سلام
بالاخره سابش چی شد؟تاثیرش تو صدای لپتاپ محسوسه یا فرقی نداره؟
سلام
بالاخره سابش چی شد؟تاثیرش تو صدای لپتاپ محسوسه یا فرقی نداره؟
همونطور که آقا جواد وکیلی توضیح کامل دادند هوا باید از یه جای دیگه ای وارد لبتاپ بشه دیگه! وگرنه کولینگ درست عمل نمیکنه. از روی عمد هم کارت گرافیک و پردازنده رو نزدیک صفحه تصویر میزارن تا گرماش از کیبورد دور باشه و دستتون رو اذیت نکنه.
علاوه بر نرم افزار کوچیک و کم حجم Gpuz از بایوس خود لبتاپ هم میتونی راحت میزان رم گرافیک رو ببینی.
مطمئنی چراغ نام لاک نداره؟ شاید حذف این چراغه همون دلیل کاهش قیمت فوق العاده نسل جدیده![]()
Last edited by parsicola; 25-08-2013 at 11:26.
داداش سابش تاثیر فوق العاده ای توی صداش داره. خود اسپیکرهاشم صدای بالایی دارن و لی به علت اندازه کوچیکشون نمی تونن باس عمیق تولید کنن. توی ویدیوهایی که من دیدم صدای باس ساب فوق العاده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان موجودي ديجي كالا تموم شد
نميدونم من كه سفارش دادم كار خوبي كردم يا نه
نيان قيمت رو بشكنن يه صد تومن بيارن پايين:banghead:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
برای حل مشکل numlock شما یک برنامه میگم نصب کن ، آیکونش کنار ساعت اون پایین قرار میگیره و تو دید هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه Keyboard LEDs رایگانه ، نصب کنید و برای numlock , caps lock , scroll lock میتونید رنگ های متفاوتی انتخاب کنید ، هر کدومشون که روشن باشه اون پایین تو Tray رنگش روشن میشه ، 3 تا چراغ داره ...
من یک کیبورد دارم که کلا چراغ LED نداره ، با این برنامه مشکلم حل شد و خیلی راضیم و همیشه میفهمم که الان کدوم دکمه روشن هست .
حالا که سفارش دادی،دیگه فکرشو نکن...
تازه توی 3800 که آدم لپ تاپ می خره 100 تومن چیزی نیس.
پیش پیش مبارکت باشه![]()
دوستان و تو رزولیشن ماکسیمم گذاشتم و میبینم تو مرورگر ها مختلف سایت ها رو که باز میکنم. تام صفحه نمیاد..و گوشه های سمت راست و چپ نیستند و واید نیست صفحه...البته همه صفحه اون سایت رو میبینم ولی بصورت باریکتر از قبل...
راستی اون میزان باطری که عکس پست 776 دوستمون دیدیم رو کسی برنامشو میدونه چیه ؟
Last edited by air_damned; 25-08-2013 at 14:07.
دوستان خبری از ورود کانفیگ های پایینتر نشد؟من منتظر ورود صفحه نمایش بدون لمسی هستم !به نظرم صفحه نمایش لمسی در لپ تاپ های عادی کاربرد خاصی نداره چون جدا هم نمیشه که بشه ازش بعنوان تبلت استفاده کرد. فقط سرعت کارهایی مث شروع آهنگ یا فیلم و یا توقف اون و امثال اینها رو بالا میبره!بعدشم همش لک میگیره و مدام باید صفحه نمایش رو تمیز کنیم!به نظرم به صرفه نیست , فقط برای راحت تر شدن کار با ویندوز 8.رو این حساب منتظر ورود n550 با کانفیگ بدون لمسی هستم!
دوست عزیز باهاتون موافقم و اینکه n46vz که دوستان پیشنهاد دادن،صفحه نمایش 14 اینچ به نظرم کوچیکه و بهتره منتظر n550 باشیمفقط برای راحت تر شدن کار با ویندوز 8.رو این حساب منتظر ورود n550 با کانفیگ بدون لمسی هستم!![]()
آره داداش صفحه 14 زیاد جالب نیست ,من اول قصد خرید لپ تاپ 14 اینچی رو داشتم اما بعد یکم تحقیقم رو بیشتر کردم به این نتیجه رسیدم که صفحه نمایش 14 اینچ دل آدمو میزنه !علاوه بر این به علت ابعاد کوچیکتر هم داغ میکنند و در سخت افزار هم ضعیفتر از 15 اینچ عمل میکنند.(مثلا در سیستم صوتی)علتشم فقط و فقط ابعاد و سایز کوچیکترش هست.امیدوارم n550 با گرافیک 2 و بدون صفحه لمسی هر چی زودتر وارد شه .اینجوری حداقل 500 تومن کمتر هزینه میکنیم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)