دوستان ارزش dl داره ؟؟
معمولا از دوستام کسایی این سوالو میپرسیدن که metro 2033 رو دان کرده بودن و حالشون به هم خورده بود ... !!! ... از قبلی خیلی شاخ تره ... به نظرم نزدیک ترین بازی بهش کرایسیسه ... خوشت میاد مخصوصن از روند داستانیش ...
والا دوست من فقط همون 2 جا که میتونی اون 2 نفر رو بکشی یا ببخشی تصمیم با شماست و با بخشش بازی بد تموم شدش حالا
من میرم میزنم میکشمشون ببینم چی میشه تاثیری داره یا نه.
اگر لطف کنن دوستانی که بازی براشون خوب تموم شده بگن چه کنیم ممنون میشم تا بازی خوب تموم بشه .
ارزش داره اما از نظر من از قبلی ضعیف تره .
این جا می تونی ببینی که چه کارها باید کنید ، نویسنده اش هم از کاربرای همین جاست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرق orginal moad با ranger mod چیه ؟ میخوام بازی رو شروع کنم میارم.
توي رنجر مود هيچ گونه راهنمايي نميشي و نشانه هاي روي صفحه (HUD) هم مثل تعداد گلوله ها و... غيرفعاله. حتي نشانه هم نشون داده نميشه...
میگه مگه گرافیکش چقدره؟؟؟من ویندوز 8 دارم و گرافیک 1گیگ اینویدیا و رم 4گیگ ddr3.آپدیت درایور گرافیک رو هم نصب کردم ولی بازم اصلا نمیشه و منوش رو بزور بالا میاره
Last edited by hp722; 18-08-2013 at 13:33.
خو مدل گرافیکتون چیه عزیز !! gt 9400 قدیمی که 4 سال پیش ما داشتیم هم 1 گیگ بود( حجم حافظه ی گرافیک انچنان ملاک نیست )
Last edited by SA.JJ.AD; 18-08-2013 at 14:23.
والا زده 1GB 320M.هرچی بازی جدید بوده راحت نصب و اجرا کردم.اینو نمیکشه؟
اینکه برا لپ تاپ باید باشه ! درسته ؟!
+
شما 2 نمونه از اون بازی هایی که راحت اجرا کردی رو نام یبر یببینیم قضیه چیه
مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین با یه سری کارت نسبتا جدیده سیستم های دسکتاپ تو یه ردیف !
همونطور که میبینید چیپ گرافیکیه لپ تاپ شما درجا سکته ی سوم رو زده همونجا
+
+
راستی این بازی تاپیک مشکلاتو اینا نداره نه ؟!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 18-08-2013 at 19:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)