y510p لپتاپه خوبیه واقعا اومده؟من فکر میکنم ارزش خریدش بیشتر از n550 باشه.
y510p لپتاپه خوبیه واقعا اومده؟من فکر میکنم ارزش خریدش بیشتر از n550 باشه.
برای اینکه نوع صفحه رو بفهمی برو به این آدرس :
روی My Computer کلیک راست کن بعدش Properties
از گزینه های سمت چپ Device Manager رو باز کن
از صفحه باز شده کشوی Monitors رو باز کن میبینی نوشته Generic PnP Monitor روش دابل کلیک کن تا صفحه مربوط به مشخصاتش باز بشه
تب Details رو بیار
از منوی کشویی که الان روی Device Description قرار داره ، گزینه Hardware Ids رو بزن
حالا اون باکس پایین نوع مانیتور رو نوشته .
اگر نوشته باشه MONITOR\LGD0323 یعنی صفحه شما پنل نوع لمسی و IPS و Full HD هست .
اگر میتونی چک کن خبرشو بگذار . شما گارانتی سازگار رو گرفتید درسته ؟
Last edited by Ocaryx; 24-08-2013 at 22:27.
دوست من همانی که شما فرمودید هست ولی روی جعبه چیزی از ips ننوشته![]()
دوست عزیز شما که گرفتی ، یک لطف بکن و در یک پست ، تمام مشخصات لپ تاپتو بنویس تا این همه آدم را از سر در گمی دربیاری...زدن یک پست وقت زیادی نمیبره ها ، ثوابم داره تازه![]()
عزیزم 100 پست زدم این اخری هم از کارتون عکس اپلود کرم.. در ضمن خواندن پست های قبلی هم وقتی نمیبره ها......
Last edited by air_damned; 25-08-2013 at 06:44.
بازم دستت درد نکنه که جواب میدی .
یک فایل حجیم مثلا 1-2 گیگ رو میخوای انتقال بدی ، سرعت انتقال رو چند مگ میزنه ؟ 30؟ 40؟ 50؟ 60؟ 70؟ 80؟ 90؟
چون من میخوام هاردشو به فروشنده بفروشم و هارد SSD جایگزین کنم ، ولی اگر سرعتش قابل قبول باشه شاید هاردشو دست نزنم .
شما اگه بدون لمسی و با گرافیک 2 میخوای ، خب N46jv بخر داداش...قیمت 3300 فقط صفح اش 14 اینچه.
دوستان این N46JV هم عالیه ها...میشه گفت همین N550JV هست با گرافیک 2 و صفحه نمایشگر بدون لمسی...فقط صفحه اش 14 اینچه.
اگه این مدل تو بازار موجود باشه من اینو میخرم . تو سایت های اینترنتی که موجوده اما بازارو خبر ندارم.کسی اطلاع داره از موجودیش؟؟(فقط اگه کیبوردش بک لایت داشته باشه بی نظیره)....حالا صفحه لمسی چه کارایی داره که بخوام پول اضافه بدم بهش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو یک پست همه مشخصاتشو یکجا بنویسی دیگه سوالای بچه ها تا حد زیادی کاهش پیدا میکنه...راستی داداش شما که رفتی لپ تاپ بخری مدل N46JV هم بود ؟؟ قیمت؟؟
دوستانی که صفحه لمسی و IPS براشون مهم نیست
این مدل رو نگاه کنن 3180
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه نمایش n550 را که تو notebookcheck مات معرفی کرده پس چرا دیجی کالا زده براق؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)