تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 827 اولاول ... 75475525565571572573574575576577578579585625675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به آقا عطا و سایر دوستان
    من یه transcend پرتابل مدل rugged 25M پانصد گیگ دارم (از اون مدل ها که یه روکش لاستیکی جهت ضد ضربه بودن داره)
    این هارد مشکل پیدا کرده و وقتی وصلش میکنم ارور usb device unrecognized میده و در my computer و disc manager هم اونو نمیاره و در device manager هم در قسمت usb ها UnKnown devic روبروش نوشته ، لطفا اگه را حلی یا نرم افزاری این مشکل را برطرف میکنه مرا راهنمایی کنید با hd tune pro هم در لیست کشویی که هارد ها را لیست میکنه این هارد را نشون نمیده و نرم افزار EASEUS Partition Master 7.1.1 Home Edition هم این هارد را تشخیصش نمیده
    متشکرم
    سلام .

در درجه اول روی یک سیستم دیگر تست کنید . دقت کنید که از صحت و سلامتی کابلهای usb و همچنین کانکتور آن مطمئن بشید (اگر گارانتی نداره میتونید باکس هارد را باز کنید و با استفاده از کابل sata به مادربرد متصل کنید) . هارد اکسترنال را بدون رابط یا usb hub به پورتهای پشت کیس متصل کنید . پس از رعایت موارد گفته شده برنامه disk management را اجرا کنید . آیا هارد اکسترنال بدرستی شناسایی شده و آیا میتوان آنرا initializ و یا پارتیشن بندی و فرمت کرد ؟ (از همین برنامه عکس بذارید) .

اگر با رعایت موارد گفته شده همچنان مشکل باقی هست پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی (اگر گارانتی داشته باشه) .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم
    سریع ترین هارد 1T usb3 که الان تو بازار هست از نظر سرعت (write واسم مهمتر از read هستش) کدومه؟
    میخوام سرعتش حتما بالای 100مگ باشه.
    خیلی به نقد هایی که تو سایت ها نوشته نمیشه اعتماد کرد.آدم وقتی خودش تست میکنه تازه سرعت واقعی رو متوجه میشه..
    از دوستان کسی جواب مارو نمیده؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام
    من يه هارد ميخوام كه 1 ترا باشه و اطلاعات رو ميخوام جابجا كنم
    يني هميشه ميخوام حملش كنم
    سرعتش خيلي مهم نيست
    فقط عمر بالا و ضد ضربه بودن مهمه
    ارزون ترين هارد با اين مشخصات رو پيشنهاد كنين
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم
    سریع ترین هارد 1T usb3 که الان تو بازار هست از نظر سرعت (write واسم مهمتر از read هستش) کدومه؟
    میخوام سرعتش حتما بالای 100مگ باشه.
    خیلی به نقد هایی که تو سایت ها نوشته نمیشه اعتماد کرد.آدم وقتی خودش تست میکنه تازه سرعت واقعی رو متوجه میشه..
    از دوستان کسی جواب مارو نمیده؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام .

هیچوقت دنبال هارد دیسک اکسترنالی نباشید که Transfer rate آن در تمام شرایط (مثلاً ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتری دارند) ، حجم و اندازه فایلهایی که قرار هست ترانسفر بشوند و آیا روی همان هارد ترانسفر انجام میشود یا روی دو هارد ، نوع چيپست مادربرد و اينكه آيا چيپست اصلي هست يا مجزا ، نوع فرمت و اندازه كلاستر و ... ) حتماً بالای 100MB/s باشه .

به تستهای Read/write هارد اکسترنال Seagate Backup Plus Portable و یا هارد اکسترنال WD my passport در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دقت کنید (این تستها براساس block sizeـهای 64KB انجام شده) . به دلیل پرسرعتتر بودن ترکهای بیرونی حداکثر سرعت از بالای 100MB/s شروع میشه و تا حدود 50MB/s کاهش پیدا میکند . حتی فکر نمیکنم هاردهای 7200rpm و 64MB هم انتظارات شما را برآورده کنه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من يه هارد ميخوام كه 1 ترا باشه و اطلاعات رو ميخوام جابجا كنم
    يني هميشه ميخوام حملش كنم
    سرعتش خيلي مهم نيست
    فقط عمر بالا و ضد ضربه بودن مهمه
    ارزون ترين هارد با اين مشخصات رو پيشنهاد كنين
    ممنون
    سلام .

همانطوریکه در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم گفتم ، اکثر هاردهای اکسترنال ضد ضربه فقط باکس مستحکم و یا ضد آب دارند ولی هارد اینترنال بکار رفته هیچ فرقی با انواع معمولی ندارند . بنابراین در زمانهایی که هارد روشن و هد بر روی پلاتر ها در حال tracking هستند به هارد نباید ضربه ای وارد شود . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating آنهم بر روی industrial carpet تست شده . به هر حال اگر ضد ضربه میخواهید میتونید از انواع ADATA مثل HD710 و یا SH14 و یا Silicon power armor a80 انتخاب کنید . ولی بنظرم بهتره که از مدلهای سیگیت را انتخاب کنید و برای آن کیف مناسب بخرید .

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام .

هیچوقت دنبال هارد دیسک اکسترنالی نباشید که Transfer rate آن در تمام شرایط (مثلاً ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتری دارند) ، حجم و اندازه فایلهایی که قرار هست ترانسفر بشوند و آیا روی همان هارد ترانسفر انجام میشود یا روی دو هارد ، نوع چيپست مادربرد و اينكه آيا چيپست اصلي هست يا مجزا ، نوع فرمت و اندازه كلاستر و ... ) حتماً بالای 100MB/s باشه .

به تستهای Read/write هارد اکسترنال Seagate Backup Plus Portable و یا هارد اکسترنال WD my passport در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دقت کنید (این تستها براساس block sizeـهای 64KB انجام شده) . به دلیل پرسرعتتر بودن ترکهای بیرونی حداکثر سرعت از بالای 100MB/s شروع میشه و تا حدود 50MB/s کاهش پیدا میکند . حتی فکر نمیکنم هاردهای 7200rpm و 64MB هم انتظارات شما را برآورده کنه .
    من هارد اکسترال واسه آرشیو فیلمام نیاز دارم..
    به نظر شما در حال حاضر باکیفیت ترین هارد اکسترنال رو تو بازار مال کدوم کمپانیه؟
    اگه میشه نظرتون راجب هارد های ADATA رو هم بگید چون چند مدلشو که تست کردم سرعت به مراتب بیشتری نسبت به WD داشتن.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

برای اینکه از سلامتی هاردهام مطلع بشم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اینکه از سلامتی هاردهام مطلع بشم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
    در ساده ترین حالت میتونید از log هایی که توسط s.m.a.r.t هارد ثبت میشوند سلامتی هارد را بررسی کنید . این log ها بعضی اوقات اطلاعات مفیدی را گزارش میکنند (برنامه HDtune از قسمت health) . برای بررسی دقیقتر و تست سکتورهای هارد مثل response time سکتورها میتونید از نرم افزارهایی مثل HDD scan استفاده کنید . البته این برنامه در ویندوز اجرا میشود و در نتیجه شاید بهتر باشه هارد مورد تست بصورت هارد دوم سیستم نصب شده باشد . معمولاً برنامه های تحت داس عملکرد بهتری دارند مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هارد اکسترال واسه آرشیو فیلمام نیاز دارم..
    به نظر شما در حال حاضر باکیفیت ترین هارد اکسترنال رو تو بازار مال کدوم کمپانیه؟
    اگه میشه نظرتون راجب هارد های ADATA رو هم بگید چون چند مدلشو که تست کردم سرعت به مراتب بیشتری نسبت به WD داشتن.
    تعداد توليدكنندگان واقعي هارد ديسكها محدود هست . توشيبا ، وسترن و سيگيت . بقيه برندها مثل هيتاچي تحت يكي از اين برندها فعاليت ميكنند . بقيه برندها مثل ADATA و Silicon power و حتي بوفالو سازنده هارد ديسك نيستند (فقط باكس هارد درست ميكنند) . در هاردهاي اكسترنال ADATA احتمالاً (كه هم قطعي نيست) از هارد ديسكهاي توشيبا استفاده ميشود و از لحاظ كيفيت فكر نميكنم مشكلي داشته باشند (دقت كنيد در مورد خود هارد بكار رفته صحبت ميكنم) . مسئله مهم در كيفيت و طراحي خود باكس و ملحقات آن مثل برد sata to usb ، كيفيت كانكتورها (مواردي ديدم كه اين كانكتورها مشكلدار بودند بطوريكه باعث قطع و وصلي ميشدند) و نوع و مدل هارد ديسك استفاده شده (كه از لحاظ پرفورمنس و كارايي متفاوت هستند) هست . در كل پيشنهاد ميكنم از برندهاي معتبرتر و با گارانتي خريداري كنيد .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashkan 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام..............

دنبال یک هارد 1 ترا میگردم و در مورد مدل ها و کارکرد خوبشون اطلاعات زیادی ندارم........

اگه یک هارد با قیمت مناسب و کار کرد خوب معرفی کنید ممنون میشم ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •