تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 175 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

Acer Aspire V3-772G-9653 Intel Core i7 8GB Memory 1TB HDD 17.3" Notebook Windows 8

ntel Core i7 4702MQ(2.20GHz)
    • 8GB Memory 1TB HDD
    • NVIDIA GeForce GTX 760M
    • 1920 x 1080
    • Windows 8
    • DVD Super Multi
    • قیمت:899 دلار .خدا میدونه این مدل برسه ایران حدودا 5 تا 6 میلیون فروش میره در صورتی که قیمت واقعیش2800هزارتومنه!!!

2. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اين مشخصاتش خيلي فرق ميكنه
    لمسي نيست
    فول اچ دي نيست
    ...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    ضمن اینکه باتریش لیتیومی هست و 6 سلولی تازه بنظر میرسه باتری این مدل قابل جدا شدنه چون باتری لپتاپ رو جز اقلام لپتاپ نوشتند و جزو نقاط ضعف نیست!!!! .جالبه این کلا فرق میکنه
    Last edited by lord Asghar; 25-08-2013 at 21:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ضمن اینکه باتریش لیتیومی هست و 6 سلولی تازه بنظر میرسه باتری این مدل قابل جدا شدنه چون باتری لپتاپ رو جز اقلام لپتاپ نوشتند و جزو نقاط ضعف نیست!!!! .جالبه این کلا فرق میکنه
    چون گارانتي آواژنگ هم هست ممكنه واقعا يه كانفيگ ديگه رو وارد كرده باشن كه البته به نظر من ضعيف تر از كانفيگ سازگاره

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستانی که n550 خریدند نمیدونند این دکمه سمت چپ مال چیه ؟؟؟؟
    من نگرفتم هنوز ولی تو ریوو دیده بودم میگفت میتونید هر برنامه ای رو تنظیم کنید که با این کلید اجرا بشه . حالا اینکه تنظیمات این کلید کجاست رو چون لپتاپ رو ندارم نمیدونم .

6. این کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم امروز مجدد رفتم پاساژ تک در مشهد...همون مغازه ای که تا دو روز پیش داشت ، الان تمام کرده...در عرض دو روز...چون اون روز تازه این مدل را آورده بود .... و گران شدنش هم همونطوری هست که دوستان میگند...فاکتور خرید جدیدش را توی کامپیوترش به من نشان داد که به قیمت 3850 تومان فاکتور شده (در حالیکه این مغازه هم دو روز پیش 3770 میداد)
    فثط یک مغازه دیگه در مجتمع تک این لپ تاپو داشت که میگفت 3920 (البته با هارد 1ترا + 64ssd .... تاکید کردم و پرسیدم که مطمئنی ssd داره و گفت بله مطمئن هستم)
    یک عده آدم سود جو متاسفانه از فرصت استفاده کردند و دیدند لپ تاپ خوب فروش رفته و قیمتارو بردند بالا بی وجدان ها....فقط یک لپ تاپ جدید اومد بازار و باوجود جدید بودنش قیمتش بسیار معقول و مناسب بود که اونم سوء استفاده کردند و اینجوری شد...کلا ذات بازاری های ایرانی اینجوریه.
    منم با این وضعیت تصمیم گرفتم چند روزی فعلا دست نگه دارم واسه خرید تا به قیمت واقعی و اولیه اش برگرده...چون تو مشهد به اندازه تهران وارد بازار نشده و در کل مجتمع تک ، فقط و فقط 2 تا مغازه داشتند این لپ تاپو که اونم یکیشون تمام کرد امشب.

