دلار رفت بالا![]()
دلار رفت بالا![]()
آقایون تو سر این n550 نکوبید اینقدر. این لبتاپ اسمش مولتی مدیاست نه گیمینگ! مولتی مدیا یعنی بیشتر روی کیفیت تصویر و صدا تاکید داره و درکنارش بازی در حد معقول و خوب. نه عالی! این لبتاپ با قیمت 1000 دلاریش واقعا امکانات خوبی رو درکنار هم داره.
تنها لبتاپ هائی که همه چیز تمام در هر زمینه ای مثل صدا و تصویر و گرافیک هستند لبتاپ های گیمینگ هستند . البته به جز زمینه سبکی و ظرافت.
کلا کارت 750 یه کارت رده نیمه حرفه ای هست و برای بازی 765 هم تمام انتظارات شمارو برآورده نمیکنه چه برسه به 750
اونهائی که میخوان لبتاپ گیمینگ بخرند باید منتظر ورود لبتاپ های خاص اینکار از msi و ایسوس باشند و البته با قیمت بالاتر. مثلا msi gs70 با کارت 765 و یا امثالهم. من که خودم لبتاپ msi ge40 رو میپسندم که هم ظریفه و هم سبک و هم کارت 760 روشه اما میدونم که اینم نمیتونه همه بازیهارو توی اولترا جواب بده. واسه اینکار یه لبتاپ 8 تومنی لازمه با کارت حداقل 770 یا sli معادل اون
نکاتی در مورد بازی کردن:
- خدائیش من که وقتی آنتیالایز و یا فیلتر aa رو در بازی ها از 8x به 4x عوض میکنم تفاوت خاصی روی کیفیت متوجه نمیشم! ولی رو تعداد فریم خیلی تاثیر داره.
- پائین آوردن رزولوشن از فول اچدی به hd هم روی لبتاپ 15.6 اینچ هم آنقدر تاثیر نداره که اذیت بکنه و بیشتر روی مانیتورهای 20 اینچ به بالا مشهوده . اینم یه نکته. به هرحال 1366 در 768 پیکسل هم کم رزولوشنی برای بازی روی مانیتور 15 اینچ نیست.
- هارد ssd بیشتر از اونی که فکر میکنیم روی سرعت برنامه ها تاثیر داره مثلا با اینکه منطقا دلیلی براش ندارم اما با لبتاپ مک بوک ایر که هارد ssd داشت سرعت دانلود من بالاتر از لبتاپ عادی بود!! اینو دیگه کم آوردم خدائیش. پس هارد ssd تو اولویت آینده باشه براتون.
- یه سری بازیها مثل farcry 3 و metro و امثالهم هم بهشون کرم کارت گرافیک میگند. اگه این جور بازیها هم نباشند که کارتهای گرافیک رو به چالش بکشند (اکثرا الکیه) اونوقت کسی کارت گرونتر نمیخره. موتور گرافیکی این بازیها به صورت مشکوکی الکی کارت رو به فشار میندازند درحالیکه خدائیش خبری هم نیست! مثلا بازی sleeping dogs که تومایه های gta هستش کمتر ابر کارتی بتونه روحالت اولترا بالای 50 تا فریم بده! اینم مشکل موتور گرافیکی بازیه نه کارت گرافیکی!
- بازی با تنظیمات high کاملا چشم نواز و عالیه و نیازی به اولترا نیست . اگه بخواین اولترا بازی کنین معنیش اینه که میخواین با اون کرمه که گفتم خودتونو مشغول کنید! و کیفیت خیلی بالاتری هم قرار نیست نصیبتون نمیشه.
- به شخصه ترجیح میدم بازی رو با تنظیمات high با یه مانیتور ips بازی کنم که کیفیت رنگ و تصویر معرکه ای داره تا اینکه روی یه مانیتور معمولی اولترا بازی کنم که مطمئن باشین کیفیت اولی چشم نواز تر و هیجان انگیزتره.
داداش شما واسه یک نفر مثل من که دانشجوی یک شهر دیگه هست و نمیتونه پی سی داشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟درسته لپ تاپ گیمینگ بخوام بخرم باید هزینه بیشتری بپردازم اما اینم درنظر داشته باش که 4میلیون هم کم پولی نیست ها که داریم واسه خرید این لپ تاپ پول میدم...پس نباید اینقدر هم ضعیف عمل کنه.
الان قیمت دلار چنده؟؟
دوستان باتوجه به اینکه فعلا با توجه به ظواهر قضیه این لپ تاپ در قسمت گیم خوب عمل نکرده ، چه لپ تاپ دیگه ای را پیشنهاد میدید که نسبت به پولی که داریم پرداخت میکنیم ، انتظارات را برآورده کنه...
دوستان فرق این N550LF با N550JV چیه ؟
کانفیکشون فرق داره تو سایت ایسوس میتونی ببین یو مقایسه کنی
N550LF اومده ایران مگه؟!
فرقشون در گرافیکه.n550jv از کارت750 و n550lf از کارت 745 بهره میبرد!
خیالتو راحت کنم در قیمت 4 میلیون اونم لپ تاپ چیزی پیدا نمی کنی که چندان از این بهتر باشه
تفاوت این و y510 خیلی جزئی هست
فقط یه مدل v3 از acer هست که 760 داره و اون هم فعلا که وارد نشده و خبری هم از وارد شدن نشده
ge40 هم هست که بیاد بالای 4 میلیون میشه اما واقعا لپ تاپ خوبیه
در کل موضوع اصلا خود این لپتاپ نیست، چون جدیدا لپ تاپ های فول باب شدن و برای اجرای اولترا تو حالت ful hd گرافیکی بهتر از 750 (کلا سری 50) نیاز بود و هست
پس یا انتظارات رو باید پایین آورد یا بودجه رو افزایش داد!!
دلار هم مثل اینکه تا 3270-3300 رفته بالا (با تشکر از رئیس جدید بانک مرکزی !)
ممنون بابت پاسخ....
نباید انتظارات را پایین آورد ، اگه هرکس بخواد ، باید بودجشو ببره بالا تا یک لپ تاپ گیمینگ بخره...چون 4میلیون واسه یک لپ تاپ مولتی مدیا کم پولی نیست... درسته؟؟![]()
دوستان در حال حاضر قیمت n550 چنده؟(باگارانتی 2ساله سازگار).هنوز این مدل تو بازار کمیابه؟ قضیه بالا رفتن قیمت دلار چیه؟ دو روز قیمت رو چک نکردم رفته بالا؟؟؟الانم به 3320 رسیده!اوضاع بدترم میشه؟
سلام
y580 واسه گیم بهتره.میگم نمیشه یه لپتاپ y510p بخریم بعد بدیم تعمیرگاه DVِD رو باز کنند و یه کارت GT 750M دیگه بندازیم روش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)