تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 175 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ریویو Asus N550 با حجم 50 مگ - 3 جا آپلودش کردم کیفیتش هم 360p هست که حجمش زیاد نشه ، حدود 15 دقیقه هست ...

Asus N550JV Touchscreen Laptop Product Showcase.mp4

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

2. 2 کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تایید میشه گرافیکشون 2 گیگ و 4 گیگ هست، کانفیگ ها فرق میکنه .
    من که 15 تا نمایندگی ایسوس زنگ زدم که 8 تاشون داشتند این مدل را همشون قیمت گرافیگ 4 بود!
    شما تو ایران دیدی گرافیک2 ؟قیمت و آدرس؟

4. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

حالا دوستان گرافیک 4 چه برتری داره؟به نظرم گرافیک 2 برای رده نیمه حرفه ای 750 کافیه!گرافیک 4 بیشتر برای رده حرفه ای و فوق حرفه ای به کار میره!فکر کنم 200 تومنی هم اختلاف قیمت داشته باشه...
    والا این تجربه ای که من ت واین چند ساله بدست آوردم این بوده که مهم نیست رم گرافیکش چند گیگه حتی 1 گیگم باشه بازم خیلی تفاوتی نمیکنه،مهم معماری ساختش هستش که تو مدلش (750)مشخص میشه و مهمتر از اون پهنای باندش هست که فک میکنم 128 بیت بیشتر نیست.من باشم خودم همون 2 گیگ رو میگیرم پول اضافه نمیدم،اون قدیم بود که رم گرافیک مهم بود.

6. 2 کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من که 15 تا نمایندگی ایسوس زنگ زدم که 8 تاشون داشتند این مدل را همشون قیمت گرافیگ 4 بود!
    شما تو ایران دیدی گرافیک2 ؟قیمت و آدرس؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NVIDIA® GeForce® GT 750M with 2GB/4GB DDR3 VRAM

ایران که فعلا 4 گیگ وارد کردن سری اول ... ممکنه بعدا 2 گیگ بیارن .
    البته خیلی فرقی نمیکنن 2 گیگ یا 4 گیگ ... مهم سرعت پردازش هست که هر 2 تاشون یکیه .

8. این کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NVIDIA® GeForce® GT 750M with 2GB/4GB DDR3 VRAM

ایران که فعلا 4 گیگ وارد کردن سری اول ... ممکنه بعدا 2 گیگ بیارن .
    البته خیلی فرقی نمیکنن 2 گیگ یا 4 گیگ ... مهم سرعت پردازش هست که هر 2 تاشون یکیه .
    خوب مهم اینه که تو ایران نیومده!
    فکر نکنم گرافیگ 2 با نمایشگر معمولی را بیارند!
    دلیلش هم اینکه اگر قیمتش به قیمت S550 نزدیک بشه S550 فروش نمیره.
    Last edited by ahriman323; 22-08-2013 at 23:23.

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

مبارک خریداران صبور باشه . قدم نورسیده از نسل جدید مبارکه. منتظر ورود مدلهای دیگه و مارکهای دیگه هستیم. مخصوصا خودم که بدجور دنبال ge40 هستم.

قیمت خوب و منصفانه ست . حداقل برای شروع خوبه. مخصوصا که این مدل با صفحه تاچ حدود 1050 دلاره.
    البته علتش هم مشخصه! قبلا در پست اول توضیح داده بودم که معمولا نمایندگی ها در ایران ویندوز اورجینال رو حذف میکنند و مابه التفاوت اونو هم جزو سودشون حساب میکنند! یعنی 200 دلار معادل حداقل 600 هزارتومان (با قیمت فعلی دلار). بازم اشکال نداره . میگیم نوبره . اما با این قیمت دلار میتونه راحت تا 3.400 هم پائین بیاد.

چندتا سوالو جواب میدم.
    این لبتاپ فقط یه پورت برای هارد دیسک داره (مهمترین نقطه ضعفش) لذا یا باید هارد مکانیکی کند اما با ظرفیت بالا را انتخاب کنید و یا هارد جامد ssd سرعت بالا اما ظرفیت پائین رو انتخاب کنید. لذا موقع خرید باید دقت کنید که اگه هارد ssd مد نظرتونه ، از همون اول درست تصمیم بگیرید . یعنی مثلا اگر الان ssd دار موجود نیست مفهومش اینه که بعدا اگه هارد ssd رو بهش اضافه کنید هارد مکانیکی رو دستتتون باد میکنه. یعنی حدود حداقل 200 تومن ضرر!
    دوتا کانفیگ یکی با هارد یک ترا اما با سرعت 5200 دور ، و دیگری هارد 750 گیگ با سرعت 7200 دور با قیمت یکسان وجود دارند . اگه حق انتخاب داشتین حتما دومی رو انتخاب کنید.

کارت گرافیک 750 خیلی سریعه اما اینیکی با رم ddr3 هستش نه gddr5 لذا کمی کندتره.
    درکل و درحال حاضر یکی از بهترین انتخابها در بازاره. لذت تصویر فول اچدی با پنل IPS اونم به صورت تاچ اسکرین و بدنه آلومینیومی تراش خورده در تمام قسمتهای بدنه ، با کیفیت صدای تاثیر گذار نوش جون خریدارانش.
    دیجی کالا هم با گارانتی سازگار داره میفروشه.

تحریمهای ناجوانمردانه اضافی احتمالی در آینده ، تاثیری بر ورود و قیمت لبتاپ نخواهد داشت چون لبتاپ و موبایل و کالاهای مشابه طبق قانون اخیر آمریکا از تحریم خارج شده اند. تنها چیزی که میتونه تاثیر بزاره فقط قیمت خود دلاره. به نظر من نباید خیلی هم خوش خیال افت قیمت دلار باشیم. دلار تا یک سال آینده دیگه زیر 2900 نمیتونه بره. هرچقدر هم که مملکت گل و بلبل بشه و مذاکرات هسته ای درحد ماچ و بوسه و قربون صدقه رفتن.

مطلبی رو هم خدمتتون سربسته عرض کنم.
    مطمئن باشین تمام این شرکتهای داخلی سایتها و انجمنهای معتبری مثل P30WORLD رو رصد میکنند و نظر امثال شماهارو برای قیمت گذاری و وارد کردن مدلهای خاص بررسی میکنند. پس خودتونو دست کم نگیرید چون علاقه شما به این مدل ایسوس نتیجه اش همینه که اول از همه همین مدل وارد شد! با قیمتی معقول و امیدوارکننده برای آینده نزدیکتر.
    خوشحالیم که این تاپیک به کمک دوستان باعث شد بعضی ها انتخاب بهتری داشته باشند و یا در خریدشون تامل کرده و صبر کنند.

موفق باشین.

Last edited by parsicola; 22-08-2013 at 23:44.

11. 9 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مبارک خریداران صبور باشه . قدم نورسیده از نسل جدید مبارکه. منتظر ورود مدلهای دیگه و مارکهای دیگه هستیم. مخصوصا خودم که بدجور دنبال ge40 هستم.

قیمت خوب و منصفانه ست . حداقل برای شروع خوبه. مخصوصا که این مدل با صفحه تاچ حدود 1050 دلاره.
    البته علتش هم مشخصه! قبلا در پست اول توضیح داده بودم که معمولا نمایندگی ها در ایران ویندوز اورجینال رو حذف میکنند و اونو جزو سودشون حساب میکنند! یعنی 200 دلار معادل حداقل 600 هزارتومان (با قیمت فعلی دلار). بازم اشکال نداره . میگیم نوبره . اما با این قیمت دلار میتونه راحت تا 3.300 هم پائین بیاد.
    چندتا سوالو جواب میدم.
    این لبتاپ فقط یه پورت برای هارد دیسک داره (مهمترین نقطه ضعفش) لذا یا باید هارد مکانیکی کند اما با ظرفیت بالا را انتخاب کنید و یا هارد جامد ssd سرعت بالا اما ظرفیت پائین رو انتخاب کنید. لذا موقع خرید باید دقت کنید که اگه هارد ssd مد نظرتونه ، از همون اول درست تصمیم بگیرید . یعنی مثلا اگر الان ssd دار موجود نیست مفهومش اینه که بعدا اگه هارد ssd رو بهش اضافه کنید هارد مکانیکی رو دستتتون باد میکنه. یعنی حدود حداقل 200 تومن ضرر!
    دوتا کانفیگ یکی با هارد یک ترا اما با سرعت 5200 دور ، و دیگری هارد 750 گیگ با سرعت 7200 دور با قیمت یکسان وجود دارند . اگه حق انتخاب داشتین حتما دومی رو انتخاب کنید.
    کارت گرافیک 750 خیلی سریعه اما اینیکی با رم ddr3 هستش نه gddr5 لذا کمی کندتره.
    درکل و درحال حاضر یکی از بهترین انتخابها در بازاره. لذت تصویر فول اچدی با پنل IPS اونم به صورت تاچ اسکرین و بدنه آلومینیومی تراش خورده در تمام قسمتهای بدنه ، با کیفیت صدای تاثیر گذار نوش جون خریدارانش.
    دیجی کالا هم با گارانتی سازگار داره میفروشه.
    مطلبی رو هم خدمتتون سربسته عرض کنم.
    مطمئن باشین تمام این شرکتهای داخلی سایتها و انجمنهای معتبری مثل P30WORLD رو رصد میکنند و نظر امثال شماهارو برای قیمت گذاری و وارد کردن مدلهای خاص بررسی میکنند. پس خودتونو دست کم نگیرید چون علاقه شما به این مدل ایسوس نتیجه اش همین که اول از همه همین مدل وارد شد! با قیمتی معقول و امیدوارکننده.
    موفق باشین.

من واقعا بايد از شما تشكر كنم
    راهنمايي شما بود كه ما تصميم به صبر كردن گرفتيم و امروز اين مدل ها با اين مشخصات رو براي خريد داريم
    دقيقا يادم مياد يه ماه پيش كانفيگ فول اچ دي n56vz كه نه صفحه با كيفيت داشت نه لمسي بود گرافيك و سي پي يو اش هم از اينا ضعيف تر بود رو من 4800 قيمت گرفته بودم و قصد خريدش و داشتم
    امروز گزينه خيلي بهتري دارم با قيمت پايين تر
    واقعا ممنون:thumbup:
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

13. این کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.دوستان امروز در مشهد 3770 قیمت گرفتم.با گارانتی یکپارچه ایسوس (سازگار و...)...اما فقط از یک مغازه که نمایندگی ایسوس در مجتمع تک مشهد بود قیمت گرفتم.یعنی این قیمت کمترین قیمت شاید نباشه و با گشت و گذار در بازار احتمال خرید با قیمت کمتر از این هم وجود داره.
    صفحه نمایشگر لمسی بود اما فروشنده گفت فول اچ دی نیست....همچنین بک لایت هم نداره صفحه کلیدش....پرسیدم که آیا کانفیگی تو بازار ایران وارد میشه که صفحه اش لمسی نباشه.گفت نه...و یا اینکه حالاحالاها نه.

15. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی اینم اضافه کنم که فعلا فقط کانفیگ گرافیگ 4گیگش وارد بازار ایران شده....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

میشه مشکلاتش رو توضیح بدید .
    این که دوستمون گفت رم dd3 هستن نه dd5 مشکل نداره ؟بازیا به اجرا نمیکنه رو high ??
    و تو نرم افزارایی که نیاز به پردازش داره ؟؟؟ مهندسی ؟؟ من با 3d max خیلی کار دارم .یا مثلا یه فیلم رو میخای تبدیل کنی میخوام 3 سوت انجام بشه .??

مورد دوم هارد هست . ssd ببرای ویندوز مگه نداره ؟؟
    اصلا سرعت هارد پایین باشه ایرادش چیه مثلا توی جا به جایی اطلاعت فقط تاثیر داره و لود ویندوز درسته (خیر سرم مهندس کامپیوترم)؟؟؟

مورد سوم باتریش که جدا نمیشه . این شارج و دشارج شدن براش مشکلی به وجود نمیاره چون بلاخره کار اصلی با لپ تاپ وقتیه که به برق وصله .
    ال دیجیتال هم کشید پایین 3770

کاشکی کانفنگ با صفحه اچ دی میومد احساس میکنم صفحه فول hd به کارم نمیاد .

من تا یکی دو هفته اینده باید لپ تاپ بخرم .بهتر از این با این قیمت تو بازار هست چیزی ؟؟ مارک سونی و apple خیلی خوشم میاد اما حیف مفت گرونند .
    Last edited by sharpy; 23-08-2013 at 06:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •