۴ ساعت روشن بودن نمیخورن
    همه چی هم کانفیگ لپ تاپ نیست!
    خیلی چیزا مث کیفیت ساخت و صفحه نمایش و باتری به اندازه کانفیگ مهمه!
    این حرف شما تایید میشه و باید اینو قبول کرد که همه چیز کانفیگ نمیشه چون یک موقع میبینید که یک کانفیگ قوی در کنار یک کیفیت ساخت پایین خرابی به همراه داره و به همین خاطر در ابتدای خریدن هر چیزی حتی به غیر از لپ تاپ همیشه اول کیفیت ساخت اون برند رو زیر نظر بگیرید مثلا الان تو تبلت ها و گوشی ها هم همینطوره و یه موقع میبینید که یه کانفیگ قوی از یه برند بد جوابگو نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •