تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 457 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه سوالی دارم، فرض کنید یه سیستم پر از ویروسه و ما میایم روش کومودو نصب میکنیم، بعد از نصب HIPS و سند باکس میان تمام فایل های ناشناخته رو تفکیک میکنن و اجازه اجرا بهشون نمیدن، در واقع فعالیت همه ویروس هایی که رو سیستم اجرا میشدن رو به دلیل ناشناخته بودنشون بلاک میکنه و باعث میشه سیستم به روند عادی خودش برگرده، این استدلال من درسته؟ یعنی اگه ما رو سیستم آلوده کومودو نصب کنیم قابلیت سند باکس و HIPS از ادامه فعالیت اون ها جلوگیری میکنه و باعث میشه که سیستم به حالت عادی برگرده؟
    بستگی داره از یک ویروس اون قدر ضعیف باشه که همیشه از یک جا اجرا بشه و رجیستر ویندوز و اینا رو دستکاری نکرده باشه درسته.
    ولی اگه اومده باشه و به رجیستار و.. بمب زده باشه اون وقت فرق می کنه و ویتدوز شما مشکا پیدا کرده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام
    تو مطالب مهمی که صفحه اول گذاشتین مورد 7 و 8 و 14 عکساش باز نمی شن!
    Last edited by Alli13; 25-08-2013 at 11:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام مجدد
    من فعلا قصد دارم کومودو رو نگه دارم رو سیستمم.اما یه سوال در مورد SandBox مدت هاست که برام پیش اومده:

فرض کنید من یه برنامه مثل IDM رو دانلود می کنم(با فرمت Rar) حالا توش همه فایل نصب هست و هم فایل های کرک.من فایل رو از حالت Rar در میارم.موقع خارج کردن از حالت Rar همون جا آنتی ویروس وارد عمل میشه اما من می خوام از قابلیت SandBox استفاده کنم(یا اصلا بفرستم به Virus Total) ولی قبل از اینکه بخوام کلیک راست کنم و Run In SandBox رو بزنم آنتی ویروس بهش گیر داده،خوب حالا چی کار باید بکنم؟ فرض رو هم میزاریم رو اینکه کرک اصلا واقعا ویروسی هست.

ممنون

(البته روش نصب IDM و فرستادن کرک ها به فایل های امن و استئنائات رو خوندم،IDM رو به عنوان مثال آوردم)

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام مجدد
    من فعلا قصد دارم کومودو رو نگه دارم رو سیستمم.اما یه سوال در مورد SandBox مدت هاست که برام پیش اومده:

فرض کنید من یه برنامه مثل IDM رو دانلود می کنم(با فرمت Rar) حالا توش همه فایل نصب هست و هم فایل های کرک.من فایل رو از حالت Rar در میارم.موقع خارج کردن از حالت Rar همون جا آنتی ویروس وارد عمل میشه اما من می خوام از قابلیت SandBox استفاده کنم(یا اصلا بفرستم به Virus Total) ولی قبل از اینکه بخوام کلیک راست کنم و Run In SandBox رو بزنم آنتی ویروس بهش گیر داده،خوب حالا چی کار باید بکنم؟ فرض رو هم میزاریم رو اینکه کرک اصلا واقعا ویروسی هست.

ممنون

(البته روش نصب IDM و فرستادن کرک ها به فایل های امن و استئنائات رو خوندم،IDM رو به عنوان مثال آوردم)
    بر روی ایکون کمودو در تسک بار کلیک راست کنید و آنتی ویروس رو غیرفعال کنید
    یه سوالی دارم، فرض کنید یه سیستم پر از ویروسه و ما میایم روش کومودو نصب میکنیم، بعد از نصب HIPS و سند باکس میان تمام فایل های ناشناخته رو تفکیک میکنن و اجازه اجرا بهشون نمیدن، در واقع فعالیت همه ویروس هایی که رو سیستم اجرا میشدن رو به دلیل ناشناخته بودنشون بلاک میکنه و باعث میشه سیستم به روند عادی خودش برگرده، این استدلال من درسته؟ یعنی اگه ما رو سیستم آلوده کومودو نصب کنیم قابلیت سند باکس و HIPS از ادامه فعالیت اون ها جلوگیری میکنه و باعث میشه که سیستم به حالت عادی برگرده؟
    همیشه توصیه شده کمودو (و به طور کل نرم افزارهایی که از قابلیت HIPS استفاده میکنند) رو بر روی سیستم های پاک و بدون آلودگی نصب کنید
    اما اگر جزئی تر بخواییم پاسخ بدیم اول باید دید آلودگی شما از چه نوعی است
    فرض میکنیم مخرب فایل های سیستمی شما رو آلوده کرده باشه مثل ویروس سالیتی,virut ...خب در اینجا کاری از دست HIPS و سندباکس برنمیاد,در این حالت تمام فایل های سیستمی شما وارد سندباکس میشه و سیستم شما بدتر از قبل میشه (البته آنتی ویروس کمودو به طور خاص قابلیت گندزدایی سالیتی رو اضافه کرده ولی من نمیدونم چقدر میتونه موفق باشه )
    اکثر آلودگی های مهم مثل بالا هستند که بر روی فایل های سیستمی شما اثر میگذارند و قابلیت های مهم ویندوز مثل ریجستری , تسک منیجر و ... رو غیرفعال میکنند و کاری از HIPS برنمیاد
    حالا فرض کنید فقط به یک تروجان آلوده شدین که در حال ارسال اطلاعات شما هست و تاثیری بر روی قابلیت های ویندوز نداشته در این صورت میتونید فایل رو با استفاده از سندباکس و HIPS متوقف کنید و اجازه فعالیت ندین
    با این حال خیلی کم چنین ویروس مهربونی پیدا میشه و کار اصلی ویروس خرابکاری در سیستم شماست که شما قبل از نصب کمودو باید از سلامت سیستممون اطمینان پیدا کنید
    Last edited by jolan57; 25-08-2013 at 16:17.

5. 8 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان
    من از فایروال کمودو استفاده میکنم و همچنین از چیز پی ان کریو. ولی وقتی با کریو وصل میشم همه ی برنامه هایی که بلاکشون کرده بودم میتونن وصل بشن به اینترنت. توی تنظیمات Network Adapter ها هم درایور فایروال کمودو (COMODO Internet Security Firewall Driver) واسه کارت شبکه ی اصلی نصب هست ولی واسه اداپتر کریو نصب نیست.
    میخواستم بدونم میشه دستی این درایور رو نصب کرد؟؟ اگه نصب کنم اصلا مشکل حل میشه؟؟ یا اگه راه دیگه ای داره ممنون میشن راهنمایی کنین.

از دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟ کرک همه ی برنامه ها یکی یکی داره میپره

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

کار این نرم افزارها چیه؟

Comodo Cloud Storage

Comodo Programs Manager

COMODO PC TuneUp

Comodo Verification Engine

Comodo Unite

Comodo SecureEmail

8. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کار این نرم افزارها چیه؟

Comodo Cloud Storage
    این باید حافظه اینترنتی باشه. یعنی به شما یک حجم حافظه میده که شما فایلهاتون را آپلود میکنید و از هرجا وصل بشید به اون فایلها دسترسی دارید.

Comodo Programs Manager
    برنامه مدیریت برنامها. حذف و پاک کردن برنامه های غیرضروری و تعیین برنامههایی که با بوت شدن ویندوز راه میافتند. یه زمانی داشتم. زیاد با ویندوز7 جور نبود. الآن روی8 ندارم.

COMODO PC TuneUp
    نوشته دیگه تیون آپ. یعنی حذف فایلهای اضافی و تمیز کردن رجیستری. شاید درایورها را هم آپدیت بکنه.

Comodo Verification Engine
    حدس میزنم برنامه ایی را که میخواهی نصب کنی تأیید بکنه. یعنی اگه تأیید نکرد نصب نکنید.Comodo Unite نمیدونم.

Comodo SecureEmail
    برای امنیت ایمیل. لابد کدگذاری میکنه.
    اونهایی را که میدونستم گفتم.

10. 5 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

از دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟ کرک همه ی برنامه ها یکی یکی داره میپره
    ایراد هست......

امیدوارم رفع بشه.

باید از یک ابزار دیگری استفاده بکنید.

12. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

بر روی ایکون کمودو در تسک بار کلیک راست کنید و آنتی ویروس رو غیرفعال کنید
    سلام
    ممنون از پاسختون
    فرض کنیم که اگه فایل ما به طور 100 در 100 ویروس باشه چی؟ بازم میگین که آنتی ویروس رو قطع کن؟ میدونید که بعضی ویروسا اصلا نیازی به اجرا شدن ندارن،خودشون به طور اتومات اجرا میشن

با تشکر

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میدونید که بعضی ویروسا اصلا نیازی به اجرا شدن ندارن،خودشون به طور اتومات اجرا میشن
    ویروسی که اوتوماتیک اجرا بشه فقط در زمانی هستش که بهمراهش فایل اوتوران داشته باشه تا در موقع دابل کلیک اجرا و سیستم رو آلوده کنه
    پس هیچ ویروس و یا هر فایلی بدون اوتوران قابل اجرای اوتوماتیک نداره!

15. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •