دوست عزيز ل ي و ن كامپيوتر y510p رو آورده قيمتش هم مناسبه
دوست عزيز ل ي و ن كامپيوتر y510p رو آورده قيمتش هم مناسبه
جالبه
با گارانتی : 35,490,000 ریال
Operating System : Windows 8
Optical Drive : BlueRay
Special Features : Backlight
درست نوشته عایا؟
![]()
دوستان از بین n550 و y510p کدوم تو اجرای بازی ها پر توان ترعمل میکنند به نظرتون؟
بعد به نظرتون صفحه لمسی برای لپ تاپ ارزش خرید داره؟چون من فک نمیکنم کارکرد بدردبخوری داشته باشه نرم غیر لمسی بخرم بعد دیگه برنامه ها نسخه غیر لمسی ندن بیرون؟![]()
هورااااااااا...بالخره بارقه هایی از امید ایجاد شد...شاید ایسوس n550 ها میخواستن فروششو متوقف کنند ببیند y510 با چه قیمتی عرضه میشه
n550 دیگه بره بوقشو بزنه...با ورود y510 به بازار مسلما قیمت n550 شکسته میشه....اگه واقعا مشخصاتی که این سایت زده صحیح باشه ، با داشتن ویندوز8 اورجینال و بلوری و بک لایت ، واقعا عالیه و دیگه نیازی نیست کلی پول اضافه واسه صفحه تاچ ان550 داد
لنوو اگر مدل کارت گرافیک SLI نباشه خیلی فرقی با هم نمیکنن .
ولی اگر 2 کارت گرافیکه بیاد ایران که بعید میدونم (برا y500 که نیومد) قدرتش خیلی بیشتره .
در حالت تک کارت گرافیک لنوو یک مقدار خیلی خیلی کمی بهتره ولی در حدی نیست که بخوای روش فکر کنی ... اگر مدل تک کارت بود شما رو قیافه و چیزای دیگه تصمیم بگیر .
یک مشکلی لنوو داره خیلی بدنش لک میگیره اعصاب رو متلاشی میکنه .
باتری لنوو هم 6 سلولی مثله گذشته هاس که از 4 سلولی ایسوس عمرش کمتره . ولی کسایی که اهل بازی هستن میتونن باتریشو در بیارن ...
در کل کسی که برای بازی میگیره شاید لنوو بهتر باشه ، کسی که برای کار مهندسی و رندر و برنامه های تحلیلی میگیره قیافه ایسوس مناسب تره برا یک مهندس ... فکر کن لنوو ببری جلو استاد برای ارائه کار تا کیبورد قرمز و استایل لپتاپ رو ببینه میگه تو درس میخونی یا بازی میکنی .
ولی بازی خورا کیبورد قرمز بهشون حال میده ...
کلا اگر هدف بازی باشه لنوو بهتره ، هدف ترکیبی باشه ایسوس بهتره .
بازار دست خودشونه ، لنوو رو هم میکشن بالا که ملت حالشو ببرن ... انگار لنوو رو کی میاره ... همین سازگار ارقام .
کلا اینا طالب باشن هر مسخره بازی در میارن ... خدا کنه اوضاع این بازار درست بشه ، واقعا زشته این کارا![]()
لامصب وزنشم زیاده... تقریبا 2.8کیلوگرم....من که دیگه با معرفی این لپ تاپ از سایت لیون ، به این نتیجه رسیدم که 2هفته صبر کنم خیلی خیلی بهتر میتونم تصمیم گیری کنم و ضمن اینکه انتخاب بهتری هم خواهم داشت...![]()
راستی این بک لایت کیبوردشم قرمزه؟؟!! چه فازی میده تو شب کیبورد قرمزو روشن کنی![]()
"17زیاد وارد ایران نمیشه/امیدی به امدنش نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)