8. 3 کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اتفاقا خوب شد.خوبه! اینجوری تا موقع ارزون شدن مجدد این لپتاپ انشالله y510p هم از راه میرسه و کاهش قیمت خوبی رو خواهیم دید
    Last edited by lord Asghar; 25-08-2013 at 23:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی دوستان من لپ تاپ دستم رسید قبل استفاده ببرم یه 750 با سرعت دور 7200 براش بگیرم(منظورم تعویض با هارد خودشه) چقد خرج بر میداره؟
    ارزش داره یه همچین کاری؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من هم امروز مجدد رفتم پاساژ تک در مشهد...همون مغازه ای که تا دو روز پیش داشت ، الان تمام کرده...در عرض دو روز...چون اون روز تازه این مدل را آورده بود .... و گران شدنش هم همونطوری هست که دوستان میگند...فاکتور خرید جدیدش را توی کامپیوترش به من نشان داد که به قیمت 3850 تومان فاکتور شده (در حالیکه این مغازه هم دو روز پیش 3770 میداد)
    فثط یک مغازه دیگه در مجتمع تک این لپ تاپو داشت که میگفت 3920 (البته با هارد 1ترا + 64ssd .... تاکید کردم و پرسیدم که مطمئنی ssd داره و گفت بله مطمئن هستم)
    یک عده آدم سود جو متاسفانه از فرصت استفاده کردند و دیدند لپ تاپ خوب فروش رفته و قیمتارو بردند بالا بی وجدان ها....فقط یک لپ تاپ جدید اومد بازار و باوجود جدید بودنش قیمتش بسیار معقول و مناسب بود که اونم سوء استفاده کردند و اینجوری شد...کلا ذات بازاری های ایرانی اینجوریه.
    منم با این وضعیت تصمیم گرفتم چند روزی فعلا دست نگه دارم واسه خرید تا به قیمت واقعی و اولیه اش برگرده...چون تو مشهد به اندازه تهران وارد بازار نشده و در کل مجتمع تک ، فقط و فقط 2 تا مغازه داشتند این لپ تاپو که اونم یکیشون تمام کرد امشب.
    پس اگر برا شما هم 3850 شده اونجا طرف به من راست گفته ...
    اخه من همه خریدام از اون هست و همیشه قیمت مناسب بهم میداد و ازش ناراضی نبودم ولی امروز دیدم زنگ زد و گفت گرون شده ... حدس خودمم همین بود که چون همه حمله ور شدن لپتاپ رو بگیرن و الان هم فصل فروش لپتاپ هست و لپتاپ های دیگه فروششون زیاد نیست اومدن قیمت رو بردن بالا رو این سود ببرن .

مشکل از تهران آب میخوره ... اینا همه از تهران میارن . فردا بچه ها برید قیمت بگیرید ببینید تهران 3800 به بالا شده یا نه ؟
    من هنوز پول رو کامل ندادم و اگر الکی بهم 3850 گفته باشه ، کوتاه نمیام بعدشم مشتریشو از دست میده چون من نزدیک 4-5 میلیون تا حالا ازش جنس خریدم ولی بهم قیمت درست میداد نه اینجوری 2 روزه 70-80 تومن گرون بشه .

12. این کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اتفاقا خوب شد.خوبه! اینجوری تا موقع ارزون شدن مجدد این لپتاپ انشالله y510p هم از راه میرسه و کاهش قیمت خوبی رو خواهیم دید
    الان نتیجه های دانشگاه ها داره میاد ، ارشد ، دکتری و مقطع کارشناسی ///
    حجم زیادی میخوان لپتاپ بگیرن ... فکر میکنی فروشنده ها میان این فرصت رو به ما لطف کنن و قیمت پایین بیارن ؟؟؟ به نظرم فروشنده ها از این فرصت استفاده میکنن و قیمتارو میکشن بالا که تو این 1-2 ماه که رونق بازار لپتاپ هست حسابی سود کنن و به فکر من و تو نیستن .
    انشالله بیاد پایین ولی این بازاریایی که من میشناسم و اتفاقی که امروز افتاد به نظرم عمرا این فرصت رو از دست بدن و قیمتا بیاد پایین .

بازم به نظرم شما اگر میخوای صبر کنی باید به فکر آبان ، آذر باشی . بعیده از این بازاریا خیری برسه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا اصلا قانون وجود نداره واسه قیمت ... هرکی هرچقدر بخواد میده...امروز که رفتم قیمت بگیرم ، قیمت n46vz را هم گرفتم...بیک مغازه گفت 3100...مغازه ه ی بهدی که میگفتم آقا قیمت چنده؟؟میگفت چند قیمت داری...من گفتم 3100 ، گفت بیا 3050 میدم...ببین چقدر واسشون سود داره که اینجوری میگن
    تنها راهش اینه که کسی نخره این مدلو و مجبور بشن بیارن پایین...اما متسفانه مردم مملکت ما در اینجور مواقع برعکس عمل میکنند و از ترس اینکه این جماعت بازاری بیشتر گرون نکنند ، بیشتر متمایل میشن به خریدش

15. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •