تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 175 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلامدوست عزیز میدونید توی مانیتوری با رزولیشن FullHD اگه رزولیشن بازی رو به HD تغییر بدید چه بلایی به سر کیفیت بازی میاد؟!؟یعنی از 1920*1080 بیاد به 1280*720???من خودم توی رزولیشن مانیتورم که 1280*1024 هست تو بعضی از بازی ها که زیاد لگ داره وقتی رزولیشن رو به 800*600 تغیر میدم(البته فقط واسه تست اینکه مشکل لگ از کارت گرافیک هست یا خیر)همیشه حالم از بازی به هم میخوره اونوقت شما میگید از FullHD بیاریم تو HD???آخه شما خودت میتونی اینکارو بکنی؟خوب اگه حرفه منو باور ندارید خودتون امتحان بکنید.در ضمن مهم نیست که با رزولیشن کمتر و جزییات حداقل چند فریم رو بده(چون واقعا این مدل فریم ارزشی هم نداره بالاخره صحبت 4 میلیون پوله) البته با کاهش سطح shadow ها و غیر فعال کردن Vsync کلی میشه مقدار فریم رو زیاد کرد و به داد VRAM کارت گرافیک هم رسید من خودم هر چیو هم که بتونم تو بازی عوض کنم نمیتونم دیگه رزولیشن رو عوض کنم چون واقعا بازی رو خراب میکنه!عین این میمونه که یه ادمی که چشمش قوی هست بیاد عینک یه ادمی که چشمش استیگمات داره رو بزنه.
    سلام,درسته لپ تاپی که رزولیشن fhd داره برای گیم باید کارت گرافیک قوی داشته .پس لپ تاپ های hd با همین کارت گرافیک(750) بهتر از پس گیم بر میان!اما من بیخیال fhd نمیشم.حاضرم بازی رو با کیفیت پایین اجرا کنه اما صفحه نمایش لپ تاپم fhd باشه!
    Last edited by 3aman021; 28-08-2013 at 01:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان BO2 کلا رو PC مشکل داشت و چندتا اپدیت هم براش اومد که بهترش کرد حالا شاید دوستان بدون اپدیتشو امتحان کردن. برای تست بازی هایی مثل Crysis 2 & 3 و BF3 بهتره
    دوما این کارت گرافیک برای fullHD مناسب نیست . اگه شما دنبال بازی رو تنظیمات Ultra هستید باید برید دنبال سری گیمینگ های بالای 8ملیون . دسکتاپ 4 ملیونی هم نمیتونه چنین راندمانی رو بده چه برسه به نوتبوک

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوما این کارت گرافیک برای fullHD مناسب نیست . اگه شما دنبال بازی رو تنظیمات Ultra هستید باید برید دنبال سری گیمینگ های بالای 8ملیون . دسکتاپ 4 ملیونی هم نمیتونه چنین راندمانی رو بده چه برسه به نوتبوک
    من هم این رو میخوام بگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه تو بازی رزولیشنو تا 1280 بیاری پایین بازم لگذ میزنه؟؟؟ حالا حتما که نباید رو حالت ultra بازی کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه تو بازی رزولیشنو تا 1280 بیاری پایین بازم لگذ میزنه؟؟؟ حالا حتما که نباید رو حالت ultra بازی کرد
    نه اونطوری که لگ نمیزنه
    بحث اینه 3.8 میلیون هزینه کنی واقعا بی انصافیه نتونی با فول اچ دی بازی کنی

6. این کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

الان پست شما رو دیدم
    تست کردم همین پست رو ویرایش میکنم

ویرایش: با فول اچ دی و جزییات بالا و آنتی آنالایزر 8 xباورت نمیشه 15 فریم
    تقریبا لگ داشت
    راستی کی گفته بود رو فلان بازی رو فول 45 فریم داده این آمار رو نگاه کنید

اون اولترا فول اچ دیه
    سلام
    ممنون
    اتفاقا درست به این نام n550 اشاره نشده ولی من مدرک دارم که این کارت گرافیک gt 750m میتونو بازی dishonored رو فول اچدی با گرافیک ultra 44.8 بده یا بازی fifa 13 رو فول اچ دی و الترا 146.4 فریم میده همینطور بازی diablo 3 رو میتونه full hd و الترا دور و بر 62.8 فریم میده و....
    ولی خب بازی مثل farcry3 رو Fullhd و الترا 8.3 فریم داده

ولی خب باید در نظر داشته باشیم که که این اعداد میانگین فریم هستند این فریم ها میتونند تو شرایط مختلف بازی(مه و دود و...)متفاوت باشند
    واسه assassins creed 3 هم تو fullHD و الترا هم 13.2 داده

