من فول اج دی رو ترجیح میدم!
من فول اج دی رو ترجیح میدم!
آقا من فک میکنم n550 آل-دیجیتال و دیجیکالا یکی باشه. هر دو مال سازگار ارقامه. فک نمی کنم یکی 64-SSD داشته باشه یکی نداشته باشه یا بکلایت و ... جفتش یه کانفیگه. با این حساب همین اولش 30 تومن رفت تو پاچه م.چون من به دیجی کالا سفارش دادم.
![]()
ریویوشو رو یوتیوب دیدین! نبینین که عاشقش میشین![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by جواد . وکیلی; 22-08-2013 at 17:11.
اشکال نداره دیجی کالا کارش بهتره/البته تو بازار تهران یه جا 3720 میده
شما که خریدی پرسیدی کیبرد فارسی هست؟ بکلایت داره یا نه؟
ترجیح میدم انگلیسی باشه و بک لایت داشته خودم برچسب فارسی بزنم روش
اقا امد دستت این سوالو جواب بده کلید های صفحه کلید پلاستیکش کلا رنگیه یا فقط یک لایه رنگ روشه(رنگش نرود به مرور زمان؟ )
یه خانومه زنگ زد برا تایید و... پرسیدم فارسیه یا نه گفت والا از پک درش نیاوردیم و عکس روش (!) که انگلیسیه گفتم خواهر من عکس روش که ملاک نیس گفت نمیدونم.. ولی خدا کنه انگلیسی باشه ولی بک لایت داشته باشه.
رنگش بره؟ داداش من ایسوس داری میخریا!
رسید دستم حتما یه ریویو (!) میذارم.
انگشتهای من فرسایش شدیدی به کیبرد میده![]()
با دستکش هم باهاش کار کنی راه داره!![]()
بهترین ریویوی تصویری که تا بحال دیدم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
قسمت جالب توجهش اینکه کیفیت صفحه نمایشش فوق العاده س! و دو اینکه تقریبا تا 160 درجه باز میشه و راحت میشه با تاچش کار کرد.
و اما مهمتر از همه کیفیت صداشه که با چهار تا اسپیکر داخلی و ووفر خارجی باس میده در حد عروسی!
دوستان اگه یوتیوب دسترسی ندارین روی پرشین گیگ آپود کنم فایل تصویریشو؟
Last edited by جواد . وکیلی; 22-08-2013 at 17:55.
من هارد و مودم ازش گرفتم خیلی عالی ، بسته بندیش هم خوب بود .
به نظرم مطمئن هست .
دوستان _تفاوت قیمت بین بک لایت دار و بدون بک لایت چقده؟_تفاوت قیمت گرافیک 2 با 4 چقده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)