مصرفیش کاملاً تمیزه این شیر سلنوئیدی دقیقاً کجاست؟
صاحبش یه جا مشکل رو پرسیده بود گفته بودن باید بیاره تا براش ریست کنن .طریقه ریستش رو میدونید
مصرفیش کاملاً تمیزه این شیر سلنوئیدی دقیقاً کجاست؟
صاحبش یه جا مشکل رو پرسیده بود گفته بودن باید بیاره تا براش ریست کنن .طریقه ریستش رو میدونید
سلام دوستان تصمیم گرفتم که به جای اینکه کاتریج جوهر افشان رنگی بخرم میرم سراغ پرینت لیزری من میخوام سه کاره باشه ( اسکنر کپی پرینت ) خودشم سیاه و سفید به نظر شما اسکنر جداگانه بگیرم خوبه یا باهم در یه جا باشه بگیرم؟؟؟؟ چه فرق میکنه و به چه علت؟؟؟ آیا تاثیر داره یا خیر؟؟؟؟من نمیخام بیشتر از 400 تومان خرچ کنم اگر بیشتر خرچ کنم نهایتا 460 تومان البته اسکنر با پرینت باهم باشه بیشتر برای خونه کارهای خودم چون خودم چون دانشجوام لازمم میشه دستگاه هم قابل شارژ باشه باشه که بعدا مشکلی پیش نیاد به صرفه باشه بتونم حداقل 5 بار شارژ کنم در آینده کم یاب نشه مثلا گفتند باید تونر عوض کنید راحت بشه عوض کرد که دیگه نگند توقف تولید شده باید بندازید دور اگر میشه کمکم کنید ممنون میشم
تاجایی که من تصمیم گرفتم اگر اسکنر با پرینت جدا بگیرم این مدل میخوام بگیر
اسکنر Canon CanoScan LiDe 110
پرینت تک کاره هم این مدل
Canon i-Sensys LBP6020 یا Samsung ML-2160
اگر اسکنر با پرینت باهم بگیرم یعنی سه کاره
این مدل میگیرم Canon I-Sensys MF-3010 یا یکی دیگه
دوستان اگر این مدل ها خوب نیست مدلی معرفی کنید خیلی ممنون من منتظر هستم...
درب سمت چپ رو باید باز کنی در قسمت وسط می بینیش
پرينتر سه كاره بگيري خيلي بهتره هم جاي كمتري ميگيره هم به صرفه تره. توي سه كاره ها هم hp 1132 به درد شما ميخوره از لحاظ قطعات و كارتريج هم به هيچ مشكلي نميخوري و كارتريج فابريكشم چندين بار ميتوني شارژ كني
این مدل بالای ششصد تومان پولشه من نمیتونم بخرم چون قیمتش بالاست دوما اگر کاتریج جوهر نداشته باشه یا خراب باشه آیا میتونم از اسکنر استفاده کنم یا نه؟؟؟؟ بعضی از پرینت ها باید کاتریج سالم باشه یا جوهر داشته باشه تا اسکنر کار کنه ممنون از اینکه نظر دادید موفق باشید
سلام من پرینتر 4 کاره کنون 4580dn دارم ولی برای شارژش مشکل دارم ، مدل کارتریجش هم 728
چند تا سوال دارم
بهترین پودر براش چیه؟
لوازمش با لوازم اچ پی 1005 فرق می کنه؟ (همه میگن به هم میخوره)
قیمت کارتریجش چنده ؟ (میگن درجه 1 و 2 و 3 داره)
با سلام من پرینتر canoon ip4840 دارم موقع پاچ کردن دستگاه یه دفعه خاموش شد دیگه روشن نشد دستگاه رو باز کردم فیوز هم نداشت چیکار کنم
1132 خطای e8 می ده یعنی بعد ازروشن شدن لامپ نوری که ازروی ریل به انتهای صفحه رفته به سرحاش برنمیگرده![]()
سلام یه راهنمایی از دوستان میخواستم.
من ىه پرینتر میخواستم برای چاپ متن فقط و رنگی و غیر رنگیش فرقی برام نمیکنه چون نمیخوام عکس چاپ کنم.
تو خونه میخوام استفاده کنم.به نظر شما جوهر افشان بهتره یا لیزری؟
نمیخوام هم چند کلره باشه.یک کاره باشه ولی خوب.
مناسب ترین قیمت چیه براش که بعدا برای شارژ کردن هم به صرفه باشه.
ممنونم
Sent from my LT26ii using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)