تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 332 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

البته با نظرت مخالفم
    تو 2013 اصلا هر کاری میکردم ( بارسلونا ) خط دفاعی عقب نمیموند و مثل ماست عمق میخوردم یا شایدم بلد نبودم تنظیم کنم
    ولی بعضی ها حرفمو تایید کردن که اصلا خوب نمیشد تنظیم کرد و هرچی هم عقب میکشی اما تو بازی اعمال نمیشد !
    من با سوپر استار و رفقا هم که بازی میکنم گلم بخورم رو ضربه سر و کرنر و سانتر هست بیشتر به ندرت رو پاس عمق گل میخورم حالا میخواد بارسلونا بردارم یا ایران
    علاوه بر تنظیمات باید بتونی کرسر رو بازیکن ها هم درست تغییر بدی (با rs ( و یارگیری خوبی کنی در این صورت محاله بتونن از رو عمق گل بزنن
    خوب عزیز جان این تنظیمات باید بصورت دیفالت اعمال شده باشه.کی دلش میخواد دفاعش همش جا بمونه؟ یعنی همه اول بازی باید برن توی تنظیمات و یه کاری کنن که خط دفاعیشون جلو نکشه؟
    من با همون ترکیب پیش فرض هر تیمی بگی بازی میکنم بازم خیلی کم از رو عمق گل میخورم وقتی شما و اکثر ملت از همون فوتبال 98 ps1 عادت شده براشون همش دستشون رو r1 (سرعت) و ضربدر هست تازه مربع هم میگیرن موقع دفاع دیگه توقع داری دفاعشون سرپیچی کنه نیاد برای دفع توپ؟

حالا جالبه دوستانی که از وضعیت خط دفاعی pes انتقاد میکنن بد نیست یه بار fifa13 هم نصب کنن اون وقت چی میگن پس
    من کلا فیفا بازی نمیکنم پارسالم یه بار نصب کردم دو دست بازی کردم پاکش کردم باز دو هفته پیشدیگه خیلی 2013 pes بازی کردم و نکاتش هم اکثرا یاد گرفته بودم گفتم بذار فیفا نصب کنم شاید با بازی کردن فیفا هم به بهتر بازی کردن pes م هم کمک کنه نصب کردم وضعیت دفاع یعنی یه چیز فاجعه هست خود فیفابازها هم ازش مینالن میگن چرا دفاعش اینطوریه
    pes که شاهکاره دفاع کردنش در مقابل فیفا
    بعدشم نمیتونید باز یارگیری خوب انجام بدید و خط دفاعی رو نیارید جلو با 5-6 دفاع بازی کنید و select+r2 رو بزنید 3 بار بشه super defence

========
    بازم میگم اینایی که میگید باگ نیست مثلا یه باگ pes 2013 اینه که خطا کمی جلوتر از خط وسط زمین باشه پاس به عقب بدید مربع رو سریع بزنید میبینید دروازه بان حریف میاد جلو از بالای سرش رد میشه توپ این و میگن باگ

2. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان میدونم سوال تکراری دارم میپرسم یکم صفحات تاپیک زیاد بود تنبلیم اومد بخونم شرمنده .....

میخواستم بدوننم PES امسال مثل FIFA دو نسخه NEXT GEN برای کنسولای جدید و CURENT برای قدیمیا میده ؟؟؟ یا نه بازی 1 نسخه عرضه میشه ؟؟؟

وضعیت نسخه PC چجوریه ؟؟؟

یه سوال دیگه یه سری عکس از فیس بازیکنای استقلال منتشر شده چون لیگ اسیا امسال تو بازی هست... این عکسا رسمیه ؟؟؟ یا طراحیه شخصی کسیه ؟؟؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان میدونم سوال تکراری دارم میپرسم یکم صفحات تاپیک زیاد بود تنبلیم اومد بخونم شرمنده .....

میخواستم بدوننم PES امسال مثل FIFA دو نسخه NEXT GEN برای کنسولای جدید و CURENT برای قدیمیا میده ؟؟؟ یا نه بازی 1 نسخه عرضه میشه ؟؟؟

وضعیت نسخه PC چجوریه ؟؟؟

یه سوال دیگه یه سری عکس از فیس بازیکنای استقلال منتشر شده چون لیگ اسیا امسال تو بازی هست... این عکسا رسمیه ؟؟؟ یا طراحیه شخصی کسیه ؟؟؟

مرسی
    کلا یه نسخه داره که با موتور جدید فاکس ساخته شده البته این موتور برای نسل بعد هم بهینه سازی شده و با این موتور بازی به طور کل دچار تغییرات بنیادین شده و تغییرات مثبت زیادی ایجاد کرده .
    اون فیس ها همش فیکه و از پچ های لیگ برتر که بدست ادیتورهای ایرانی برای نسخه قبلی بازی ساخته شده بود استخراج شده. اطلاعات بیشتر از موتور جدید در پست اول هست .
    Last edited by CV30; 22-08-2013 at 18:12.

5. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینطور که بوش میاد ، امسال PES بالاخره خودشو کشید بالا
    بعد از 10 دقیقه ای که PES 2010 رو بازی کردم و حالم به هم خورد ، دیگه رفتم دنبال فیفا تا الان
    ولی ظاهرا امسال هم فیفا نکست جن و هم PES دارن میترکونن..
    ما که بخیل نیستیم،هر کدوم بهتر بود همونو بازی میکنیم،جفتشونم خوب بودن،جفتشونو بازی میکنیم ....

7. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جفتشونم خوب بودن،جفتشونو بازی میکنیم ....

هرموقع میام به صفحات تاپیک سر میزنم باخودم میگم یا خداااا تاپیک داره باسرعت نور جلو میره . خلاصه کمربندا رو محکم ببندین چونکه هر لحظه امکان داره از شاهکار راکستار جلو بزنیم .
    Last edited by CV30; 22-08-2013 at 19:44.

9. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر میرسه امسال هم باید برم pes 6 رو بازی کنم
    اینایی که میگن بازی تغییر کرده فیلما رو دقیق ببینید
    بابا بازیکنا یه جوری غیر واقعی تو زمین ول میچرخن توپ رو پای یکی دیگست بقیه بازیکنا دارن قاز میچرونن نمیدونم چرا یکیشون هی میرفت بالا میومد پایین
    یکی دیگه ول میچرخید خدا امسال رو هم رحم کنه فکر نمیکنم این اون چیزی باشه که تو تبلیغاته همش اولش میگن این کار رو کردن اون کار رو کردن آخرش یه چیز درپیت میدن بیرون
    حالا اینا هیچ دویدن و پاس دادن بازیکنا یه جوریه اصلا با واقعیت جور در نمیادبازیکنا انگار تو هوان وقتی گل میزنن ببین توپ چطور به تور میخوره

11. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا بازیکنا یه جوری غیر واقعی تو زمین ول میچرخن توپ رو پای یکی دیگست بقیه بازیکنا دارن قاز میچرونن نمیدونم چرا یکیشون هی میرفت بالا میومد پایین
    یکی دیگه ول میچرخید خدا امسال رو هم رحم کنه فکر نمیکنم این اون چیزی باشه که تو تبلیغاته همش اولش میگن این کار رو کردن اون کار رو کردن آخرش یه چیز درپیت میدن بیرون
    حالا اینا هیچ دویدن و پاس دادن بازیکنا یه جوریه اصلا با واقعیت جور در نمیادبازیکنا انگار تو هوان وقتی گل میزنن ببین توپ چطور به تور میخوره

عزیزم شما کدوم تریلر رو دیدی ؟
    اوتی که هرسال یه حرفی میزنه و آخرش یه چیز دیگه میده بیرون ، اون آقا Sea Bass سازنده ی PES هستش نه سازنده ی فیفا !
    تریلر Next Generation فیفا رو ببین ، اگه تونستی باز هم تنفس کنی ، درسته !

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تور دروازه مورد خاصی نداره همینم خوبه
    تو جابه جایی بازیکنا موردی نمیبینم
    ولی دویدنشون یکم مورد داره که مطمئنم تا نسخه نهایی این رو برطرف میکنن
    پس فکر میکنی چرا دمو رو ندادن بیرون
    برای اینکه اشکالات بازی رو میدونن میخوان کاملا برطرف کنن به خاطر همین دمو ندادن .

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیزم شما کدوم تریلر رو دیدی ؟
    اوتی که هرسال یه حرفی میزنه و آخرش یه چیز دیگه میده بیرون ، اون آقا Sea Bass سازنده ی PES هستش نه سازنده ی فیفا !
    تریلر Next Generation فیفا رو ببین ، اگه تونستی باز هم تنفس کنی ، درسته !

اولا این پست شما چه ربطی به بازی داشت در ضمن ما فقط داریم درباره بازی پی اس صحبت میکنیم .

15. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا این پست شما چه ربطی به بازی داشت در ضمن ما فقط داریم درباره بازی پی اس صحبت میکنیم .

? lol
    حق با شماس فکر کردم تاپیک فیفاس !

17. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •