تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 175 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

سلام
    حالا نمیشه یه بر چسب فارسی بزنیم به صفحه کلید؟؟؟راستی اون Sub Woofer اش چجوریه؟ فرقی هم میکنه به صدا وقتی فعال و غیر فعال میشه؟
    فرق میکنه؟! باس عمیقی میده که حالشو میبری!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من الان میخوام سفارش بدم؟
    از دیجی کالا سفارش بدم یا آل دیجیتال؟
    واقعیتش یه بار از آل یه آیپد سفارش دادم نایلون دور جعبه آیپده نزدیک بود در بیاد نمیدونم تو پست اینطوری شده بود یا کلا کارشون اینطوریه؟
    این رایان کاوه که دوستمون 3720 سفارش داده برا من که شهرستانم امکان سفارش دادن داره یا به ریسکش نمی ارزه از همین دو تا سفارش بدم؟
    فقط لطف کنید سریع جواب بدین چون من میخوام الان سفارش بدم

ممنون

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دیجی کالا بهتره
    نرم افزار گردو هم دارن میدن واسه همین یکم گرو تره
    در کل دیجی کالا مطمئن تره

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دیجی کالا بهتره
    نرم افزار گردو هم دارن میدن واسه همین یکم گرو تره
    در کل دیجی کالا مطمئن تره

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
    ممنون داداش
    به نرم افزار احتیاجی ندارم فقط میخوام بسته سالم به دستم برسه نه مثل اون سری که حسابی خورد تو ذوقم

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان خریدم ولی هنور درایور بک لایت رو نصب نکردم..ولی پشت ویترین روشنش داشت...در ضمن یه چیزی توجه شدم که ایسوس جیدا بیشتر لپ تاپ های جدید رو بدون کیبورد فارسی میزنه...ولی متاسفانه در بازار مثل سونی و اپل از اون روکش های فیت کیبور فارسی برای ایسوس نیست..و باید از اون برچسب های دونه استفاده کرد که ممکنه اسیب بقزنه به دکمه ها..در ضمن 3720 از رایان کاوه در تهران پاساژ پارسیان
    پس بالاخره خریدی!مبارکت باشهمنتظر یه نقد و بررسی کامل هستیم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا من مجددا زنگ زدم دیجی کالا راجبه هارد ssd پرسیدم گفت داره بعدش من کلی بهش گفتم که آقا تو سایت ایسوس نداره و اینا...گفت آقا شما مارم به شک
    انداختی 30 مین دیگه زنگ بزن تا من از اونجایی که سفارش دادیم بازم بپرسم خلاصه بعد 30 مین ما زنگ زدیم و طرف گفت مطمئنه که هارد ssd داره و صفحه full hd نیست ولی تو ویندوز 8 تاچش کار میکنه و فرقی نمیکنه
    اورجینال باشه یا معمولی.من که دیگه گیج شدم آقا اگه هارد ssd داشته باشه میارزه 3780 ولی full hd نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من مجددا زنگ زدم دیجی کالا راجبه هارد ssd پرسیدم گفت داره بعدش من کلی بهش گفتم که آقا تو سایت ایسوس نداره و اینا...گفت آقا شما مارم به شک
    انداختی 30 مین دیگه زنگ بزن تا من از اونجایی که سفارش دادیم بازم بپرسم خلاصه بعد 30 مین ما زنگ زدیم و طرف گفت مطمئنه که هارد ssd داره و صفحه full hd نیست ولی تو ویندوز 8 تاچش کار میکنه و فرقی نمیکنه
    اورجینال باشه یا معمولی.من که دیگه گیج شدم آقا اگه هارد ssd داشته باشه میارزه 3780 ولی full hd نیست.
    یعنی چی فول اچ دی نیست؟
    مطمئنی؟
    این دیگه چه مسخره بازیه اینا در آوردنم خب یکیش رو باز کنن این همه آدم سر کاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یعنی چی فول اچ دی نیست؟
    مطمئنی؟
    این دیگه چه مسخره بازیه اینا در آوردنم خب یکیش رو باز کنن این همه آدم سر کاره
    نمیدونم والا من که دیگه قاطی کردم میخوام بخرم موندم از کی بخرم کدوم کانفیگو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دیجی کالا یا دیجی استار ، دیجی کالا که اصلا ssd نداشت تو مشخصاتش اونکه ssd داشت دیجی استار بود که از اول هم صفحه نمایش رو زده بود hd!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

IPS نیست؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •