دیگه طاقت صبر کردن ندارم!این n550 با کانفیگ بدون صفحه لمسی کی میخواد وارد شه!!!؟؟؟
دیگه طاقت صبر کردن ندارم!این n550 با کانفیگ بدون صفحه لمسی کی میخواد وارد شه!!!؟؟؟
سامان جان واسه اینکه برات کارایی نداره نمیخوای لمسی بگیری با نقطه ضعفی میبینی تو تاچ؟
دقیقا!
چیزهایی که توی نگاه اول تو این لپتاپ خیلی جلوه میکنه:
1- کیفیت بالای رنگ IPS و دقت صفحه نمایش FHD
2- باریک بودن و جلوه آلومینیومی دستگاه
3- کیفیت بالای صدا و ساب
4- تاچ پد چند لمسی با کیفیت
5- تاچ اسکرین با دقت بالا (استاندارد=9mm ، ایسوس=6mm)
تا چند ساعت دیگه یک ریویوی کامل با عکسهای با کیفیت میذارم...
اتفاقا من منتظر یه لپ تاپ لمسی بودم بلاخره نسل جدید دو روز دیگه برنامه های لمسی میاد اون موقعست که میفهمید.
اما لمسی برای مدلایی هست که یکم سبکتر و لاغرترند اگه این صفحش هم بر میگشت خوب بود لمسیش بیشتر به کار میومد.
کانفیگای دیگه توی دبی موجود هست مثلا صفحه hd یا i5 ??
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
جفتش !! کارایی خاصی نداره.کثیف میشه و لک میگیره.اگه ضربه کوچیکی بهش بخوره ممکنه به هم بریزه.و از همه مهمتر اینکه جدا نمیشه بشه ازش بعنوان تبلت هم استفاده کرد.
لپ تاپ 15 اینچی هست انتظار دارید جدا بشه؟!
اون موارد که شما میگید برای لپ تاپهای زیر 13 اینچ هست و قیمتشون بالا4.5 هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون این لپتاپ وارد ایران میشه؟!
gtx 760 اونم با 1100 دلار که تقریبا هم قیمت همین n550 هست
البته 17 اینچه و ایران هم 17 اینچ طلسم شده انگار!!
اتقاقا میخواستم بگم که اگه جدا شدنی بود قیمتش هم خیلی گرونتر میشد!کلا لمسی تو لپ تاپ های عادی کاربرد خاصی نداره !ضمنا حدود یه سالی میشه یه ابزاری اومده (اسمش رو دقیق یادم نیست). با فعال کردن اون ابزار میشه هر زمان که دوست داشتیم صفحه نمایش رو به لمسی تبدیل کنیم و برعکس!قیمتش هم حدود 90 دلاره.
سلام
من تا 3800-3900 بودجه دارم.قیمت n550 و lenovo y510 چنده؟مدلای دیگه کی میاد؟ من عجله ندارم تا یک ماه میتونم صبر کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)