فکر می کنم آره چون برای پزشکی ارتش اینطوری بود ...بازم بپرس
دوستان با تجربه من اگه سراسری پزشکی یک شهر دور قبول بشم بعدش آزاد شهر خودم قبول بشم باید چیکار کنم؟؟؟
باید زنگ بزنم از دانشگاه سراسری انصراف بدم؟ یا فقط نرم ثبت نام کنم
فکر می کنم آره چون برای پزشکی ارتش اینطوری بود ...بازم بپرس
دوستان با تجربه من اگه سراسری پزشکی یک شهر دور قبول بشم بعدش آزاد شهر خودم قبول بشم باید چیکار کنم؟؟؟
باید زنگ بزنم از دانشگاه سراسری انصراف بدم؟ یا فقط نرم ثبت نام کنم
میگم نتایج بیاد کی باید وارد دانشگاه بشیم ؟؟
بچه ها علوم تحقیقات در حد کدوم دانشگاه دولتیه ؟
میارزه از خوزستان بیام برا علوم تحقیقات ؟
خوبگاه نمی دن![]()
ولی علوم تحقیقات دانشگاه خوبیه...
مگه میشه بهترین دانشگاه آزاد ایران خوابگاه نده ؟![]()
سلام
بچه ها در دفترچه ی انتخاب رشته برای دانشگاه تهران در بعضی رشته ها نوشته محل تحصیل گیلان .ظرفیت این دو تا جدا جداس دیگه ؟ و اینکه آیا سال قبل هم این دو تا رو از هم جدا نوشته بودن تو دفترچه یا هر دو یه جا بود . اصلا سال قبل تو دفترچه انتخاب رشته دانشگاه فنی فومن بوده یا نه؟
بچه ها لطفا جواب بدین . اینو برا مقایسه ظرفیت خود دانشگاه تهران در دو سال میخوام (منظورم محل تحصیل خود تهرانه)
سلام ، دوستان کاردانی بدون کنکور میشه ؟ یعنی یکی از دوستام رفته شهر ری کاردانی الکترونیک میخونه ، بدون مدرک پیش ، کسی میدونه جریان این کاردانی های بدون کنکور چیه؟ خیلی ممنون
بچه ها نتایج نهایی رو چه طوری اعلام می کنن؟ آیا اسامی رو میدن سایت یا این که باید وارد صفحه شخصی بشیم؟
مثل انتخاب رشته با مشخصات تون وارد سایت میشید و بعد اگه قبول شده باشید عنوان و کد رشته قبولی رو مینویسه و اگه تو هیچ کدوم قبول نشده باشید با فونت قرمز مینویسه مردود(البته سال پیش اینطوری بود )
سلام. من دانشجو ام.و ۵ ترم خوندم و دارم انصراف میدم. کنکور دادم.تو شرایط نظام وظیفه برای تغییر رشته نوشته بود که زمان انصراف باید در سنوات اولیه باشه و نباید وارد سنوات ارفاقی بشه. منظور از سنوات ارفاقی چیه؟ یعنی از ۸ ترم گذشته باشه یا چی؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)