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان BO2 کلا رو PC مشکل داشت و چندتا اپدیت هم براش اومد که بهترش کرد حالا شاید دوستان بدون اپدیتشو امتحان کردن. برای تست بازی هایی مثل Crysis 2 & 3 و BF3 بهتره
    اختیار دارید اون سیستم 4 میلیونی که شما دارید راجبش حرف میزنید من تو خونم دارم با گرافیک GTX 770 OC حالا که شما حرفشو زدید اجازه بدید یه مقایسه ی کوچیکی بین اون و n550 داشته باشیم

black ops 2 یادم نیست چنتا فریم میداد چون خیلی وقتی تمومش کردم
    ولی تو battle field 3
    GTX 770 FullHD با بیشترین گرافیک ممکن 127 فریم میداد
    در حالیکه gt 750m تو همون شرایط 12.8تا فریم بیشتر نمیده

یا

تو بازی crysis 3
    GTX 770 با رزولیشن FullHD و کیفیت ultra 46-47 فریم میداد
    در حالیکه gt 750m میانگینش 8 فریم بیشتر نیست(و این یعنی نهایت لگ)

یا
    تو بازی Farcry3
    GTX 770 دورو بر 52-51 فریم میداد Fullhd و بیشترین کیفیت ممکن
    GT 750m با همون شرایط میانگین فریمش 8.3 فریم هست
    و....

یه سیستم 4 میلیونی 10 برابره n550 قدرت گرافیکی داره حالا cpu و اینا بماند.شما چیرو با چی مقایسه میکنی؟اصلا اینا قابل مقایسه نیستند.
    Last edited by lord Asghar; 28-08-2013 at 11:26.

9. 2 کاربر از lord Asghar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان فکر می کنم مراجعه به لینک های پایین نتیجه بحث های بالا درباره y510p و n550 رو مشخص کنه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به علاوه پاراگراف های آخر :

و البته جدول اول صفحه :

در ضمن نوتبوک چک یه جایی میگه :

If gaming performance is a purchase criterion, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are better alternatives. Both of them achieve significantly higher frame rates than the N550JV.

خلاصه اش از نظر من اینکه اگر دغدغه گیم دارید و مصرف بالای باتری و داغ کردن لپ تاپ براتون مهم نیست و می تونید حدود 200 دلار بیشتر خرج کنید برید سراغ y510p اگر با همین وضعیت پول کمتری دارید و می تونید با 14 اینچ کنار بیاید منتظر بشید ببینید y410p میاد یا نه و اگر دنبال لپ تاپ با کارایی گیمینگ پایین تر اما قیمت مناسب تر،عمر باتری بالاتر و خنک تر هستید خب n550jv انتخاب خوبیه!
    Last edited by lena13; 28-08-2013 at 06:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من نمیدونم چه اصراریه همه میخوان با لپ تاپ بازی کنند!!
    شما که حاضری 4-5 ملیون لپتاپ گیمینگ بخرید چرا یه ps4 (در اینده نزدیک) نمیخرید + یه لپ تاپ معمولی

ایا لذت بازی با لپ تاپ بیشتر از کنسول مخصوص گیم هسا ؟؟؟
    یکی من رو روشن کنه کنجکاوم بدونم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

12. 2 کاربر از sharpy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان فکر می کنم مراجعه به لینک های پایین نتیجه بحث های بالا درباره y510p و n550 رو مشخص کنه :

به علاوه پاراگراف های آخر :

و البته جدول اول صفحه :

در ضمن نوتبوک چک یه جایی میگه :

If gaming performance is a purchase criterion, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are better alternatives. Both of them achieve significantly higher frame rates than the N550JV.

خلاصه اش از نظر من اینکه اگر دغدغه گیم دارید و مصرف بالای باتری و داغ کردن لپ تاپ براتون مهم نیست و می تونید حدود 200 دلار بیشتر خرج کنید برید سراغ y510p اگر با همین وضعیت پول کمتری دارید و می تونید با 14 اینچ کنار بیاید منتظر بشید ببینید y410p میاد یا نه و اگر دنبال لپ تاپ با کارایی گیمینگ پایین تر اما قیمت مناسب تر،عمر باتری بالاتر و خنک تر هستید خب n550jv انتخاب خوبیه!

این y510p که شما داری مقایسه میکنی دوتا کارت گرافیک داره که تو ایران نیست.اما حالا بین همینی که یه کارت گرافیک داره و n550 کدوم بهتره برایه گیم؟؟؟؟آیا خیلی فرق میکنه؟؟؟.در مورد y510p باید بگم قیمتش 200 300 تومن
    ارزونتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •