سلام,درسته لپ تاپی که رزولیشن fhd داره برای گیم باید کارت گرافیک قوی داشته .پس لپ تاپ های hd با همین کارت گرافیک(750) بهتر از پس گیم بر میان!اما من بیخیال fhd نمیشم.حاضرم بازی رو با کیفیت پایین اجرا کنه اما صفحه نمایش لپ تاپم fhd باشه!
سلام,درسته لپ تاپی که رزولیشن fhd داره برای گیم باید کارت گرافیک قوی داشته .پس لپ تاپ های hd با همین کارت گرافیک(750) بهتر از پس گیم بر میان!اما من بیخیال fhd نمیشم.حاضرم بازی رو با کیفیت پایین اجرا کنه اما صفحه نمایش لپ تاپم fhd باشه!
Last edited by 3aman021; 28-08-2013 at 01:38.
دوستان BO2 کلا رو PC مشکل داشت و چندتا اپدیت هم براش اومد که بهترش کرد حالا شاید دوستان بدون اپدیتشو امتحان کردن. برای تست بازی هایی مثل Crysis 2 & 3 و BF3 بهتره
دوما این کارت گرافیک برای fullHD مناسب نیست . اگه شما دنبال بازی رو تنظیمات Ultra هستید باید برید دنبال سری گیمینگ های بالای 8ملیون . دسکتاپ 4 ملیونی هم نمیتونه چنین راندمانی رو بده چه برسه به نوتبوک
من هم این رو میخوام بگم
اگه تو بازی رزولیشنو تا 1280 بیاری پایین بازم لگذ میزنه؟؟؟ حالا حتما که نباید رو حالت ultra بازی کرد
نه اونطوری که لگ نمیزنه
بحث اینه 3.8 میلیون هزینه کنی واقعا بی انصافیه نتونی با فول اچ دی بازی کنی
سلام
ممنون
اتفاقا درست به این نام n550 اشاره نشده ولی من مدرک دارم که این کارت گرافیک gt 750m میتونو بازی dishonored رو فول اچدی با گرافیک ultra 44.8 بده یا بازی fifa 13 رو فول اچ دی و الترا 146.4 فریم میده همینطور بازی diablo 3 رو میتونه full hd و الترا دور و بر 62.8 فریم میده و....
ولی خب بازی مثل farcry3 رو Fullhd و الترا 8.3 فریم داده
ولی خب باید در نظر داشته باشیم که که این اعداد میانگین فریم هستند این فریم ها میتونند تو شرایط مختلف بازی(مه و دود و...)متفاوت باشند
واسه assassins creed 3 هم تو fullHD و الترا هم 13.2 داده![]()
اختیار دارید اون سیستم 4 میلیونی که شما دارید راجبش حرف میزنید من تو خونم دارم با گرافیک GTX 770 OC حالا که شما حرفشو زدید اجازه بدید یه مقایسه ی کوچیکی بین اون و n550 داشته باشیم
black ops 2 یادم نیست چنتا فریم میداد چون خیلی وقتی تمومش کردم
ولی تو battle field 3
GTX 770 FullHD با بیشترین گرافیک ممکن 127 فریم میداد
در حالیکه gt 750m تو همون شرایط 12.8تا فریم بیشتر نمیده
یا
تو بازی crysis 3
GTX 770 با رزولیشن FullHD و کیفیت ultra 46-47 فریم میداد
در حالیکه gt 750m میانگینش 8 فریم بیشتر نیست(و این یعنی نهایت لگ)
یا
تو بازی Farcry3
GTX 770 دورو بر 52-51 فریم میداد Fullhd و بیشترین کیفیت ممکن
GT 750m با همون شرایط میانگین فریمش 8.3 فریم هست
و....
یه سیستم 4 میلیونی 10 برابره n550 قدرت گرافیکی داره حالا cpu و اینا بماند.شما چیرو با چی مقایسه میکنی؟اصلا اینا قابل مقایسه نیستند.
Last edited by lord Asghar; 28-08-2013 at 11:26.
سلام دوستان فکر می کنم مراجعه به لینک های پایین نتیجه بحث های بالا درباره y510p و n550 رو مشخص کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علاوه پاراگراف های آخر :
و البته جدول اول صفحه :
در ضمن نوتبوک چک یه جایی میگه :
If gaming performance is a purchase criterion, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are better alternatives. Both of them achieve significantly higher frame rates than the N550JV.
خلاصه اش از نظر من اینکه اگر دغدغه گیم دارید و مصرف بالای باتری و داغ کردن لپ تاپ براتون مهم نیست و می تونید حدود 200 دلار بیشتر خرج کنید برید سراغ y510p اگر با همین وضعیت پول کمتری دارید و می تونید با 14 اینچ کنار بیاید منتظر بشید ببینید y410p میاد یا نه و اگر دنبال لپ تاپ با کارایی گیمینگ پایین تر اما قیمت مناسب تر،عمر باتری بالاتر و خنک تر هستید خب n550jv انتخاب خوبیه!
Last edited by lena13; 28-08-2013 at 06:04.
من نمیدونم چه اصراریه همه میخوان با لپ تاپ بازی کنند!!
شما که حاضری 4-5 ملیون لپتاپ گیمینگ بخرید چرا یه ps4 (در اینده نزدیک) نمیخرید + یه لپ تاپ معمولی
ایا لذت بازی با لپ تاپ بیشتر از کنسول مخصوص گیم هسا ؟؟؟
یکی من رو روشن کنه کنجکاوم بدونم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
این y510p که شما داری مقایسه میکنی دوتا کارت گرافیک داره که تو ایران نیست.اما حالا بین همینی که یه کارت گرافیک داره و n550 کدوم بهتره برایه گیم؟؟؟؟آیا خیلی فرق میکنه؟؟؟.در مورد y510p باید بگم قیمتش 200 300 تومن
ارزونتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)