1366*768=1.049.088
1920*1080=2.073.600
فول اچ دی دو برابر بیشتر پیکسل داره چطور مشهود نیست
بخصوص برای فیلم دیدن
روی اچ دی ها شما نمیتونی فیلم فول اچ دی ببینی چون اون تعداد پیکسل رو اصلا نداری
رویوهایی که از این مدل بوده چیز بدی ازش نگفتن
1366*768=1.049.088
1920*1080=2.073.600
فول اچ دی دو برابر بیشتر پیکسل داره چطور مشهود نیست
بخصوص برای فیلم دیدن
روی اچ دی ها شما نمیتونی فیلم فول اچ دی ببینی چون اون تعداد پیکسل رو اصلا نداری
رویوهایی که از این مدل بوده چیز بدی ازش نگفتن
نه دوست عزیز باطریش خوبه چون از نوع لیتیوم پلیمر هست هم طول عمر بیشتری داره و هم وزن کمتر!!
همون طور که تو چند صفه قبل گفتم این کانفیگ تو امارات به پول ایران همین 3800 در میاد
قیمت منطقیه جای پایین امدنم داره
امیدوارم که لمسی و فول اچ دی IPSباشه.اگر کسی امار گرفت بپرسه ویندوز 8 اورجینال هم روشه یا نه کانفیگ پایین تر هم میارند یا نه
نه خوبه چون سی پی یو نسل 4 هست مصرف به مراتب کمتری داره بنابر این باطری جواب گو هست و وزن لپ تاپ هم بالا نمیره
باطری هم که پلیمر هست و تو مدلهای جدید ایسوس استفاده کرده و نسبت به لیتیومی مزایای بیشتری داره
دوست من ویندوز روش نداره و نمایندگیها نمیدونند که با کانفیگهای بعدی کی وارد بازار مبشوند..
آقایون من فکر میکنم برای خرید این لپ تاپ نهایتا تا 10 شهریور صبر کنیم کافیه چون دهم تحریمهایه جدید اجرایی میشه
وقیمت ارز میره بالا الان دلار 3080 تومن هست اگه برگرده به رنج 3500 این لپ تاپ قیمتش میره رو 4300 که الان سایته آل دیجیتال قیمت زده 4300.
حالا به نظر شما چقد برایه افتش میشه صبر کرد؟؟
نوشته لمسی هست دیگه!
گارانتی 2 ساله سازگار | صفحه نمایش لمسی | موجود در رنگ مشکی | سخت افزار قدرتمند | مجهز به پردازنده Intel Core i7 4700HQ | مجهز به کارت گرافیکی Nvidia GeForce GT 750M با حافظه اختصاصی 4 گیگابایت | همراه با کیف و موس اورجینال ایسوس
من موندم برای چی برای لپ تاپ صفحه لمسی میزارند..ایا کاربردی هم داره /.؟؟
واقعا اگه صفحه از دستگاه جدا میشد ..بله میشد گفت کاربری داره..ولی برای این دستگاه های لپ تاپ به نظر من ضرورتی که نداره هیچ یه چیزه اضافی هم هست..
سلام
n550jv وقتی صفحه نمایش لمسی داشته باشه، یعنی دیگه IPS و FHD نیست؟ لطفاً کمی بیشتر توضیح بدهید.
نه ربطي ندارن
ميشه هم fhd باشه هم لمسي
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
با توجه به notebookcheck گرافیک GT750 به مقدار کمی از GT650 سریعتره. البته به رمی که استفاده میکنه هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)