تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 175 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته و نمیشه به اطلاعات این سایتهای داخلی اطمینان کرد و پر از اشکاله. اکثرا میبینی اپراتوری که داره اطلاعاتو وارد میکنه نمیدونه ssd چی هست! احتمال زیاد دیجی استار منظورش این بوده که با دو کانفیگ هارد 64 گیگ ssd و یا هارد معمولی ارائه میکنه. علامت + صد درصد اونجا اشتباهه و باید علامت یا قرار میدادند.
    درسته که خود ایسوس فقط با هاردهای مکانیکی عرضه میکنه اما نمایندگی ها و دیلر ها بر اساس تقاضای مشتری با کانفیگ ssd هم ارائه میکنند. مثلا یک جا دیدم که کانفیگ بدون هارد رو هم ارائه میکنند و 50 دلار ارزونتره و یا کانفیگ با هارد ssd128 گیگ هم با 190 دلار بیشتر ارائه میکنند یعنی با کسر قیمت هارد مکانیکی 140 دلار بیشتر میشه. تا الان تمام مدلهای مختلف این لبتاپ دارای پورت اضافی msata نبوده اند. پس نمیشه همزمان هم ssd و هم هارد مکانیکی معمولی رو درکنار هم داشت. حتی تحقیق کردم ببینم میشه مثلا dvd رو حذف و بجاش هارد ssd اضافه کرد اما دیدم پورتشون فرق داره و نمیشه.
    سلام ، چرا میشه به جای DVD هارد معمولی یا SSD جایگزین کرد .
    کلا رو اکثر لپتاپ هایی که درایو نوری دارن میشه اینکارو کرد .

شما باید یک عدد HDD Caddy بگیرید که 100 تومنی قیمتشه . بعدش هارد مکانیکی یا SSD رو درونش قرار میدید و جای درابو نوری قرار میدید ، یک جک آزادسازی هم داره که راحت بتونید هارد رو از توش بردارید .

واسه n550 هم این caddy اومده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از بچه های پرشین تولز هم وارد میکنه میشه خرید :

2. 2 کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته و نمیشه به اطلاعات این سایتهای داخلی اطمینان کرد و پر از اشکاله. اکثرا میبینی اپراتوری که داره اطلاعاتو وارد میکنه نمیدونه ssd چی هست! احتمال زیاد دیجی استار منظورش این بوده که با دو کانفیگ هارد 64 گیگ ssd و یا هارد معمولی ارائه میکنه. علامت + صد درصد اونجا اشتباهه و باید علامت یا قرار میدادند.
    درسته که خود ایسوس فقط با هاردهای مکانیکی عرضه میکنه اما نمایندگی ها و دیلر ها بر اساس تقاضای مشتری با کانفیگ ssd هم ارائه میکنند. مثلا یک جا دیدم که کانفیگ بدون هارد رو هم ارائه میکنند و 50 دلار ارزونتره و یا کانفیگ با هارد ssd128 گیگ هم با 190 دلار بیشتر ارائه میکنند یعنی با کسر قیمت هارد مکانیکی 140 دلار بیشتر میشه. تا الان تمام مدلهای مختلف این لبتاپ دارای پورت اضافی msata نبوده اند. پس نمیشه همزمان هم ssd و هم هارد مکانیکی معمولی رو درکنار هم داشت. حتی تحقیق کردم ببینم میشه مثلا dvd رو حذف و بجاش هارد ssd اضافه کرد اما دیدم پورتشون فرق داره و نمیشه.

بله کاملا مطمئن هستیم.

درضمن موس هم داخل کارتن لبتاپ موجوده و نه سازگر و نه دیجی کالا چیزی از خودشون مایه نزاشتن و جزو لوازم اشانتیون لبتاپه که خود ایسوس داخل کارتن قرار داده.
    بسته به اینکه لپتاپ کجا عرضه می شه معمولا کانفیگ هایی دارند که تو سایت اصلی سازنده شاید دیده نشه. توی این لینک زیر 24 گیگ SSD برای کش داره.
    و بد نیست روی Customise هم کلیک کنید و قیمت های هارد و رم رو هم ببینید!

البته باز هم شما نمی تونید همزمان یه هارد مثلا 250 SSD و هارد HDD داشته باشید. اما وجود کش SSD به سرعت بوت و انتقال داده ها و... کمک می کنه. احتمالا این مدلی که تو ایران هست کش SSD نداره.
    - اما در مورد قضیه 4 گیگ رم گرافیک: برای کسانی که لپتاپو صرفا برای بازی نمی خوان این مقدار رم روی گرافیک مزیت بزرگیه. مثلا فتوشاپ مخصوصا توی فایل های بزرگ و رزولوشن های بالای چاپ tempهایی تولید میکنه در حد دهها گیگ! داشتن 4 گیگ رم گرافیک و 8 گیگ رم سیستم سرعت پردازش این جور برنامه ها رو خیلی بهبود می بخشه. همچنین رندرگیری توی 3DMax. البته برای پردازش موازی گرافیکی (3Dmax - Premiere -Maya و...) کارت های مخصوصی مثل سری Quadro انویدیا هست با قیمت های نجومی که کلا معماریش فرق می کنه با Geforceها. خلاصه اینکه ضرر نمی کنین از 2 گیگ رم بالاتر.
    - اینکه باطریش جدا نمیشه: شما اگه این ریویو رو ببینین ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خیالتون ازین بابت هم راحت میشه. میتونین با تنظیمات ایسوس لپتاپو تنها با برق شهر راه بندازین:

Last edited by جواد . وکیلی; 24-08-2013 at 09:40.

4. 2 کاربر از جواد . وکیلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پس شما کل مجتمع را نگشتی داداش اتفاقا من کلا از دوتا مغازه پرسیدم...اولین مغازه ای که پرسیدم ، داشت...اما دومیه نداشت.دیگه بقیه جاهارو نپرسیدم.
    وارد مجتمع که میشی ، اولین مغازه دست راست... نمایندگی ایسوسه و تقریبا تمام لپ تاپ های ایسوسی که تو بازار موجود باشند را داره.
    میدونم کدومو میگی اتفاقا اولین مغازه ای که رفتم همین بود ولی گفت مشهد نیومده . حالا دوباره می پرسم.
    هنوز کسی لپ تاپ به دستش نرسیده بیاد یکم برامون تعریف کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تو تهران اگر کسی خواست بخره بهتره بره پارسیان،من خودم چون خونمون نزدیکه تقریبا هر سه تا پاساژ رو تو ضمینه سخت افزار و لپ تاپ درووو کردم،به نظرم پارسیان واسه لپ تاپ خیلی بهتره ،من خودمم لپ تاپ قبلیم رو ازونجا گرفتم و نمایندگی برندها هم تقریبا همه اونجا هستن.ولی به هرحال باز خواستین قیمت بگیرین فردا نیاین بگین فلانی گفت،من تجربم رو گفتم.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من الان زنگ زدم بازرگانی مهر
    گفتن کیبورد انگلیسی هست و ایسوس دیگه کیبورد فارسی نمیزنه/بک لایت هم گفتن اطلاع نداریم و تضمین نمی کنیم که داشته باشه
    قیمت هم 3720
    هار هم 1ترا 5400

اطلاعات کاملتر را قرار شد بپرسن زنگ بزنن بهم

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان از چند نمایندگی که دستگاه رو باز کردن پرسیدم و گفتند که بک لایت نداره..ولی تو فیلم هایی که دوستان از یوتوب گذاشته بود داشت..
    حالا یه سوال میخوا فردا بگیرمش ولی به نظرتون با در نظر گرفتن اینکه قیمت دلار ثابت بمونه ..ممکنه در اثر نوبرانه بودن قیمتش بعد 2 هفته افت کنه ؟؟
    به نظرتون با عدم ثبت سفارش و تقاظا واسه خرید این دستگاه ممکنه کمبود پیدا کنه و گران بشه ؟
    Last edited by air_damned; 24-08-2013 at 09:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

دوستانی که با تجربه ترن توضیح بدن با توجه به اینکه صفحه ش لمسیه و Win 8 هم روش نصب نیست بعد از نصب این ویندوزای کرک شده مشکلی نخواهیم داشت عایا؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان از چند نمایندگی که دستگاه رو باز کردن پرسیدم و گفتند که بک لایت نداره..ولی تو فیلم هایی که دوستان از یوتوب گذاشته بود داشت..
    حالا یه سوال میخوا فردا بگیرمش ولی به نظرتون با در نظر گرفتن اینکه قیمت دلار ثابت بمونه ..ممکنه در اثر نوبرانه بودن قیمتش بعد 2 هفته افت کنه ؟؟
    به نظرتون با عدم ثبت سفارش و تقاظا واسه خرید این دستگاه ممکنه کمبود پیدا کنه و گران بشه ؟
    درود
    صفحه کلید انگلیسی گفتن هست؟
    بک لایت نداشته باشه فارسی هم نباشه دیگه بدرد چی می خوره اخه!
    در صورتی که مدل جدیدی بیاد قیمت این کاهش پیدا میکنه و فکر نکنم هم کمتر از دو ماهه مدل جدید وارد کنن شاید هم چندین ماه دیگه!
    با اومدن N550 قیمت S550 حدود 400 تومن ارزونتر شد!

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

درود
    صفحه کلید انگلیسی گفتن هست؟
    بک لایت نداشته باشه فارسی هم نباشه دیگه بدرد چی می خوره اخه!
    در صورتی که مدل جدیدی بیاد قیمت این کاهش پیدا میکنه و فکر نکنم هم کمتر از دو ماهه مدل جدید وارد کنن شاید هم چندین ماه دیگه!
    با اومدن N550 قیمت S550 حدود 400 تومن ارزونتر شد!
    من هم فکر میکنم قیمت تا چند ماه آینده پایین نیاد. متخصصین امر میگن اگه غائله سیاسی پیش نیاد دلار همین حدودا میمونه حالا 100 بالا یا پایین. که تاثیر آنچنانی تو قیمت لپتاپ نداره در درازمدت. به نظرم هر کی پول داره بخره و خودشو عذاب نده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان تماس گرفتم میگن که تا 2 -3 روز دیگه بار جدید میاد.. وحتی ممکنه کانفینگ یا قیمت دچار تغییر بشه... نظرتون چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •