تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 146 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام دوستان قصد خرید دوربین دوچشمی دارم حداکثر 200 تومن میتونم هزینه کنم
    اگه دوربینی باشه که علاوه بر رصد اسمون مواقع کوهنوردی هم بتونم همراه خودم ببرم بنظرم بهتره(اما تاکید بیشتر روی رصد هست)
    په دوربینی رو پیشنهاد میکنید.
    خودم به این دو تا رسیدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    البته اگه چیز بهتری تو این رنج بود اون رو هم بگید
    با هر کدوم از این دو دوربین په چیزهایی رو میشه تو اسمون دید
    ممنون

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام دوستان قصد خرید دوربین دوچشمی دارم حداکثر 200 تومن میتونم هزینه کنم
    اگه دوربینی باشه که علاوه بر رصد اسمون مواقع کوهنوردی هم بتونم همراه خودم ببرم بنظرم بهتره(اما تاکید بیشتر روی رصد هست)
    په دوربینی رو پیشنهاد میکنید.
    خودم به این دو تا رسیدم:
    کد:
    کد:
    البته اگه چیز بهتری تو این رنج بود اون رو هم بگید
    با هر کدوم از این دو دوربین په چیزهایی رو میشه تو اسمون دید
    ممنون
    دوربینی که رصد و طبیعت گردی با هم داشته باشه، میشه گفت نیست...دوربین یا باید برای طبیعت گردی باشه یا رصد

اگر رصد اولویت شماست 20 در 50 بهتره نسبت به 10 در 50

اگر صرفآ طبیعت گردی میخواین بنظر من دوربینهای چینی 70-80 تومنی هم انتخاب بسیار خوبی خواهند بود.....

با دوربین 20 در 50 که قویترین دوربین طبیعت گردی هست و بالاتر از اون دیگه میشه رصد، حداکثر حفره های ماه با وضوح خوب دیده میشن، انتظار بیشتر نداشته باشید.....

3. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام امروز بعد از ظهر دوربین 20*50رو خریدم تا 500 متری رو به وضوح میشه باهاش دید و لرزش اذیت نمیکنه اما بالاتر از این فاصله رو اگه دست تکیه گاه مناسب نداشته باشه لرزش تصویر چشم رو زود خسته میکنه
    چند دقیقه پیش ماه رو به خوبی تماشا کردم اما مشکل لرزشش خیلی اذیت میکرد و حتما سه پایه میخواد.
    تو پست قبلی گفتید که غیر از ماه رو نمیشه باهاش دید
    یعنی هیچ سحابی یا سیاره ای رو حتی بصورت ضعیف هم نمیتونه نشون بده
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام امروز بعد از ظهر دوربین 20*50رو خریدم تا 500 متری رو به وضوح میشه باهاش دید و لرزش اذیت نمیکنه اما بالاتر از این فاصله رو اگه دست تکیه گاه مناسب نداشته باشه لرزش تصویر چشم رو زود خسته میکنه
    چند دقیقه پیش ماه رو به خوبی تماشا کردم اما مشکل لرزشش خیلی اذیت میکرد و حتما سه پایه میخواد.
    تو پست قبلی گفتید که غیر از ماه رو نمیشه باهاش دید
    یعنی هیچ سحابی یا سیاره ای رو حتی بصورت ضعیف هم نمیتونه نشون بده
    ممنون
    دوربین 20 برابر زوم میده بهتون، مسلمه لرزش اثرگذار خواهد بود، خستگی چشم در لرزش در 10 در 50 و کمترش هم هست.....

با 20 در 50 مشتری رو خواهید دید، شاید قمر مشتری رو ناواضح هم پیدا کنید، زحل رو تارخواهید دید.....سحابی های گسترده رو میتونید پیدا کنیدمنظور از اینکه انتظار نداشته باشید، روی رزولیشن هست، سیارات ناواضح خواهند بود، وضوح برای سیارات دوربینهای بالای 450 تومن نیاز داره.....

سحابی هایی که میتوانید ببینید:

شکارچی
    هفت خواهر
    خرچنگ ( در حال مرگ)
    دجاجه
    چشم خدا
    و.....

با توجه به تفاوت کم قیمت 10 با 20 همچنین تفاوت ناچیز وزن دوربین، 20 بهینه ترین انتخاب بود که کردید با شرایط.....

6. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

salam agha farshid bia man ye dorbine 70*15 daram bedam behet dg poleto be chize khob bedegheymatesham 300 toman jensesham alie khasti haminja bego ta shomare bedam

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام،

ميخواستم جهت خريد تلسكوپ منو راهنمايي كنيد.

تلسكوپ دابسوني 8 يا 10 اينچ يا 8 اينچ نيوتني(اسكاي واچر) با مقر EQ5؟
    Last edited by hamed313; 07-09-2013 at 08:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من می خوام یه تلسکوپ بخرم.
    امکاناتی که انتظار دارم به ترتیب اولویت.
    1)تا فاصله 10 کیلومتری رو با وضوح فوق العاده بالا نشون بده.(می خوام مثلا یه سنگ کوچک توی خیابون رو بتونم از طبقه 20 ام یه ساختمان کاملا واضح ببینم.)

2)خودش بتونه عکس بگیره یا روش دوربین نصب شه.

3)اگر خروجی به تلویزیون هم داشته باشه یا خودش مانیتور داشته باشه که چه بهتر.

3 تا اولویت اول بیشتر مثل این بود که از تلسکوپ به عنوان دوربین استفاده بشه و برای من خیلی مهم هستند.

4)بشه زحل و نمی دونم عطارد و ... این ها رو راحت و واضح دید.

5)یه موقع اشتباهی رفت طرف خورشید نزنه کورمون کنه.

6)دید در شب داشته باشه.

اصلا چنین چیزی تو بازار ایران هست؟
    اصلا همچین وسیله ای اختراع شده یا تخیلیه؟
    اگر می تونید قیمت و مدل ارایه بدید.

راستش من هم دوست دارم سیارات رو ببینم هم فواصل خیلی دور.(عمو جانم طبقه 20 ام یه ساختمان خونه داره و همه طرفش شیشه ای هست هر طوری شده باید این تلسکوپ رو بخرم و برم از اون بالا تموم تهران رو ببینم اصلا دارم دیوونه می شم نمی دونید لامصب چه ویویی داره. یه دونه از این دوربین 2 چشمی ها تازه ژاپنی خریدم 150 تومن ولی اصلا جوابگو نیست.)

خواهشا پست رو حذف کنید چون برای من این سوال کاملا علمی هست چون انواع تلسکوپ مثل نیوتونی و .... داریم که برای تماشای سیارات بحث شکست نور قطعا در طراحی و تولیدشون نقش داشته و این ضریب تصحیح شکست نور قاعدتا باید مانع از دیدن واضح فواصل نزدیک مثلا 10 کیلومتر بشه.برای همین این پست رو اینجا زدم تا افرادی که تلسکوپ تو خونه دارن بهم بگن که آیا با تلسکوپشون می تونن مثل یه دوربین هم استفاده کنند یا اصلا وسیله ای هست که هر دو کار رو با هم انجام بده.
    Last edited by rafaelmehraban; 04-10-2013 at 23:07.

10. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان.....
    یه نرم‌افزاری غیر از استلاریوم داریم که پولی هستش، منطقه‌ی محل زندگی رو بهش میدی و اون اسمون اون شب رو با کیفیت فوق‌العاده عالی بهت نشون میده + اطلاعات تکمیلی و نقشه‌ی اسمون و اینا....
    یعنی یه جورایی نسخه‌ی باکیفیت تر و بهتر استلاریوم!!....
    استاری نایت بک‌یارد بود فک کنم اسمش ولی دیشب داشتم چک میکردم این نرم‌افزار رو، زیاد شبیه به اون چیزی نبود که من به یاد میارم( سال 83)...
    میشه دوستان راهنمایی کنن؟؟؟
    من این برنامه رو اون سال توی رصد خانه‌ی شهرمون دیدم...

سوال دوم بنده هم اینه که در صورت داشتن چشمی قابل اتصال به دوربین( دوربین ها یه قطعه ای به اسم تله فوتو براشون میزنن که اون رو وصل میکنی به چشمی تلسکوپ....) اگر چشمی های قابل جدا شدن داشته باشیم، یا خودم یه چشمی قابل جدا شدن و قابل اتصال به دوربین بخرم، ایا میتونم روی هر تلسکوپی نصبش بکنم؟؟؟؟
    تلسکوپ های ارزونی که تو بازار هستن، امکان عوض کردن چشمی رو دارن؟؟؟

ببخشید که سوالاتم نجومی نیستن و به مسائل دیگه‌ی مربوط به نجوم ربط دارن، ولی بهترین جا برا پرسیدن همینجا بودش تا انجمن نرم‌افزار و یا متفرقه و اینا....!!! چون که کسانی که نجوم کار میکنن، میدونن چه ابزارهایی کار راه اندازن و چه ابزار هایی فقط اسم و امکانات بدون کاربرد هستن!

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من می خوام یه تلسکوپ بخرم.
    دوست عزیز همچین چیزی نداریم واقعیتش...تلسکوپی که حکم دوربین رو داشته باشه بدرد نخور و اسباب بازی هست...
    برای این کاری که میخواید دوربین دوچشمی حرفه ای مناسبه نه تلسکوپ آماتور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سه پایه بهترین وسیله برای منظور شماست...

سلام دوستان.....
    یه نرم‌افزاری غیر از استلاریوم داریم که پولی هستش، منطقه‌ی محل زندگی رو بهش میدی و اون اسمون اون شب رو با کیفیت فوق‌العاده عالی بهت نشون میده + اطلاعات تکمیلی و نقشه‌ی اسمون و اینا....
    یعنی یه جورایی نسخه‌ی باکیفیت تر و بهتر استلاریوم!!....
    استاری نایت بک‌یارد بود فک کنم اسمش ولی دیشب داشتم چک میکردم این نرم‌افزار رو، زیاد شبیه به اون چیزی نبود که من به یاد میارم( سال 83)...
    میشه دوستان راهنمایی کنن؟؟؟
    من این برنامه رو اون سال توی رصد خانه‌ی شهرمون دیدم...

سوال دوم بنده هم اینه که در صورت داشتن چشمی قابل اتصال به دوربین( دوربین ها یه قطعه ای به اسم تله فوتو براشون میزنن که اون رو وصل میکنی به چشمی تلسکوپ....) اگر چشمی های قابل جدا شدن داشته باشیم، یا خودم یه چشمی قابل جدا شدن و قابل اتصال به دوربین بخرم، ایا میتونم روی هر تلسکوپی نصبش بکنم؟؟؟؟
    تلسکوپ های ارزونی که تو بازار هستن، امکان عوض کردن چشمی رو دارن؟؟؟

ببخشید که سوالاتم نجومی نیستن و به مسائل دیگه‌ی مربوط به نجوم ربط دارن، ولی بهترین جا برا پرسیدن همینجا بودش تا انجمن نرم‌افزار و یا متفرقه و اینا....!!! چون که کسانی که نجوم کار میکنن، میدونن چه ابزارهایی کار راه اندازن و چه ابزار هایی فقط اسم و امکانات بدون کاربرد هستن!
    تلسکوپ های ارزون الان همشون قابلیت تعویض چشمی رو دارند...منتها نمیدونم چشمی که شما میگید که برای دوربین هست چه چشمی هست که میخواید به تلسکوپ وصلش کنید، اگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد نرم افزار احتمالآ نرم افزار VITO AstroNavigator نیست؟

14. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب سایتی که معرفی کردین، ابزار خوبی داشت....
    خوب، اسم دقیق قطعه‌ای که به دوربین مورد نظر میخوره، T ring هستش ظاهرا....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مشخصا دومی!) .... حالا یه طرفش به دوربین وصل میشه.... ایا تلسکوپ های عمومی که ملت دارن، میتونن با استفاده از T.ring به دوربین بنده وصل بشن؟؟ راستش من تلسکوپ های دوستان رو ندیدم ولی خوب میدونم که قابلیت تعویض چشمی رو دارن و میتونن روشون چشمی های با بزرگ‌نمایی مختلف بندازن و اسمون رو دید بزنن...

خیر نرم‌افزا مربوطه اسمش در حدود همین استلاریوم و استاری نایت بودش....یه برنامه‌ی دیگه غیر از این دوتا داریم که در حد این دوتا معروف باشه؟؟

راستش من هم دوست دارم سیارات رو ببینم هم فواصل خیلی دور.(عمو جانم طبقه 20 ام یه ساختمان خونه داره و همه طرفش شیشه ای هست هر طوری شده باید این تلسکوپ رو بخرم و برم از اون بالا تموم تهران رو ببینم اصلا دارم دیوونه می شم نمی دونید لامصب چه ویویی داره. یه دونه از این دوربین 2 چشمی ها تازه ژاپنی خریدم 150 تومن ولی اصلا جوابگو نیست.)
    بیشتر دوربین‌های عکاسی دیجیتال و امروزی( قطعا اس‌ال‌ار ها!) نرم‌افزار هایی دارن که میشه اونها رو به کامپیوتر وصل کرد و تمام فرایند عکاسی و فوکوس و نوردهی و غیره و ذلک رو از تو سیستم انجام داد.... یعنی شما دوربین رو یه جا ثابت کنی، کابلش رو به لپ‌تاپ وصل کنی و از طریق لپ‌تاپ کارها رو انجام بدی....
    حالا، ما برا دوربین‌های عکاسی تا لنز‌های سوپر تله زوم 400-500 میلی‌متری هم داریم و 1000 به بالا هم اختصاصی استفاده میشه...
    از نظر کلی( نه علمی!)، باید بشه با وصل کردن یه تلسکوپ به دوربین عکاسی، از اون مثل یه لنز گنده برای دوربین استفاده کرد! :| (حداقل همین امشب توی یه ویدیو دیدم که طرف در خصوص عکاسی از ماه دو راه رو توضیح میداد که یکیش خریدن یه لنز گرون قیمت 500 میلیمتری بودش، و دیگری استفاده از یه تلسکوپ عادی به جای لنز! ....
    پس به احتمال 70-80 درصدی بشه از تلسکوپ به جای لنز استفاده کرد و باهاش عکس و اینا گرفت... ولی خوب، بحث فوکوس و اینا پیش میاد که تلسکوپ باید قابلیت انجام دستیش رو داشته باشه!
    Last edited by senaps; 05-10-2013 at 22:12.

16. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •