تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 718 از 1126 اولاول ... 218618668708714715716717718719720721722728768818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام خدمت اکسترمی عزیز.ممنون از محبتت تون.هرچند قبلاً این برنامه رو نصب کردم ولی اسکرین شات ها رو خدمتتون میذارم ببینید چی تشخیص میدید.ان شاءالله که خیر میشه/البته الانم هنوز پیغام 3rd Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace Press F1 to Resume می یاد که با اف یک ازش میگذرم.حتی سخت افزار جدید هم شناخت و ریستارت هم خواست ولی بعد ریستارت باز همون حالت تک پارتیشن رو داره (ضمناً درایو E توی دیسک منیجمنت مربوط به هارد هیتاچیم هست.)

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

ممنون از محبت تون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت اکسترمی عزیز.ممنون از محبتت تون.هرچند قبلاً این برنامه رو نصب کردم ولی اسکرین شات ها رو خدمتتون میذارم ببینید چی تشخیص میدید.ان شاءالله که خیر میشه/البته الانم هنوز پیغام 3rd Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace Press F1 to Resume می یاد که با اف یک ازش میگذرم.حتی سخت افزار جدید هم شناخت و ریستارت هم خواست ولی بعد ریستارت باز همون حالت تک پارتیشن رو داره (ضمناً درایو E توی دیسک منیجمنت مربوط به هارد هیتاچیم هست.)

ممنون از محبت تون
    این هاردتون که خیلی مشکل داره درواقع داره fail میشه و ممکنه دیگه دیتکت نشه برای ارور آخری با نرم افزار hdd regeneartor در مود scan and repair هارد رو اسکن کامل کنید ببیند هارد بدسکتور داره یا sector delay برای افزایش حجم هارد نوشتم که چه کارهایی بکنید اگه با این کارها درست نشد باید هارد بره برای تعمیر به یک مرکز تخصصی

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام.
    اینم اسکرین شات از برنامه HDD Regenerator
    این عیبش از کجاست؟اگه یه برد عین خودش پیدا کنم روش بذارم امکان داره بتونم به دیتاهام دسترسی پیدا کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

14

سلام بر دوستان و اساتید، ببخشید من هم یه مشکل دارم:

سیستمم دو تا هارد دیسک داره یکیش 500 گیگ و اون دیگری هم یک و نیم ترابایته، هردو هم سیگیت هست،
    هرکدوم هم دو تا پارتیشن داره، ویندوز هفت هست و پارتیشن اوّل هم پرایمری و بقیه لوجیکال هستند،

حال مشکلی که از حدود شش ماه پیش شروع شد:
    گهگاهی و مخصوصاً وقتی که می‌خوام فایلی با حجم نسبتا زیاد مثلا چند گیگابایت رو از یه پوشه به پوشه دیگه کپی کنم یه صدای تق یا شق یه همچین چیزی از هارد شنیده میشه،

و به دنبال این صدا، سیستم حدود 10 ثانیه می‌ایسته، یعنی وقتی میخوای با ماوس روی یه چیزی کلیک کنی اصلاً عمل نمیکنه، گویی که سکته کرده! و عملیّات کپی هم ایست میکنه!
    بعد از اینکه 10 یا 15 ثانیه صبر میکنم این سکته برطرف میشه و سیستم به حالت نرمال در میاد!
    چند بار با دستور chkdsk /f /r چک دیسک کردم و فرقی نکرد و در چک‌دیسک هم نتیجه خاصّی نشون نداد مثلا پیغام خطایی یا چیزی نشون نداد.
    البته با یه نرم افزار به نام
    CrystalDiskInfo هم تست کردم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نشون میده.

الآن نمیدونم مشکلی که خدمت شما توضیح دادم آیا سخت افزاریه یا نرم افزاری؟!
    به نظر شما علّتش و راه حلّش چی می‌تونه باشه؟!

در ضمن از عمل هایبرنیت هم زیاد استفاده می‌کنم، میتونه به این ربط داشته باشه؟

پیشاپیش از توجّهتون ممنونم.
    Last edited by polestar98g; 23-08-2013 at 21:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

وضعیت health هارد من به صورت زیر است،مشکل مهمی است یا نه؟
    ویندوز نصب کردم،خودبخود پرید.

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

یک هارد یک ترا دارم که همیشه بیرون کیس بود و با سیم usb به pc متصل میشد (قبلا رو کیس بسته بودم اما چون صدا میداد به جاش یه هارد 500 بستم )
    سیمش مدام قطع و وصل میشد و گفتم این هم بزارم داخل کیس خیالم راحت شه یک لحظه سیمها رو قاطی کردم و به جای اینکه به سیمی که از برد تغذیه شه وصل کنم زدم به سیمی که مستقیم از پاور کشیده شده
    حالا الان هارد نه صدایی داره نه بالا میاد البته علائم سوختن هم موقع اتصال شنیده نشد و بوی هم نمیده انگار همه چی عادی بود
    حالا قابل تعمیر نیست؟؟
    یعنی سوخت و اطلاعاتم قابل برگشت نیست؟؟
    کلی فیلم و گیم و برنامه تو این چند سال ریخته بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by BATMAN-LOVE; 24-08-2013 at 09:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام.
    اینم اسکرین شات از برنامه HDD Regenerator
    این عیبش از کجاست؟اگه یه برد عین خودش پیدا کنم روش بذارم امکان داره بتونم به دیتاهام دسترسی پیدا کنم؟
    مشکل شما از همون سکتورهای relocated است که تعدادش خیلی زیاد شده این مشکل به برد مربوط نمیشه و علت های دیگه ای مثل پلاتر و .... میتونه داشته باشه بهتره ببرید برای تعمیر نرم افزاری قابل حل نیست

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام بر دوستان و اساتید، ببخشید من هم یه مشکل دارم:

سیستمم دو تا هارد دیسک داره یکیش 500 گیگ و اون دیگری هم یک و نیم ترابایته، هردو هم سیگیت هست،
    هرکدوم هم دو تا پارتیشن داره، ویندوز هفت هست و پارتیشن اوّل هم پرایمری و بقیه لوجیکال هستند،

حال مشکلی که از حدود شش ماه پیش شروع شد:
    گهگاهی و مخصوصاً وقتی که می‌خوام فایلی با حجم نسبتا زیاد مثلا چند گیگابایت رو از یه پوشه به پوشه دیگه کپی کنم یه صدای تق یا شق یه همچین چیزی از هارد شنیده میشه،

و به دنبال این صدا، سیستم حدود 10 ثانیه می‌ایسته، یعنی وقتی میخوای با ماوس روی یه چیزی کلیک کنی اصلاً عمل نمیکنه، گویی که سکته کرده! و عملیّات کپی هم ایست میکنه!
    بعد از اینکه 10 یا 15 ثانیه صبر میکنم این سکته برطرف میشه و سیستم به حالت نرمال در میاد!
    چند بار با دستور chkdsk /f /r چک دیسک کردم و فرقی نکرد و در چک‌دیسک هم نتیجه خاصّی نشون نداد مثلا پیغام خطایی یا چیزی نشون نداد.
    البته با یه نرم افزار به نام
    CrystalDiskInfo هم تست کردم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نشون میده.

الآن نمیدونم مشکلی که خدمت شما توضیح دادم آیا سخت افزاریه یا نرم افزاری؟!
    به نظر شما علّتش و راه حلّش چی می‌تونه باشه؟!

در ضمن از عمل هایبرنیت هم زیاد استفاده می‌کنم، میتونه به این ربط داشته باشه؟

پیشاپیش از توجّهتون ممنونم.
    از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

وضعیت health هارد من به صورت زیر است،مشکل مهمی است یا نه؟
    ویندوز نصب کردم،خودبخود پرید.

هارد داره fail میشه و تعداد relocated sector هاشم در حال زیاد شدن است باید ببرید برای تعمیر نرم افزاری قابل حل نیست

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک هارد یک ترا دارم که همیشه بیرون کیس بود و با سیم usb به pc متصل میشد (قبلا رو کیس بسته بودم اما چون صدا میداد به جاش یه هارد 500 بستم )
    سیمش مدام قطع و وصل میشد و گفتم این هم بزارم داخل کیس خیالم راحت شه یک لحظه سیمها رو قاطی کردم و به جای اینکه به سیمی که از برد تغذیه شه وصل کنم زدم به سیمی که مستقیم از پاور کشیده شده
    حالا الان هارد نه صدایی داره نه بالا میاد البته علائم سوختن هم موقع اتصال شنیده نشد و بوی هم نمیده انگار همه چی عادی بود
    حالا قابل تعمیر نیست؟؟
    یعنی سوخت و اطلاعاتم قابل برگشت نیست؟؟
    کلی فیلم و گیم و برنامه تو این چند سال ریخته بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یعنی هارد به پاور وصل میشه جتی موتور هارد هم کار نمیکنه ؟

15. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •