تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 28 اولاول ... 1622232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 278

نام تاپيک: شرایط فروش و مباحث مربوط به تحویل محصولات سایپا

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

2. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هر جا زنگ میزنم(مرتبط با سایپا)هر کدوم یه جور جواب میدن نمایندگی میگه تولید یورو 4 تیبا متوقف شده
    کاشان میگه نه تولید داریم اصلاً چیزی به نام تیبا یورو 2 نداریم
    باربری میگه این چند روزه از کاشان به تهران کلی ارسال داشتیم
    دوباره زنگ زدم نمایندگی میگه فقط تو انبار رنگ سفید و آبی موجود هست و رنگهای دیگه تاخیر دارن بیا تغییر رنگ بده زودتر تحویل بگیری
    یکی انبار سایپا کاشان رو دیده میگه مملو از رنگهای گوناگون تیبا بوده!
    دوستان میگن اگه می خوای تغییر رنگ بدی مراقب باش از تولیدهای خیلی قدیمی که ایرادهایی داشتن بهت ندن(چطور بفهمم تولید کی هست؟)
    Last edited by وین رونی; 14-08-2013 at 16:16.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

هر جا زنگ میزنم(مرتبط با سایپا)هر کدوم یه جور جواب میدن نمایندگی میگه تولید یورو 4 تیبا متوقف شده
    کاشان میگه نه تولید داریم اصلاً چیزی به نام تیبا یورو 2 نداریم
    باربری میگه این چند روزه از کاشان به تهران کلی ارسال داشتیم
    دوباره زنگ زدم نمایندگی میگه فقط تو انبار رنگ سفید و آبی موجود هست و رنگهای دیگه تاخیر دارن بیا تغییر رنگ بده زودتر تحویل بگیری
    یکی انبار سایپا کاشان رو دیده میگه مملو از رنگهای گوناگون تیبا بوده!
    دوستان میگن اگه می خوای تغییر رنگ بدی مراقب باش از تولیدهای خیلی قدیمی که ایرادهایی داشتن بهت ندن(چطور بفهمم تولید کی هست؟)
    اونچیزی که توی انبار می بینند شاید ماشینهایی باشن که هنوز تجاری نشدن ، یعنی مثلا یه قطعه ای کم دارن و ... / شما منطقی هم که فکر کنید هیچ سودی برای خودرو ساز نداره که خودرو داشته باشه و تحویل نداده و انبارشون کنه.

تیبا از ابتدا یورو 3 بوده و الان هم یورو 3 و یورو 4 تولید میشه که تولید یورو 4 کمتر هست به دلیل کمبود قطعات.

رنگ هم بسیار در تحویل موثر هست و شاید رنگ انتخابی شما در شرکت موجود نباشه و مجبور بشید منتظر رنگ دلخواهتون بمونید. البته اگر همون تاخیر 20 روز تا یک ماه که قبلا عرض کردم را در نظر بگیرید و صبر کنید رنگ دلخواه شما را تحویل می دهند ولی اگر عجله دارید انتخاب رنگ سفید تحویل را کمی سرعت می بخشد. اما در مورد اینکه تولید قبلی ها را بدهند هم زیاد نگران نباشید اینطوری نیست که تاخیر n ماه قبل را داشته باشند و معمولا تولیدات ماه جاری و حداکثر یک ماه قبل در انبار هست که تحویل می دهند ولی معمولا همیشه تولیدات جدید هستند.(تولیدات قدیمی هم هیچ ایرادی ندارند و به عقل کسی که چنین چیزی به شما گفته باید شک کرد)

در مورد یورو 4 که اصلا تولید قدیمی ندارند .

5. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

حالا رنگ ثبت نامی شما چی هست؟

7. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون آقای معصومی
    من نقره ای ثبت کردم که البته زیاد هم راضی نبودم نمایندگی گفت شنبه بیا تغییر رنگ بده(سفید) نهایتاً ده روز بعدش تحویل میگیری.
    شنبه برم شرط کنم بیشتر از ده روز طول نکشه چون برنامه ریزی کردم برای ماه آخر تعطیلات

9. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اونچیزی که توی انبار می بینند شاید ماشینهایی باشن که هنوز تجاری نشدن ، یعنی مثلا یه قطعه ای کم دارن و ... / شما منطقی هم که فکر کنید هیچ سودی برای خودرو ساز نداره که خودرو داشته باشه و تحویل نداده و انبارشون کنه.

تیبا از ابتدا یورو 3 بوده و الان هم یورو 3 و یورو 4 تولید میشه که تولید یورو 4 کمتر هست به دلیل کمبود قطعات.

رنگ هم بسیار در تحویل موثر هست و شاید رنگ انتخابی شما در شرکت موجود نباشه و مجبور بشید منتظر رنگ دلخواهتون بمونید. البته اگر همون تاخیر 20 روز تا یک ماه که قبلا عرض کردم را در نظر بگیرید و صبر کنید رنگ دلخواه شما را تحویل می دهند ولی اگر عجله دارید انتخاب رنگ سفید تحویل را کمی سرعت می بخشد. اما در مورد اینکه تولید قبلی ها را بدهند هم زیاد نگران نباشید اینطوری نیست که تاخیر n ماه قبل را داشته باشند و معمولا تولیدات ماه جاری و حداکثر یک ماه قبل در انبار هست که تحویل می دهند ولی معمولا همیشه تولیدات جدید هستند.(تولیدات قدیمی هم هیچ ایرادی ندارند و به عقل کسی که چنین چیزی به شما گفته باید شک کرد)

در مورد یورو 4 که اصلا تولید قدیمی ندارند .
    من رنگ نوک مدادی ثبت نام کردم اما انگار این رنگ کم هست!
    اگر یورو 3 تحویل بگیرم این تغییرات ظاهری جدید مثل فرمون کیلومتر زیر سپری ... وجود نداره!!؟؟ یا فقط ابزار مربوط به کاهنده آلایندگی درش نیست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من رنگ نوک مدادی ثبت نام کردم اما انگار این رنگ کم هست!
    اگر یورو 3 تحویل بگیرم این تغییرات ظاهری جدید مثل فرمون کیلومتر زیر سپری ... وجود نداره!!؟؟ یا فقط ابزار مربوط به کاهنده آلایندگی درش نیست؟
    دوست عزیز هیچ رنگی کم نیست ، فقط برنامه تولید فرق می کنه ممکنه دو هفته نوک مدادی مونتاژ نشه و یا آبی یا نقره ای و بیشتر سفید تولید بشه چون درخواستش بیشتر هست ولی به تناسب درخواست میره توی خط تولید و درخواست ها جبران میشه...

در مورد تغییرات هم عرض کنم که کیلومتر فقط برای یورو 4 ها هست ولی زیرسپری و فرمان احتمالا برای شما هم هست.(با توجه به تغییر سیستم برق یورو 4 ها کیلومتر را تغییر دادند که هم برای تعمیرکار قابل تشخیص باشه و هم اینکه در فناوریش تغییر ایجاد شده و امکان استفاده از کیلومتر با سطح نقره ای در یورو 3 نیست.

12. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آخرین پیگیری هایی هم که کردم گفتن یک قطعه مربوط به سوخت کم دارن و تحویلی ها تا 2 یا 3 هفته تاخیر می خوره!!

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز هیچ رنگی کم نیست ، فقط برنامه تولید فرق می کنه ممکنه دو هفته نوک مدادی مونتاژ نشه و یا آبی یا نقره ای و بیشتر سفید تولید بشه چون درخواستش بیشتر هست ولی به تناسب درخواست میره توی خط تولید و درخواست ها جبران میشه...

در مورد تغییرات هم عرض کنم که کیلومتر فقط برای یورو 4 ها هست ولی زیرسپری و فرمان احتمالا برای شما هم هست.(با توجه به تغییر سیستم برق یورو 4 ها کیلومتر را تغییر دادند که هم برای تعمیرکار قابل تشخیص باشه و هم اینکه در فناوریش تغییر ایجاد شده و امکان استفاده از کیلومتر با سطح نقره ای در یورو 3 نیست.
    منظور از این کیلومتر با سطح نقره ای چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض شرایط پیش فروش تیبا 2 (تیبا هاچ بک)

دوستانی که تمایل به ثبت نام تیبا 2 دارند ، حاضر باشند.(پیش فروش از 02 شهریور)

Last edited by masooumi; 20-08-2013 at 19:24.

16. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •