اولین باره همچین چیزی میبینم، هر جا خوندم و توی متن هایی که پشتیبانی برای دوستان نوشته هم همین ضریب 1 به 8 بوده. سایت مخابرات هم که حتی برای سرویس 64 ضریب 1 به 10 نوشته!
تأیید میشه. حتماً محدودیت سرعت داره و گرنه محدود گرون تر از نامحدود نمیشه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اولین باره همچین چیزی میبینم، هر جا خوندم و توی متن هایی که پشتیبانی برای دوستان نوشته هم همین ضریب 1 به 8 بوده. سایت مخابرات هم که حتی برای سرویس 64 ضریب 1 به 10 نوشته!
تأیید میشه. حتماً محدودیت سرعت داره و گرنه محدود گرون تر از نامحدود نمیشه.
من با قسمت فروش فن آوا صحبت کردم گفت سرعت 1 به 10 هست و مصرف منصفانه هم نداره و
مثلا 512 نامحدود سرعت 50 را ثابت میده در طول یک ماه ...
اگر اینطور باشه خوبه ...
امثالی مثل شماها باعث میشین که آدم بره نمایندگی بگه آقا همه ناراضین چرا سرعت هارو اوردین پایین تلفن بده دست من بده نگاه زنگ میزنن تشکر میکنن که نامحدود هارو محدود کردن آدم ضایع شه
رفتم نمایندگی هرکاری کردم پولو پس نداد مجبور شدم سرویس رو به 256 10 گیگ تغییر بدم
اگه اینطوری باشه خوبه ولی زنگ بزنید آسیاتک هم به عنوان کسی که مشترک نیست همین رو بهتون میگن!
همین الان زنگ زدم آسیاتک در مورد سرعت کولاک برنزی بعد از مصرف حداقل تبادل پرسیدم؛ گفت بعد از مصرف مقدار حداقل تبادل، سرعت میاد رو همون مقدار حداقل ضریب اشتراک؛ یعنی سرویس 2 مگ 32 کیلوبایت میده، سرویس 1 مگ 16 میده و ...
کسای که مگن نامحدود بیشتر از محدود ها مصرف میکنن در همسایگی ما یه یه نفر هست محدود همین اسیاتک رو داره شب ها رایگان دانلود میکنه و 3 ماه بعد از من به اسیاتک امده الا مجموع دانلودش 450 گیگ هست من 80 گیگ یعنی من در این 6 ماه حتی 1/6 اون اقای که توی 3 ماه تازه با محدود انفدر دانلود کرده دانلود نکردم.پس اگه قراره نامحدود ورداشته بشه باید شب های رایگان شما محدود ها هم برداشته بشه.من اخر این ماه شاید هم زود تر تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه هر جای برم بهتر از اینجاست.
ای خدا ایران چرا اینطوریه از شانس بد ما هر چی اتفاق بده تو ایران می افته.
اگه الان من تو امریکا بدنیا اومده بودم ایران قدرت اول جهان بود یه همچین شانسی دارم من![]()
من بعد از 3 روز از مسافرت برگشتم !
الان رفتم سایتون چنتا تعرفه عجیب غریب دیدم !! 512 برنزی هم نیست انگار !
یکی خلاصه توضیح بده به جای 512 برنزی چی اضاف کردن !
-----
سرويس فعلي: اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
این دیگه چه جورشه ؟ تبادل حداقل 12 گیگ دیگه چه صیغه ایه ؟!
دوستان اگه کسی رفت فن آوا خواهشا آماره کیفیتش رو به ما هم اطلاع بده!
Last edited by yasidevil; 27-08-2013 at 18:47.
یک کلام ! خاک بر سر آسیاتک تمام !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)